سازمان هوا شناسی هشدار داد سه شنبه تهرانی ها دمای ۴٠ درجه را تجربه می کنند مراقب گرمازدگی باشید.
به حالتی که درجه حرارت بدن بهطور غیرطبیعی بالا باشد، گرمازدگی میگویند. نام کلی این بیماری در علم پزشکی با نام هایپرترمی (Hyperthermia) نیز شناخته میشود. شدیدترین درجه از هایپرترمی گرمازدگی (heatstroke) نام دارد. در مواقعی که دمای بدن خیلی بالا برود گرمازدگی میتواند یک تهدید جدی برای زندگی شخص باشد.
در این حالت درجه حرارت بدن به بیش از ۴۰ درجه سلسیوس میرسد. از علائم شایع این بیماری میتوان به تهوع، تشنج، سرگیجه و گاهی از دست دادن هوشیاری اشاره کرد. برای درمان این بیماری باید حتما به یک دکتر پزشک عمومی مراجعه کنید.
با این مقدمه در ادامه مطلب میخواهیم به بررسی علائم گرمازدگی و روشهای درمان آن بپردازیم. پس برای کسب اطلاعات بیشتر د مورد برای گرمازدگی چه کنیم، تا انتها همراه ما باشید.
گرمازدگی چیست؟
به درجه حرارت بالا و غیرطبیعی بدن گرمازدگی (heatstroke) میگویند. زمانی که بدن شخص گرمای زیادی جذب کند و به اندازه کافی از خود گرما خارج نکند، این بیماری رخ میدهد. هایپرترمی برعکس عارضه هیپوترمی است. هیپوترمی زمانی رخ میدهد که بدن شخص بسیار سرد باشد و دچار لرز شود.
باید بدانید که دمای طبیعی بدن انسان حدود ۳۶ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. هر چه دمای بدن از این رقم بالاتر باشد، شدت گرمازدگی بیشتر است. این بیماری معمولا در مواقعی که شخص در هوای گرم و مرطوب فعالیت بیش از حد دارد، رخ میدهد. افراد گرمازدگی را معمولا در ماههای گرم تابستان تجربه میکنند.
بیشتر بخوانید:
هشدار جدی سازمان هواشناسی درباره افزایش گرما در ایران | تهران تا چند درجه گرم می شود ؟
در اغلب نقاط کشور افزایش تدریجی دما و ماندگاری هوای گرم پیشبینی میشود.
دیدگاه تان را بنویسید