ارسال به دیگران پرینت

انتخاب مسیر آینده

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و انتخابات میاندوره‌ای مجلس خبرگان رهبری روز گذشته در سراسر کشور با حضور مردم در شعب اخذ رای برگزار شد.

انتخاب مسیر آینده
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و انتخابات میاندوره‌ای مجلس خبرگان رهبری روز گذشته در سراسر کشور با حضور مردم در شعب اخذ رای برگزار شد.
حسن روحانی رئیس‌جمهوری پس از شرکت در انتخابات و رأی دادن در ستاد انتخابات وزارت کشور، از روند فعالیت این ستاد نیز بازدید کرد. روحانی پس از این بازدید در جمع خبرنگاران طی سخنانی، با تاکید بر اینکه امروز به‌عنوان سالروز افتخارآمیز دیگری در تاریخ کشور و انقلاب ما به ثبت می‌رسد، به ارتباط مستقیم بین ستاد انتخابات در وزارت کشور با همه حوزه‌ها به‌صورت آنلاین اشاره کرد و گفت: در کل، ۹۸ درصد صندوق‌ها به‌صورت آنلاین متصل به ستاد انتخابات هستند و مشخص است چند نفر در تهران، شهرستان‌های تهران و... رای می‌دهند. تشخیص هویت، الکترونیکی است و امیدواریم وزیر کشور تلاش خود را دوچندان کند و در سال ۱۴۰۰ مردم شاهد رای‌گیری دیجیتال کامل باشند. رئیس شورای عالی امنیت ملی با اشاره به برگزاری نخستین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ابتدای انقلاب اظهار کرد: ۴۰ سال از نخستین انتخابات مجلس می‌گذرد و با وجود شرایط جنگ و سختی‌ها، انتخابات‌ها در سر موقع خود برگزار شده‌اند. امام همیشه تاکید می‌کردند انتخابات به موقع برگزار شود و فاصله ایجاد نشود. در ۱۰ مجلس قبلی هم تاکنون هیچ فاصله‌ای وجود نداشته است که در تاریخ دموکراسی نظیر ندارد و در تاریخ ایران هم چنین چیزی وجود نداشته است. رئیس‌جمهوری گفت: در تمام دوره‌های مجالس، مجلس از روز اول تا روز آخر از تمام چهار سال خود استفاده و بهره‌برداری کرده و مجلس بعدی بلافاصله تشکیل شده است. روحانی از حضور و برگزاری انتخابات مجلس یازدهم توسط مردم ابراز خرسندی کرد و گفت: این مجلس با رای بسیار ارزشمند مردم توانگر درحال تشکیل است و مردم ایران امروز مجلس آینده کشور را با سلیقه و آرای خود تشکیل می‌دهند.

رئیس‌جمهوری در ادامه ابراز امیدواری کرد که بهترین‌ها به دوره یازدهم مجلس راه پیدا کنند و آنچه خواست مردم است، مجلسی فعال‌تر و پرشورتر که مردم شاهد باشند مشکلات زندگی آنها را بهتر حل می‌کند و قوانین ضروری را به سرعت تصویب کرده و نظارت خود را انجام و نسبت به نظارت واجرای قانون به قانون اساسی و آیین‌نامه‌ها مقید است، تشکیل شود. روحانی همچنین با ابراز امیدواری از اینکه شاهد یک مجلس خوب در دوره یازدهم خواهیم بود، گفت: همه ادوار مجالس ما فراز ونشیب داشته ولی از مجلس اول که به اعتقاد من بهترین دوره مجلس تا امروز بوده، تمام ادوار، مجالس شورای اسلامی خوبی بوده‌اند وامیدواریم مجلس یازدهم هم مورد رضایت خداوند و هم مورد رضایت مردم باشد.

 رئیسی: انتخابات پادزهر توطئه‌هاست

سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه‌قضائیه هم روز گذشته با حضور در مسجد شیشه در خیابان شیخ هادی که یکی از مساجد قدیمی پایتخت است، رای خود را به صندوق انداخت و انتخابات را مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی و جلوه رای و اراده ملت دانست و تاکید کرد: انتخابات بهترین پادزهر در مقابل توطئه‌ها و فتنه‌های دشمن است. رئیسی افزود: کشور ما مبتنی بر اراده مردم است و مردم دین‌باور و متعهد مهم‌ترین مولفه قدرت هستند. رئیس قوه‌قضائیه تاکید کرد این‌قدرت باید هر چه بیشتر نماد و نمود داشته باشد.

 شمخانی: مردم برنده انتخابات هستند

علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان نیز پس از انداختن رای خود در صندوق اخذ رای مستقر در مسجد ولی‌عصر تهران، با بیان اینکه خوشبختانه حضور پرشور مردم در انتخابات باز هم دشمن را ناامید کرد، گفت: بدون شک پیروز واقعی انتخابات مردم هستند.

 مردم قطعا گلایه‌ها و دغدغه‌هایی دارند و این وظیفه مسوولان را سنگین‌تر می‌کند که حتما خواسته‌های مردم را گوش داده و امیدواریم مجلس بعدی تمام تلاش خود را برای برطرف کردن دغدغه‌های مردم انجام دهد.

 جهانگیری: حضور مردم  معنادار است

از سوی دیگر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری نیز روز گذشته با حضور در ستاد انتخابات کشور، با بیان اینکه مردم حرف خود را پای صندوق رای می‌زنند، گفت: در ساعات اولیه انتخابات حضور مردم خوب و معنادار است.

به گزارش «ایسنا» جهانگیری با بیان اینکه مجلس یکی از نهادهای مهم و موثر کشور است که نقش تعیین‌کننده در حل مشکلات مردم دارد، ابراز امیدواری کرد که نمایندگان با رای قاطع مردم انتخاب شوند و مجلس آینده بتواند گره‌های اقتصادی و معیشتی، سیاست خارجی و مسائل فرهنگی را باز کند.

  تشکیل مجلس قوی با مشارکت بیشتر

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهوری نیز دیروز با حضور در حسینیه جماران و شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای خبرگان در جمع خبرنگاران گفت: این مجلس حضور پرشکوه مردم و مشارکت بیشتر باعث تشکیل یک مجلس قوی خواهد شد.

 او افزود: مجلس قوی می‌تواند مشکلات مردم را حل کند و قانون‌گذاری بهتری انجام دهد و این حضور و تشکیل مجلس قطعا برنده آن مردم و نظام هستند و بازنده آن آمریکا است، چراکه در یک ماه گذشته هم آمریکایی‌ها و رسانه‌های مختلف هم در فضای مجازی و هم در رادیو و تلویزیون تلاش کردند تا مردم را مایوس کنند. واعظی تاکید کرد: خوشبختانه بر اساس آماری که ما داریم مشارکت مردم در سراسر کشور خوب بوده است.

 آرای بیشتر، نشانه قدرت نظام است

همچنین روز گذشته آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان پس از آنکه رای خود را به صندوق مستقر در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس انداخت، گفت: آنچه برای ما ضرورت دارد و وظیفه شرعی، عقلی و ملی است، مشارکت در امر انتخابات است.

هرچه مشارکت بیشتر باشد به نفع اسلام، مردم، مملکت و به ضرر دشمن است. او افزود: هرچه آرا بیشتر باشد، قدرت نظام ما را نشان می‌دهد و دشمن و غیردشمن روی این حساب می‌کنند و معلوم می‌شود مردم وفادارند و پای نظام و انقلاب خود ایستاده‌اند و این نظام را قبول دارند. هر رایی که داده می‌شود مشت محکمی بر دهان ترامپ است لذا باید این را در نظر داشته باشیم.

 کدخدایی: رأی مردم «نه» به آمریکا است

از سوی دیگر عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان نیز پس از انداختن رای خود به صندوق مستقر در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: مردم همچنان که در طول سال‌های گذشته در ادامه راه شهدای انقلاب حرکت کردند ان‌شاءالله همچنان این راه را ادامه خواهند داد و امروز به آمریکا نه بزرگ خواهند گفت.

 ظریف: انتخابات هنوز بهترین راه است

محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه نیز دیروز پس از انداختن رای خود در صندوق مستقر در حسینیه جماران با بیان اینکه مردم به‌رغم گلایه‌ها، خودشان می‌خواهند سرنوشت خودشان را تعیین کنند، گفت: مردم نمی‌گذارند یک نفر در واشنگتن برای‌شان تصمیم بگیرد. او در جمع خبرنگاران افزود: مردم ما پشتوانه اصلی انقلاب هستند و نمی‌گذارند یک نفر در واشنگتن بنشیند و برای آنها تصمیم بگیرد. ظریف همچنین گفت: انتخابات با همه تفاوت‌ها و با همه ترجیح‌هایی که ممکن است داشتیم یا نداشتیم، هنوز بهترین راه است برای اینکه کشور را قوی کنیم، امکان بدهیم به کشور که در سطح بین‌المللی سربلند بایستد، مقاوم بایستد، دلاورانه بایستد و ایران زیباتری داشته باشیم.

 مردم دشمنان را مایوس می‌کنند

همچنین روز گذشته آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی مرجع تقلید شیعیان، در شهر قم در انتخابات شرکت کرد. او تاکید کرد: ان‌شاء‌الله مردم برگ زرین دیگری بر برگ‌های زرین خود خواهد افزود و دشمنان را مایوس خواهد کرد.

آیت‌الله محمد امامی‌کاشانی امام‌جمعه موقت تهران نیز دیروز پس از شرکت در انتخابات مجلس یازدهم و میان دوره‌ای خبرگان در حسینیه جماران در جمع خبرنگاران گفت: مردم ما آگاه به شرایط هستند و ان‌شاءالله رای خواهند داد. مردم باید سلیقه شخصی را کنار بگذارند و پای صندوق رای بیایند و در این انتخابات اسلام پیروز خواهد شد.

آیت‌الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید هم دیروز با شرکت در انتخابات بر لزوم حضور حداکثری مردم در این صحنه حساس تاکید کرد و گفت: شرکت در انتخابات از ارکان حفظ نظام است وحفظ نظام بر همه واجب است.

 حضور سید محمد خاتمی در انتخابات

همچنین دیروز سیدمحمد خاتمی رئیس‌جمهوری پیشین ایران در انتخابات مجلس شرکت کرد و با حضور در حسینیه جماران رای خود را برای انتخابات مجلس یازدهم و میان‌دوره‌ای خبرگان به صندوق انداخت. خاتمی پس از انداختن رای خود در صندوق از خبرنگاران و عوامل اجرایی انتخابات تشکر کرد. سیدحسن خمینی یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نیز روز گذشته در حسینه جماران رای خود را به صندوق انداخت و در انتخابات شرکت کرد.

 مطهری: راضی نیستم اما در انتخابات شرکت کردم

علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس نیز که صلاحیتش برای انتخابات مجلس یازدهم تایید نشد، روز گذشته در انتخابات شرکت کرد و با حضور در حسینیه ارشاد رای خود را به صندوق انداخت. او در جمع خبرنگاران گفت: بین کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، افراد معتدل و خوش‌فکر هم وجود دارد و باید تلاش کنیم که به آنها رای دهیم تا مجلس خوبی تشکیل شود. او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما بابت ردصلاحیت در این دوره از انتخابات گله‌مند هستید، گفت: بالاخره ته دلم خیلی راضی نیستم اما به دلیل مصلحت کشور باید در انتخابات شرکت کنیم و خود بنده هم مردم را به شرکت در انتخابات دعوت کرده‌ام.

 حناچی: جای خیلی‌ها در انتخابات خالی است

همچنین دیروز پیروز حناچی پس از حضور در شعبه اخذ رای و انداختن رای خود به صندوق با حضور در جمع خبرنگاران، با تاکید بر اینکه رای دادن بهتر از رای ندادن است، گفت: همه ما باید رای بدهیم و در سرنوشت خودمان دخیل شویم حتی ممکن است ایده‌آل ما هم نباشد اما باید در همین فضایی که وجود دارد، تاثیر بگذاریم. حناچی با بیان اینکه جای خیلی‌ها در این انتخابات خالی است، افزود: امیدوارم شرایطی فراهم شود تا دیگران هم بتوانند در انتخابات آتی شرکت کنند.

 

p08 (2)

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه