ارسال به دیگران پرینت

قیمت | قیمت موادغذایی

قیمت جدید کالاهای اساسی اعلام شد | آخرین قیمت روغن، برنج، شکر و لبنیات

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی از وفور کالاهای اساسی در کشور خبر داد

قیمت جدید کالاهای اساسی اعلام شد | آخرین قیمت روغن، برنج، شکر و لبنیات

جدیدترین قیمت‌های مواد غذایی

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی از وفور کالاهای اساسی در کشور خبر داد و درمورد  قیمت‌های مواد غذایی گفت: با توجه به افزایش تولید، قیمت هر بسته پنیر معمولی ۴۰۰ گرمی ۱۰ درصد کاهش یافته است و قیمت روغن خوراکی نیز دوباره کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی داشت.

«قاسمعلی حسنی» روز پنجشنبه با بیان اینکه اکنون ثبات و کاهش قیمت برخی کالاهای اساسی را داریم، افزود: پیش از این قیمت هر بسته پنیر معمولی ۴۰۰ گرمی ۴۰ هزار تومان به فروش می‌رسید که طی روزهای اخیر این مبلغ به ۳۶ هزار تومان کاهش یافته است.

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی درمورد  قیمت‌های مواد غذایی اظهار داشت: انتظار می‌رود با کاهش قیمت پنیر سایر اقلام لبنی نیز روند کاهشی به خود بگیرد.

عرضه شکر زیر قیمت مصوب در بازار

حسنی تصریح کرد: اکنون قیمت مصوب هر کیلوگرم شکر بسته‌بندی ۲۳ هزار تومان است که شرکت‌های بسته‌بندی هر بسته ۹۰۰ گرمی را نرخ ۲۰ هزار و ۵۰۰ تا ۲۱ هزار تومان به فروش می‌رسانند.

وی اضافه کرد: البته واردکنندگان شکر خام برای رقابت با یکدیگر و تحویل کالای چند ماه آینده هر کیلوگرم از این  محصول را ۱۰۰۰ تومان زیر قیمت به شرکت‌های فراوری و بسته‌بندی ارائه می‌دهند.

کاهش مجدد ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت روغن خوراکی

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به رکود بازار به طور مجدد شاهد کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی برخی اقلام روغن خوراکی در کشور هستیم.

افت قیمت برنج در پی رکود بازار 

حسنی درباره وضعیت بازار برنج افزود: با توجه به ادامه فصل برداشت برنج و روند واردات و رکود بازار قیمت برنج همچنان ثابت باقی مانده و نه‌تنها افزایش قیمتی در این محصول نداشته‌ایم، بلکه ممکن است طی روزهای اخیر قیمت این محصول به طور مجدد کاهش یابد.

منبع : جی پلاس
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      کدوم کاهش قیمت خجالت نمی‌کشید آنقدر دروغ تحویل ملت میدید سفرهای ملت خالیه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه