ارسال به دیگران پرینت

هوش مصنوعی | هوش مصنوعی در ویندوز ۱۱

تلاش مایکروسافت برای ادغام هوش مصنوعی در ویندوز ۱۱ | تعمیر کامپیوترهای ویندوزی به وسیله هوش مصنوعی

هوش مصنوعی در ادامه اطلاعات خطا را تحلیل می‌کند تا بخشی از کد را که باعث ایجاد مشکل شده یا در آن نقش داشته است شناسایی کند.

تلاش مایکروسافت برای ادغام هوش مصنوعی در ویندوز ۱۱ | تعمیر کامپیوترهای ویندوزی به وسیله هوش مصنوعی

هوش مصنوعی در ادامه اطلاعات خطا را تحلیل می‌کند تا بخشی از کد را که باعث ایجاد مشکل شده یا در آن نقش داشته است شناسایی کند.

تلاش مایکروسافت برای ادغام هوش مصنوعی در ویندوز ۱۱ و سایر محصولاتش درحال گسترش است؛ ظاهراً مایکروسافت قصد دارد تا از هوش مصنوعی برای رفع مشکلات نرم‌افزاری در کامپیوترها استفاده کند.

اخیراً یک پتنت جدید از مایکروسافت یک سیستم هوش مصنوعی مولد را توصیف می‌کند که به‌طور خودکار مشکلات مربوط‌به قابلیت اطمینان در سیستم‌عامل‌ها و اپلیکیشن‌ها مانند ویندوز ۱۱ را تشخیص داده و برطرف می‌کند.

همان‌طور که مایکروسافت اشاره می‌کند، این سیستم با تحلیل داده‌های مربوط‌به خطا، علت مشکلات را شناسایی می‌کند و می‌تواند راه‌حل‌هایی را پیشنهاد دهد یا اعمال کند تا فرآیند عیب‌یابی بهبود یابد. این شرکت می‌گوید: «فرآیند رفع اشکال دستی اغلب زمان‌بر و مستعد خطای انسانی است.»

با اینکه هدف رویکرد جدید مایکروسافت کمک به توسعه‌دهندگان است، اما می‌تواند با ارائه‌ی تعمیرات خودکار و پشتیبانی هوشمند، به کاربران عادی نیز کمک کند. در موارد پیچیده‌تر، این هوش مصنوعی مولد حتی می‌تواند گزارش‌هایی تولید کند تا به توسعه‌دهندگان در رفع باگ‌ها با کارایی بیشتر کمک برساند.

برای مثال می‌توان از هوش مصنوعی خواست تا هدف کد نرم‌افزاری خاصی را به زبانی ساده و مکالمه‌ای توضیح دهد. در مثالی دیگر یک توسعه‌دهنده که درحال بررسی یک Memory Dump است، می‌تواند از هوش مصنوعی بخواهد تا عملکردی را که در حین اجرای اپلیکیشن موجب بروز خطا شده است توضیح دهد. هوش مصنوعی در ادامه اطلاعات خطا را تحلیل می‌کند تا بخشی از کد را که باعث ایجاد مشکل شده یا در آن نقش داشته است شناسایی کند. اگر کد مورد نظر به‌طور مستقیم باعث مشکل شده باشد، به عنوان علت اصلی در نظر گرفته می‌شود؛ اما اگر کد تنها بخشی از یک مشکل بزرگ‌تر باشد، به‌عنوان عاملی که در ایجاد مشکل نقش داشته است، تلقی می‌شود.

کنگره آمریکا هوش مصنوعی چینی "دیپ سیک" را ممنوع کرد

مایکروسافت در ادامه می‌گوید: «سپس سیستم هوش مصنوعی مولد، خروجی را به درخواست‌کننده ارائه می‌دهد و یا یک یا چند اقدام را برای ارزیابی بیشتر یا رفع مشکل شناسایی‌شده انجام می‌دهد.»

یک پتنت دیگر نیز اشاره می‌کند که مایکروسافت قصد دارد کوپایلت (سرویس هوش مصنوعی خود در ویندوز ۱۱ و ۱۰) را با تبدیل آن به یک پلتفرم چت چندکاربره بهبود بخشد؛ یعنی چندین نفر می‌توانند با به‌روزرسانی‌های لحظه‌ای و تاریخچه‌ای از مکالمه، به‌طور همزمان با هوش مصنوعی صحبت کنند.

منبع : زومیت
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه