نتایج یافتههای بیمارستان فرانسوی نشان میدهد ویروس کرونا همزمان با شناسایی رسمی و آشکار شدن اپیدمی آن در چین از دسامبر سال 2019 (آذر ماه 1398) در فرانسه و احتمالا دیگر کشورهای اروپایی هم بوده است.
به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، مقامات بیمارستان "ابن سینا" و "ژان وردیه" در شمال شهر پاریس اخیرا از مثبت بودن تست کرونا بیماری سخن گفتهاند که در ماه دسامبر گذشته با علائم کرونا به بیمارستان مراجعه کرده است.
بر اساس گفته "ایو کوهن" رییس بیمارستان "ابن سینا" در شمال پاریس، شخص بیمار که میتواند بیمار صفر (اولین مورد شناخته شده بیماری کووید 19 در فرانسه) باشد، در ۲۷ دسامبر (6 دی) با علائم تنگی نفس برای معالجه به این بیمارستان مراجعه کرده است. با توجه به دوره کمون (گاه تا 2 هفتهای بیماری کووید 19) ظن قریب به یقین این است که او به احتمال زیاد از آذر ماه به عفونت کووید 19 آلوده شده باشد.
این موضوع زمانی روشن شد که این بیمارستان نمونههای 24 بیمار خود را که در ماههای دسامبر 2019 و ژانویه 2020 در این بیمارستان تحت درمان آنفولانزا قرار گرفته بودند دوباره مورد آزمایش قرار داده و به گفته "ایو کوهن" از 24 مورد آزمایش شده یک نمونه مثبت کرونا به دست آمده است.
نکته جالب اینکه هنوز منشا ابتلای این مرد فرانسوی مشخص نیست؛ چون او نه به چین سفری داشته و نه به جز همسر و 2 فرزندش با افراد دیگری در تماس بوده است.
این فرد بیمار در طی دوران 15 روزه درگیری با بیماری کرونا، ویروس را به 2 فرزندش انتقال داده اما همسرش به بیماری آلوده نشده است. همسر این فرد در فروشگاهی کار میکند که کارگران چینی هم در آنجا مشغول هستند اما این زن به ظاهر نه این بیماری را از همسر مبتلایش گرفته و نه از کارگران چینی مشغول درفروشگاه.
فرانسه در تاریخ 24 ژانویه 2020 (4 بهمن 98) نخستین بار 3 مورد بیمار مبتلا به عفونت کووید 19 را تشخیص داد و اعلام کرد. یکی از این 3 نفر در پاریس و 2 فرد دیگر در شهر "بوردو" بودند.
پیدا کردن بیمار مبتلا به کرونا در دسامبر سال گذشته در فرانسه نشان میدهد که احتمالا این بیماری از هفتهها پیش از تشخیص رسمی در این کشور و احتمالا سایر کشورهای اروپایی با چراغ خاموش و بدون تشخیص نظام سلامت آنها در حال گسترش بوده است.
گفتنی است نظام بهداشتی فرانسه و بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی (از جمله ایتالیا و اسپانیا) هنوز در حال بررسی و تحقیق درباره منشا و زمان آلودگی به ویروس کرونا و پیدا کردن بیمار صفر هستند.
برخی کشورهای اروپایی از جمله بریتانیا و نیز مقامات ایالات متحده آمریکا، دولت چین و حتی سازمان بهداشت جهانی را به همدستی با هم در ارایه اطلاعات گمراه کننده و مخفیکاری درباره خطر ویروس کرونا متهم میکنند. دولت چین و سازمان بهداشت جهانی این اتهامها را رد کردهاند.
دیدگاه تان را بنویسید