پردیس پور عابدینی متولد دهه 70 در تهران، بازیگر تئاتر و سینما است. پردیس پور عابدینی تحصیلاتش تا مقطع دانشگاهی است. شروع فعالیت های هنری پردیس پور عابدینی از تئاتر بوده است و اولین حضور جلوی دوربین در سریال آقازاده در نقش راضیه /مانلی مقدم می باشد. پردیس پور عابدینی با بازی در سریال آقازاده که در سال 1398 ساخته شده و در تیر سال 1399 از شبکه نمایش خانگی پخش شد، در کنار بازیگرانی معروف همچون امین تارخ، نیکی کریمی، امیر آقایی، مهدی سلطانی، کامبیز دیرباز ، لعیا زنگنه ، سینا مهراد و ... نشان داد که استعداد خوبی در زمینه بازیگری دارد و همین سریال باعث شهرت او شد.
نظر نیکی کریمی درباره بازی پردیس پورعابدینی در آقازاده:
نیکی کریمی در یک گفتگو درباره بازی پردیس پورعابدینی در نقش مانلی یا راضیه در سریال آقازاده صحبت کرد و از سابقه تئاتری او و معرفی چهره های جدید در نمایش خانگی گفت.
پردیس پورعابدینی نیز در واکنش به حرف های نیکی کریمی نوشت:
بازی کردن در کنار شما برای من باعث افتخار بود شنیدن این جملات از زبانتان برایم ارزش زیادی دارد ممنونم که همراهم بودید و حمایتم کردید.
نحوه بازیگر شدن
نسیم ادبی بازی او را در نمایشی که در جشنواره تئاتر دانشجویی ثمر روی صحنه رفته بود، دید و برای حضور در نمایش «قصه ظهر جمعه» انتخابش کرد. نمایش «قصه ظهر جمعه» اوایل تابستان سال 1398 به کارگردانی نسیم ادبی اجرا شد.
اولین سریال
پردیس پورعابدینی در سال 1399 با سریال آقازاده در نمایش خانگی به کارگردانی بهرنگ توفیقی و نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقا به دنیای سریال ، سینما و تصویر معرفی شد.
ماجرای انتخاب و تست بازیگری
بهرنگ توفیقی یک شب به دیدن نمایش رفت، یک ماه بعد از دفتر حامد عنقا و بهرنگ توفیقی با پردیس پورعابدینی تماس گرفتند و خواستند تا برای تست برود.
وی اصلا خبر نداشت که برای بازی در چه کاری دعوت شده است، بعد از چند جلسه صحبت و تست گریم و بازی برای این نقش انتخاب شد.
نقش مانلی مقدم در سریال آقازاده
در واقع این سریال اولین تجربه ی بازیگری او در شبکه نمایش خانگی و تصویر است. پردیس پورعابدینی در سریال «آقازاده» که در سال 1398 ساخته شده و در تیر سال 1399 از شبکه نمایش خانگی پخش شد ، نقش راضیه(مانلی مقدم) را بازی می کند.
درباره سریال آقازاده
این سریال به موضوعات سیاسی اجتماعی روز می پردازد و با نقش آفرینی پردیس پورعابدینی آغاز می شود. پردیس پورعابدینی در این سریال هم بازی امیر آقایی(نیما) ، سینا مهراد(حامد تهرانی) ، نیکی کریمی ، امین حیایی ، لعیا زنگنه و کامبیز دیرباز است. راضیه(با بازی پردیس پورعابدینی) دختری است که از شهرستان به تهران آمده و وارد شرکت نیما(امیر آقایی) می شود تا زندگی بهتری داشته باشد. در این شرکت ، راضیه نامش را به مانلی تغییر می دهد و به عنوان طعمه ای بر سر راه حامد تهرانی(سینا مهرداد) قرار می گیرد تا بتواند برای نیما ، برعلیه حامد مدرک جمع کنند و... .
وضعیت ازدواج و همسر پردیس پورعابدینی
از وضعیت ازدواج و همسر پردیس پورعابدینی اطلاعات دقیقی در دست نیست.
علایق و تفریحات
پردیس عاشق کتاب خواندن و فیلم دیدن می باشد ، او بیشترین سرگرمی اش ورزش کردن در طبیعت است که شنا و اسب سواری را خیلی دوست دارد. او در اوقات فراغت خود به مسافرت میرود تا با فرهنگ های مختلف آشنا شود.
پردیس پورعابدینی چطور بازیگر «آقازاده» شد؟
پردیس پورعابدینی، بازیگر نقش راضیه و مانلی در سریال« آقازاده» که مهمان برنامه کافه آپارات با اجرای فریدون جیرانی بود، درباره نقش آفرینی خود در این مجموعه صحبت کرد.
پردیس پورعابدینی در این برنامه گفت: این اولین تجربه تصویری من بود. قبل از آن در دو تئاتر بازی کرده بودم. آقای توفیقی بازی من در تئاتر «قصه ظهر جمعه» به کارگردانی خانم نسیم ادبی را دیده بودند بعد از حدود دو ماه تماس گرفتند و برای تست رفتم. تستهای مختلفی داد و میدیدم که خاتنم های دیگری هم تست داده بودند. تا آخرین لحظه برایم قطعی نبود که در پروژه باشم. به من می گفتند حالا خیلی مطمئن نباش. ممکن است تغییرکنی. یک ماه مانده بود به کار که من برای این نقش قطعی شدم. آن طور که بعدها آقای توفیقی به من و عوامل گفتند، سکانسی که در جریان تستدادن من نظرشان را جلب کرده بود، مربوط به یکی از سکانسهای مشهد بود.
پورعابدینی گفت: من در دبیرستان رشته تجربی میخواندم اما دوست نداشتم در این رشته ادامه تحصیل بدهم. از دوران کودکی هنر را دوست داشتم. وقتی وارد آموزشگاه بازیگری آقای کیمیایی شدم تصمیم گرفتم کنکور هنر بدهم و بازیگری بخوانم. البته در این میان پروژه «آقازاده» پیش آمد، اما انشاالله امسال وارد دانشگاه میشوم تا بازیگری بخوانم.
این بازیگر جوان با بیان اینکه می دانستم راه سختی را در پیش دارم و شاید به این زودی ها نتوانم به آن برسم، افزود: با این که به خاطر اجرای تئاتر و بعد هم سریال «آقازاده» نتوانستم از کلاسهای آقای کیمیایی به طور کامل استفاده کنم،اما همان مقدار هم خیلی به من کمک کرد. همین آموزش ها باعث شد من بدانم باید چه کار کنم. آقای کیمیایی خودشان در دوره پیشرفته کلاسها شرکت داشتند و متاسفانه من به خاطر اینکه سر کار رفتم نتوانستم در این دوره ها شرکت کنم . اما در دوره های ما هم مستقیم نظارت داشتند و یکسری از نکات را به من می گفتند.
شناخت گام به گام از «راضیه» و «مانلی»
پورعابدینی گفت: درابتدای کار من فقط می دانستم دو شخصیت «راضیه» و «مانلی» در یک سری چیزهای اساسی با هم فرق می کنند و هر چقدر داستان جلو میرود ممکن است با یکدیگر نقطه تلاقی داشته باشند. راستش در آغاز کاملاً گنگ بودم و نمیدانستم چه اتفاقی می افتد.با کمک آقای توفیقی هر چه کار جلوتر رفت، کاراکترها را شناختم.
از اواسط کار، دیگر توانستم درباره نقش با کارگردان صحبت کنم. چون می دانستم چه اتفاقاتی می افتد. در این زمینه راهنماییهای آقایان توفیقی و عنقا خیلی تأثیر داشت. من وقتی وارد پروژه آقازاده شدم، شناخت چندانی از پدیده آقازادهها نداشتم. خیلی چیزها را در این سریال متوجه شدم.
وی عنوان کرد: یک سری از سکانسها بود که واقعا به لحاظ حس فکر می کردم کم میآورم. سکانسی بود که با آقای تارخ نشسته بودیم. راضیه از زندان آمده بود و حالش خوب نبود. حاج رضا به او می گوید نگران نباش. همه چیز درست می شود. راضیه سرش را باید بالا بیاورد و بعد عذرخواهی کند و گریه کند. پلان ها را گرفتیم و حتی پلان آقای تارخ را هم گرفتیم. آخرین پلان مربوط به من بود. من پایین را نگاه می کردم و فکر می کردم الان واقعا حسم یاری نمی کند چطور باید گریه کنم. همان موقع آقای تارخ به من اشاره کردند که من به نگاه کن و من نگاه کردم و گفتند اصلا پلک نزن و فقط به من نگاه کن و به موقعیت و اتفاقاتی که افتاده است فکرکن. همان لحظه آقای تارخ گریه کرد و من اصلا انگار رفتم در یک دنیای دیگری و من هم گریه ام گرفت. خیلی این تمرین و تمرکز برای من ارزشمند بود.
بازیگر سریال آقازاده افزود: یک بار هم برای صدایم یک سری از سکانس ها را گرفتیم و بعد متوجه شدیم صدای من آنطور که باید نیست. باید کمی صدایم از دیافراگم بیرون بیاید و یک روز آقای توفیقی به من گفت آقای تارخ تو را کار دارد. رفتم و آقای تارخ با من تمرین کردند و کمک کردند من صدایم را از دیافراگم بیرون بدهم.
سکانسهایی از «آقازاده» که دوست داشتم
پورعابدینی درباره اینکه کدام یک از سکانس های بازی خود را دوست دارد، گفت: همان لحظه ای که نشستم و گریه کردم شکستم. خودم را جای آن کاراکتر که گذاشتم واقعا زانوهایم سست شد. آن دختر در ناامیدی غرق شده است. می گوید من نگران حامد هستم. اگر مردم یادشان برود حامد یادش نمی رود. سکانس دیگری بود که راضیه فکر می کند قرار است حامد به ملاقاتش برود اما می رود و می بیند که شریفه آمد است و قبل از آن هم دعوایی با او کرده است.
من در پشت صحنه با خانم زنگنه سلام و احوالپرسی کردم اما به محض اینکه داخل اتاق ملاقات آمدند انگار شریفه خانمی شدند که با راضیه مشکل پیدا کرده است. وقتی رفتیم تمرین کنیم خانم زنگنه با همان لحن سرسکانس چند جمله در گوش من گفتند. در همان لحظه تا من برسم و دیالوگ برقرار شود جوری از شدت گریه می لرزیدم و برایم سخت بود. من هیچ دیالوگی در آن سکانس نداشتم. خانم زنگنه مونولوگ داشتند. آقای توفیقی دیدند که حس من حس درستی است و دارد پیش می رود تمرین را قطع کردند و گفتند برای برداشت اصلی برویم. خانم زنگنه در آن سکانس در پلان من حتی بیشتر با راضیه محکم تر حرف زدند تا حسی که باید به من منتقل شود.
وی اظهار کرد: من تعریفی از سیاست ندارم. تازه دارم خودم را به عنوان پردیس پیدا می کنم. حالا اینکه بخواهم تعریفی از سیاست داشته باشم درست نیست. شاید بینش درستی در این باره نداشته باشم. من بیشتر به شخصیت راضیه نزدیک هستم. شاید تا اندازه ای به راضیه که در شمال با مادربزرگش زندگی می کند نزدیک باشم یا به تعبیر بهتر، تلفیقی از راضیه ای که در شمال با مادربزرگش زندگی می کند و راضیه ای که با حامد است هستم.
پورعابدینی درپایان درباره اینکه آیا پیشنهادی برای بازی داشته است، گفت: بله تماس هایی بوده است. فعلا از تجربه های آقا زاده استفاده می کنم و قدم بعدی برایم خیلی مهم است و انتظاراتی از من هست که باید آن را به سرانجام برسانم و اتفاق کمتری نیفتد. به همین دلیل تلاش می کنم با مشورت و تامل انتخاب کنم.
پردیس پورعابدینی حدودا از سال ۱۳۹۷ هنرجوی کلاسهای بازیگری آموزشگاه مسعود کیمیایی شد. نسیم ادبی بازی او را در نمایشی که در جشنواره تئاتر دانشجویی ثمر روی صحنه رفته بود، دید و برای حضور در نمایش «قصه ظهر جمعه» انتخابش کرد.
پردیس پورعابدینی: راضیه تاوان خام بودن را می دهد
پردیس پورعابدینی ستاره این روزهای شبکه نمایش خانگی که با «آقازاده» نخستین اثر تصویری خود را تجربه کرده، در اولین مصاحبه اش از این سریال حرف زده:
سختی نقش اینجا بود که یک «مانلی» درونی و یک راضیه بیرونی داشتیم که کار را پیچیده می کرد. به همین خاطر باید واقعا از آقای حامد عنقا و بهرنگ توفیقی تشکر کنم که برای نزدیکی من به نقش کمک زیادی کردند.
راضیه درگیر ماجراهایی می شود که راه بازگشتی برایش باقی نمی گذارد. بلندپرواز، جاه طلب و در عین حال خام است و تاوان همین «خام بودن» را می دهد.
قلم آقای عنقا آن قدر درست و جذاب است که هر گونه نگرانی را چه برای من به عنوان یک بازیگر جوان که در ابتدای راه هستم و چه برای بازیگران پیشکسوت و باتجربه که نگران اعتبار خود هستند، برطرف می کند. در کنار ایشان و آقای توفیقی و البته گروه سازنده «آقازاده» احساس امنیت و آرامش داشتم.
هم بازی شدن با بازیگرانی که هر کدامشان به تنهایی بار یک فیلم را به دوش می کشند تجربه بسیار جذاب، سخت و عجیب و غریبی بود. آقایان امین تارخ، سلطانی، هاشم پور، آقایی، امین حیایی، دیرباز، مهراد، خانمها کریمی، قاسمی و زنگنه همگی از بهترین های بازیگری این مملکت هستند.
دیدگاه تان را بنویسید