وی افزود: در مورد کرونا نیز باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد. ۲۵ دستگاه در کنار فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا شرایطی را فراهم کرده اند که استان تهران مشکل عدیدهای در پذیرش بیمار نداشته باشد.
وی ادامه داد: کرونا یک تهدید است و مشکلات بسیاری از جمله مشکلات اقتصادی، برهم زدن آرامش و ... را ایجاد کرده، اما برای استان تهران میتواند شرایطی را فراهم کند که به عنوان یک فرصت نگاهی به زیرساختهای بهداشتی استان داشته باشیم و عقب ماندگی تاریخی در نظام سلامت در تهران را مورد توجه قرار دهیم.
استاندار تهران تاکید کرد: در کشور به ازای هر ۱۱۰۰ نفر یک خانه بهداشت وجود دارد در حالیکه در تهران به ازای هر ۳۳۰۰ نفر یک خانه بهداشت وجود دارد. علاوه بر این در کشور به ازای هر ۱۰ هزار نفر یک مرکز بهداشتی درمانی شهری وجود دارد در حالیکه در تهران به ازای هر ۵۲ هزار نفر یک مرکز وجود دارد.
وی ادامه داد: بی تردید میتوانیم سلامتی را در پایهترین و اساسیترین نقطه که مرکز بهداشت و درمان روستایی است چک کنیم؛ لذا باید در جهت توسعه و تقویت این مراکز گام برداریم.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه طرح بسیج محله محور باید با بهره گیری از همه ظرفیتها عملیاتی شود، افزود: باید همه ظرفیتها را در اجرای این طرح بکار بگیریم و نگاهی اساسی به زیرساختها داشته باشیم.
کرونا مسئله امروز ما نیست و ممکن است خدایی نکرده سال دیگر بیماری دیگری داشته باشیم. باید تلاش و اقدام ویژهای کنیم تا در جهت تامین زیرساختها در استان تهران تحول اساسی را شاهد باشیم.
وی تاکید کرد: در جلسه امروز فرمانداران گزارشات خوبی ارائه کردند. طرح بررسی و ارزیابی شده و در جهت تامین اهداف آن باید حرکت کنیم. هدف اصلی طرح بهره گیری از ظرفیتها و مشارکتها در شناسایی افراد بیمار و قرنطینه آنها است؛ لذا باید در کنار آن توسعه خدمات سرپایی و مراکز بستری را مورد توجه قرار دهیم.
بندپی تاکید کرد: سیر نزولی پذیرش بیمارستانی را شاهد هستیم. این موضوع باید تداوم پیدا کند. مهم نیست که همه جا را تعطیل کنیم و تعداد بیماران پایین بیاید. باید فعالیت ادامه داشته باشد و با افزایش آگاهی و شناسایی بیماران بتوانیم مدیریت این بیماری را محقق کنیم. از این پس جلسات با فرمانداران به صورت هفتگی و به تناوب برگزار خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید