خوابیدن تا لنگ ظهر، انجام بازی های ویدئویی یا جویدن آدامس، از نظر پدر و مادرهای سختگیر، رفتارهای نادرست و غیرمسئولانه ای هستند. این چیزی است که آن ها می گویند. اما از قرار معلوم این رفتارهای «نادرست» و دیگر عادت های نامتعارف ممکن است آثار مثبتی بر خلق و خو، مغز و سلامت ما داشته باشند. حتماً امتحان شان کنید؛ طولی نخواهد کشید که نتایج جالبی می گیرید. در ادامه با این عادت ها آشنا خواهیم شد.
۱- جویدن آدامس
از قرار معلوم جویدن آدامس هنگام خواندن یک متن آثار مثبت زیادی بر بدن دارد، از جمله اینکه حافظه، دقت، هوشیاری و قدرت تصمیم گیری را بهبود می بخشد.
تحقیقات نشان داد کسانی که هنگام دادن تست آدامس می جویدند عملکرد بهتری داشتند، ۲۴ درصد در تست های مربوط به حافظه کوتاه مدت و ۳۶ درصد در تست های مربوط به حافظه بلند مدت. تحقیق دیگری هم نشان داده جویدن آدامس اضطراب را کم می کند، چون باعث کاهش سطح کورتیزول یا همان هورمون اضطراب در بدن می شود که در ایجاد واکنش های مضطربانه در ما نقش دارد.
۲- انجام بازی های ویدئویی
تحقیقات نشان داده بازی های ویدئویی سرعتی اکشن که با تصاویر محیطی و وقایع ناگهانی همراه هستند، با در اختیار قرار دادن داده های حسی کمک می کنند فرد بتواند تصمیم گیری درستی داشته باشد و واکنش های او بهبود پیدا کند. به علاوه، بازی های ویدئویی سرعتی استراتژی همزمان توانایی مغزی و یادگیری ما را افزایش می دهند. البته این مسأله فقط درمورد بازی های ویدئویی سرعتی صدق می کند، نه بازی های آرامی مثل Sims که برای وقت گذرانی هستند.
۳- فحش دادن
ناسزاگویی می تواند اضطراب را کاهش دهد و حس استیصال و درماندگی را از میان ببرد. به علاوه، طبق تحقیقات، این کار می تواند تحمل درد را هم بیشتر کند. ناسزاگویی نوعی تخلیه ی احساسی محسوب می شود اما اگر در انجام آن زیاده روی کنید تأثیر عاطفی اش را از دست خواهد داد و به یک عادت بد و غیر ضرور تبدیل خواهد شد.
۴- شلختگی
حتماً مادرتان همیشه به شما می گوید که شلخته بودن نشانه ی بی تربیت بودن، بی برنامگی و بی انضباط بودن است. اما حقیقت آن است که بی نظمی نشان دهنده ی خلاقیتی است که درون ما پنهان مانده است.
دانشمندان آمریکایی دست به آزمایشی زدند. در این آزمایش شرکت کنندگان به ۲ گروه تقسیم شدند. یک گروه را در یک اتاق منظم و مرتب قرار دادند و گروه دیگر را در اتاقی به هم ریخته و شلوغ. از هر دو گروه خواستند که هر کاربردی که برای توپ پینگ پنگ به ذهن شان می رسد را روی کاغذ بنویسند. نتیجه ی آزمایش نشان داد گروهی که در اتاق به هم ریخته بودند ایده های خلاقانه تری داشتند.
۵- دیر از خواب بیدار شدن
کسانی که صبح زود از خواب بیدار می شوند، آن هایی که بیشتر می خوابند و دیرتر بیدار می شوند را به تنبلی و نداشتن انگیزه متهم می کنند. اما این درست نیست. سحرخیز بودن ممکن است برای سلامت شما مضر باشد.
طبق برخی تحقیقات، کسانی که صبح خیلی زود از خواب بیدار می شوند، ممکن است ریسک فشار خون بالا داشته باشند و این احتمال وجود دارد که دچار سفتی سرخرگ ها، حمله قلبی، سکته مغزی و افزایش فشار خون شوند. پس با خیال راحت خودتان را به بدن تان بسپارید و خواب بیشتری داشته باشید.
۶- غیبت کردن
غیبت کردن را گرچه رفتار نادرستی می دانند، اما این کار تأثیر مثبتی هم بر روی ما دارد. تحقیقات حوزه ی روانشناسی نشان داده غیبت کردن رابطه ی ما با دیگران را بهتر می کند و کمک می کند دوستی بیشتری با آن ها پیدا کنیم. به علاوه، غیبت کردن اضطراب و نگرانی را کاهش می دهد. گروه هایی که در آن ها غیبت می شود، با یکدیگر همکاری می کنند، از خودپسندی دوری می کنند و اطلاعات اجتماعی را بهتر با یکدیگر رد و بدل می کنند.
۷- آروغ زدن
آروغ زدن شاید کار منزجر کننده ای به نظر برسد اما یکی امری طبیعی در فرآیند گوارش در بدن محسوب می شود. این کار به خارج شدن گازهایی که درون معده جمع شده اند و در نتیجه حفظ سلامت گوارشی ما کمک می کند. شما باید آروغ بزنید تا این گازها داخل معده تان باقی نمانند و از درد معده خلاص شوید.
۸- دیر به دیر حمام رفتن
منظور این نیست که دیر به دیر حمام رفتن به طور مداوم برای شما مفید است، اما اگر هر چند وقت یک بار این کار را انجام دهید، این مسأله می تواند تأثیر مثبتی روی سلامت شما داشته باشد. دوش گرفتن روزانه، به خصوص با آب گرم، می تواند پوست را خشک و آن را دچار چین و چروک کند. اگر یک روز در میان دوش بگیرید، پوست تان این فرصت را پیدا می کند که چربی طبیعی اش را دوباره به دست آورد و به این ترتیب نرم و درخشان شود.
به علاوه، دوش گرفتن روزانه با استفاده از صابون باعث از بین رفتن باکتری های مفید بدن تولید می شود که نوعی آنتی بیوتیک طبیعی هستند. کاهش تعداد دفعات حمام رفتن کمک می کند این باکتری ها مدت زمان بیشتری روی پوست باقی بمانند، مسأله ای که باعث حفظ سلامت شما خواهد شد.
۹- استفاده از شبکه های اجتماعی
تحقیقات نشان داده شبکه های اجتماعی وقت زیادی از ما می گیرند و بازدهی ما را کم می کنند. و این نکته به خصوص زمانی صدق می کند که در استفاده از آن ها زیاده روی کنید. در عین حال، استفاده از شبکه های اجتماعی تأثیر مثبتی بر زندگی و سلامت روانی شما دارد.
شبکه های اجتماعی به ما کمک می کنند که کمتر احساس منزوی بودن کنیم و حس ارتباط و اتصال بیشتر نسبت به جامعه داشته باشیم. به کمک شبکه های اجتماعی راحت تر می توانیم حامی عاطفی ای از میان همسن و سالان مان پیدا کنیم و از آنجایی که این شبکه ها امکان به اشتراک گذاری اهداف مان با دنیا را برای ما فراهم می کنند، الهام بخش ما در دستیابی به اهداف مان هستند.
۱۰- گرفتن دوش آب سرد
شما هم از آن دست آدم هایی هستید که فکر می کنند دوش گرفتن با آب سرد فوراً بیمارتان می کند؟ با این حال طبق تحقیقات، ممکن است در اشتباه باشید. آب سرد در واقع باعث بهبود گردش خون، کاهش سطح اوریک اسید و افزایش سطح گلوتاتیون در بدن می شود، نوعی آنتی اکسیدان که باعث می شود دیگر آنتی اکسیدان ها بهترین عملکرد ممکن را داشته باشند.
این کار فشار خون را هم کاهش می دهد، سرخرگ های مسدود شده را باز می کند و دستگاه ایمنی بدن را بهبود می بخشد. به علاوه، گرفتن دوش آب سرد می تواند باعث کاهش وزن و فعال شدن فعالیت های چربی سوز در بدن شود.
اینا رو از همون غرب وحشی یاد گرفتید؟؟؟می گه فحش ،می گه غیبت می گه خواب تالنگ ظهر
چه مزخرفاتی نوشته شده اینا همه حرفهای بیخود و چرته