مایکروسافت روش جدیدی از تولید رمزارز یا ارز مجازی معرفی کرده که در آن با استفاده از امواج مغزی و دیگر دادههای بیومتریک انسان، امکان استخراج ارز دیجیتال فراهم میشود.
شرکت مایکروسافت، پتنت جدیدی معرفی کرده که «سیستم ارز مجازی با استفاده از دادههای مربوط به فعالیتهای بدنی» نام دارد. در توضیح این پتنت اعلام شده که چطور میتوان با اتصال سنسور به قسمتهای مختلف بدن انسان، ارز دیجیتال استخراج کرد. استخراج رمزارزهایی مثل بیتکوین در حالت معمول، قدرت پردازشی کامپیوتری بسیار بالا نیاز دارد که بتواند محاسبات پیچیده ریاضی انجام دهد. پتنت مایکروسافت بهعنوان گزینه جایگزینی برای استخراج رمز ارز معرفی شده؛ راهکاری که از طریق نظارت بر فعالیتهای بدن انسان انجام میپذیرد و نتیجه توسط سنسورهای بیومتریک، دریافت و پردازش میشود. بهعنوان مثال، یک موج مغزی یا حرارت بدن که ازیک فرد، هنگام انجام فعالیت به خصوصی متصاعد میشود، مثلا هنگام تماشای یک تبلیغ با استفاده از سرویس اینترنتی. این شرایط، برای فرآیند استخراج رمزارز بهعنوان پیش فرض معرفی شده است. در توضیح این پتنت آمده است: «به جای نیاز به فعالیتهای پیچیده محاسباتی که در سیستمهای معمول استخراج کریپتوکارنسی وجود دارد، دادههایی که توسط بدن انسان تولید میشود مورد استفاده قرار میگیرد، در واقع انسان با انجام این فعالیتها، همان فرآیندهای پردازشی پیچیده را انجام داده است. مغز یک انسان میتواند چندین فرآیند پیچیده پردازشی را بدون آگاهی فرد، انجام دهد.»
در این سیستم جدید ماینینگ یا استخراج رمزارز، تعبیه چندین سنسور به روی بدن فرد لازم است تا فعالیتهایی که برای پردازش مورد نیاز است، دریافت شود از جمله سنسورهایی که میتوان استفاده کرد عبارتند از: اسکنرهای MRI، دوربینهای حرارتی و سنسورهای ضربان قلب سنج و اینفرارد. جدای از امواج مغزی و حرارت بدن، دیگر فعالیتهایی که میتوان مورد استفاده قرار داد، «جریان مایعات بدن» و «حرکات و فعالیت ارگانها» است. در این پتنت، ۲۸ فعالیت مختلف برای استخراج رمز ارز توسط این سیستم، معرفی شده است. مثلا فعالیتهایی مانند گشت و گذار در شبکههای اجتماعی، ارتباط با چت بوتهای هوش مصنوعی یا سر زدن به وبسایتهای اینترنتی. در این پتنت اشاره نشده که کدام رمزارزها از طریق این سیستم قابل استخراج است. اما از آنجا که برای این سیستم، بلاکچین به خصوصی طراحی و تعریف شده، احتمالا شبکه پرداخت دیجیتالی مخصوص به خود را نیز میطلبد.
دیدگاه تان را بنویسید