ارسال به دیگران پرینت

جزئیاتی جدید از ماجرای فرار زندانیان زندان سقز

حکم محکومیت برای ۵ نفر از کارکنان یگان حفاظت زندان این شهرستان صادر شد که ۳ نفر از آنان به اتهام سهل‌انگاری در انجام وظایف، محکوم به حبس و بقیه افراد نیز محکومیت حبس‌شان تبدیل به جزای نقدی شد.


جزئیاتی جدید از ماجرای فرار زندانیان زندان سقز

3 نفر از کارکنان یگان حفاظت زندان سقز به حبس محکوم شدند .رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کردستان به جزئیاتی جدید از ماجرای فرار زندانیان زندان سقز پرداخت.

مجتبی شیرود بزرگی رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کردستان به جزئیاتی جدید از ماجرای فرار زندانیان زندان سقز پرداخت و اظهار داشت: پس از فرار ۷۴ زندانی از زندان سقز، مأموران اطلاعاتی، انتظامی، امنیتی و سپاه با هماهنگی مرجع قضایی و با رصد و اشرافیت کامل اطلاعاتی، زندانیان متواری شده را شناسایی و بازداشت کردند.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کردستان افزود: در حال حاضر تعداد زندانیان فراری شده انگشت‌شماری باقی مانده است.

او گفت: پس از بررسی ماجرای فرار زندانیان زندان سقز، حکم محکومیت برای ۵ نفر از کارکنان یگان حفاظت زندان این شهرستان صادر شد که ۳ نفر از آنان به اتهام سهل‌انگاری در انجام وظایف، محکوم به حبس و بقیه افراد نیز محکومیت حبس‌شان تبدیل به جزای نقدی شد.

شیرود بزرگی تصریح کرد: سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در بررسی پرونده‌ها، رعایت عدالت و صدور احکام قاطعانه و مستقل عمل کرده و در راستای اجرای قانون با هیچ کسی مماشات ندارد چرا که این رویکرد، نفس و فلسفه وجودی سازمان است.

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • بازنشسته زندان ارسالی در

      کارکنان زندان،واقعا انگیزه ی،کاریشان کم شده،بی احترامی مسولین ارشدسازمانی در برابر زندانیان،و،حمایت نشدن از طرف مسولین در برخورد با زندانیان وکم بودن دریافتیها.وخیلی از مسائل که باید در زندان باشی و آنها را لمس کنی،واگر مشکلی بوجود بیاد ،دیواری کوتاهتر از کارمند زندان پیدا نخواهد شد.اگر درباره این مورد،کارکنان زندان شدت وحددت در مواجهه بازندانیان به خرج میدادن،بدون شک،کارمند زندان با سختترین شرایط روبرو میشد،چون حمایتی از سوی مسولین نمیشه.پس حق بدید که خودش،وجونشو زیاد درگیر نکنه.

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه