مردم به دنبال اتوبوس راه افتادهاند، یکی گل در دست دارد و دیگری تابلو فرش عکس پدر رونالدو. به هتل هم که میرسند، باز هم همان ازدحام جمعیت وجود دارد. برخی از تپههای اطراف هتل هم بالا میروند تا شاید عکسی، نگاهی و نیم نگاهی از رونالدو نصیبشان شود. برخی با دیدن چنین تصاویری مردم را نشانه گرفتند و تحقیر کردند، گروه دیگر هم معتقدند که استقبال از فوتبالیستی با شهرت جهانی، امر عادی و در همه کشورها مرسوم است اما آنچه باید مورد شماتت قرار گیرد، نحوه مدیریت و برنامهریزی توسط مقامات مربوطه است.
مصطفی هاشمی طبا، رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی درباره نحوه مدیریت ورود تیم النصر به دیدهبان ایران گفت: «تصاویری که دیدم نشان از بینظمی بود. به عنوان مثال در ورودی هتل وقتی اتوبوسها وارد میشدند افراد مختلف به دنبال آن میدویدند. جلوی احساسات و مواجه مردم را نمیتوان گرفت اما مدیریت به خوبی صورت نگرفته بود.»
رئیس اسبق کمیته ملی المپیک با اشاره به هدیه مدیرعامل پرسپولیس به رونالدو، بیان کرد: «یک تیمی با ورزشکاران مختلف آمده اما باشگاه پرسپولیس به به چه مناسبت فقط به دو نفر هدیه داده است؟ باید برای همه بازیکنان هدیه کوچک ساخت ایران میدادند. اصلا ما فرض میکنیم برای رونالدو که کشتی و هواپیمای شخصی دارد یک قالیچه ارزشی ندارد ولی به عنوان سمبل ایران، باید به تیم هدیه میدادیم. اینکه یک فرد را برجسته و به این شکل از او پذیرایی کنیم، به نظرم نوع برخورد خوبی نیست. باشگاه پرسپولیس هم در این مورد مقصر است.»
هاشمی طبا تاکید کرد: «ما باید به یک تیم مهمان نوازیمان را نشان میدادیم چراکه مهمان ویژهای نداشتیم. اگر قرار است هدیهای داده شود باید به همه تعلق گیرد و لزومی هم ندارد که گرانبها باشد. احتمالا ارزش فرش هدیه شده به رونالدو،میلیاردی است اما ضمن اینکه خیلی به چشم او نمیآید، بیاعتنایی به بقیه تیم هم صورت گرفته است. میگویند «أکرم الضیف و لو کان کافرا»، بنابراین ما از همه مهمانانمان باید پذیرایی میکردیم. در مجموع برنامه خوبی نبوده است و مردم هم چندان مقصر نیستند. چراکه گاهی جوانان نمیتوانند جلوی احساسات خود را گیرند دوست دارند حتی یک ارتباط چشمی با فوتبالیست محبوب خود برقرار کنند.»
رئیس اسبق کمیته ملی المپیک، در پاسخ به اینکه برنامهریزی باید چگونه میبود، به دیده بان ایران گفت: «برخی از مردم عشقی دارند و دوست دارند هرطور شده فرد مشهوری را از نزدیک ببینند و نمیتوان به آنها خرده گرفت ولی اگر امکان داشت، میتوانستیم در یک مکانی برایش برنامهریزی کنیم. بنابراین برنامهریزیها از سوی باشگاه یا مقامات خوب نبوده است. افزون بر این در خیابان و اطراف فرودگاه ممکن است نتوانیم نظم را کنترل کنیم ولی وقتی ماشین وارد گیت هتل میشود باید نظم را مدیریت کرد. علی الاصول این مشکلات در کشور ما وجود دارد و معلوم نیست چه کسی چه نقشی دارد.»
وی درخصوص تصویری که این استقبال از ایران به نمایش میگذارد، گفت: «مطابق معمول تصویر خوبی از ایران به دنیا نشان داده نشد. ما نظم نداریم؛ تشییع جنازه مقامات عالیرتبه را هم که برگزار میکنیم، تابوت روی هوا میرود و چند نفر هم کشته میشوند. نمیدانم چه دلیلی دارد؛ یا فرمان از دستمان در میرود یا برخی مدیران فکر میکنند اینطور بهتر است.»
هاشمی طبا در پاسخ به اینکه چرا حکومت فکر میکند رقم خوردن چنین اتفاقات و بینظمیهایی برایش بهتر است، مطرح کرد: «نمیدانم چرا اینطور میشود؛ گویی برخی مسئولان دوست دارند به این شکل برگزار شود. علتش را هم نمیتوانم بگویم.»
دیدگاه تان را بنویسید