شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی مقیسه با تبدیل قرار بازداشت فاطمه خویشوند از چهرههای اینستاگرامی معروف به «سحر تبر» به قرار وثیقه موافقت نکرد.
پیام درفشان در گفت وگو با ایرنا با اعلام این خبر افزود که موکلش همچنان در زندان به ثمر میبرد و این در حالیست که سایر متهمان این پرونده که مانند موکل او سابقه بیماری روانی و ارتکاب جرم زیر سن قانونی ندارند، با قرار وثیقه یا کفالت در آزادی به سر میبرند.
این وکیل دادگستری با توجه به بازدید اخیر رئیس قوه قضائیه از زندان زنان در شهرری افزود: آیتالله رئیسی در بازدیدی که به تازگی از زندان زنان داشت، دستور داد که از سختگیری در مورد اعطای مرخصی و پذیرش وثایق زندانیان خودداری شود که بر همین مبنا تقاضا داریم با توجه به وضعیت جسمی و روحی موکل و سوابق بیماری روانی وی که اسناد و مدارک آن در پرونده موجود است، دادگاه حداقل با تبدیل قرار بازداشت موکل به وثیقه و اعطای مرخصی در روزهای منتهی به سال جدید، موافقت کند.
درفشان همچنین با توجه به برگزاری یک جلسه محاکمه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب در ۲۳ دی امسال اظهار کرد: دادگاه یکم اردیبهشت ماه سال آینده را برای برگزاری جلسه بعدی دادگاه تعیین کرده است.
به گزارش ایرنا، فاطمه خویشوند معروف به سحر تبر از شاخهای به اصطلاح اینستاگرامی است که ۱۸ سال دارد و تا سوم راهنمایی بیشتر درس نخوانده و طبق آنچه در برنامه خبری ۲۰:۳۰ پخش شد، پدر و مادرش از هم جدا شدهاند و با مادرش زندگی میکرد.
شهرت «فاطمه خویشوند» به خاطر عکسها و فیلمهای عجیب و غریبی است که از خود در اینستاگرام منتشر میکرد و سحر تبر نامی است که او برای خود در اینستاگرام برگزید.
در تصاویر سحر تبر گریم، فوتوشاپ و عمل جراحی مشهود است؛ آن هم اعمال جراحی نامتعارفی که توسط یک پزشک جراحی زیبایی انجام شده و او از یک جایی به بعد فهمید با داشتن یک چهره عجیب و غریب و کارهایی همچون رفتن داخل سطل آشغال میتواند دنبال کننده جذب کند و همین فالوورها باعث شد خیل زیاد سفارش برای تبلیغ محصولات و افراد با رقمهای بالا به سوی او روانه شود. تصاویر سحر تبر در اینستاگرام روز به روز عجیبتر و ترسناکتر میشد و برای اینکه عجیبتر هم به نظر برسد اقدام به گریمهای آنچنانی میکرد و بیش از پیش خود را ترسناک نشان میداد.
نامبرده مهر ماه امسال با دستور قضایی دستگیر و بازداشت شد و در کیفرخواست صادره، اتهامات او معاونت در افساد فیالارض، تشویق به فساد از طریق تشویق جوانان به اباحهگری، توهین به مقدسات از طریق توهین به حجاب و تحصیل مال نامشروع عنوان شده است.
دیدگاه تان را بنویسید