سید ضیاء مظهری عنوان کرد: امروزه بسیاری از مواد غذایی موجود در بازار به خصوص مواد غذایی فرآوری شده آماده یا نیمه آماده حاوی مقادیر زیادی روغن و چربیهای مضر هستند و موادی مانند سوسیس، کالباس، پیتزا، همبرگر و سیب زمینی سرخ شده دارای چربی اشباع شده و نمک زیاد بوده که علاوه بر کوچک کردن مغز، تنگی، انسداد عروق و بروز بیماریهای قلبی عروقی را به دنبال دارند.
وی اظهار داشت: اگر سفره خانواده تحت هر عاملی قادر به تامین انرژی، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز میلیاردها سلول تشکیل دهنده جسم افراد خانواده نباشد، بیماریهای مختلف ناشی از کمبود مواد مغذی نیز بروز خواهد کرد.
مظهری ادامه داد: ابتلای افراد خانواده به انواع بیماریهای عفونی، گوارشی یا ریوی ناشی از مصرف غذاهای پرچرب و پر کالری، گسترش سوءتغذیه وضعیت جسمانی و توان فکری مبتلایان را به دنبال داشته و هر روز بیشتر از قبل آنها را ضعیف، ناتوان و فرسوده میکند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: در الگوهای تغذیه خانواده اگر زیادهروی و بیشخوری و بدخوری، تکخوری به صورت مستمر و به مدت طولانی انجام پذیرد، خطر ابتلا به بیماریهای غیرواگیر مانند دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی، اختلالات اسکلتی، سرطانها، افزایش پرفشاری خون، چربی خون بالا و ... افزوده خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید