ارسال به دیگران پرینت

بازیگرانی که بعد از انقلاب خانه نشین شدند

در این گزارش چهره های سرشناس قبل از انقلاب معرفی می شوند که با وقع انقلاب در ایران در اوج جوانی و شهرت خانه نشین شدند.

بازیگرانی که بعد از انقلاب خانه نشین شدند

 انقلاب‌ها نقطه انقطاع هستند، مسیر هر حوزه‌ی دیگری را غیرقابل پیش‌بینی می‌کنند، تصور کنید شما بازیگری هستید که در آستانه موفقیت‌های بی‌شمار قرار دارید، اما ناگهان با وقوع یک انقلاب، تمام آن چه تصور داشتید از دست می‌رود! این مطلب درباره بازیگرانی‌ست که با وقوع انقلاب در ایران، در اوج جوانی خانه‌نشین شدند.

ایرن

ایرن زازیانس یکی از چهره‌های برجسته سینمای ایران که در ۳۰ فیلم سینمایی نقش‌آفرینی کرد. بسیاری از ایرانیان بازیگری او در سریال تلویزیونی «سلطان صاحبقران» و «تخت ابونصر» را به خاطر دارند. ایرن پس از انقلاب در فیملی از مسعود کیمیایی با نام «خط قرمز» (۱۳۵۹) و در فیلمی دیگر به نام «جایزه» اثر علیرضا داوودنژاد (۱۳۶۱) بازی کرد، اما هر دو فیلم توقیف شدند و اجازه اکران نیافتند او سال ۱۳۹۱ در ۸۵ سالگی درگذشت.

 
AndroidOnlineNewsImage.aspx

پوری بنایی

پوری بنایی از بازیگران مهم پیش از انقلاب و نقش‌آفرین آثاری، چون قیصر، کوچه مردها، غزل، و میراث، بعد از انقلاب از فعالیت هنری محروم شد. برخی زمزمه‌ها مبنی بر احتمال دادن اجازه کار به او پس از دوم خرداد به واقعیت نپیوست. اگرچه بعد از انقلاب او بازی در مقابل دوربین عباس کیارستمی را تجربه کرد. اما تجربه حضور در فیلم «شیرین» تنها به خاطر درخواست آقای کیارستمی، و دوستی و الفت شکل گرفت. پوری بنایی اصلا از ایران خارج نشد. به قول دوستی پوری بنایی در خداحافظ تهران بازی کرد. اما هرگز با تهران خدا حافظی نکرد!

نوری کسرایی

نوری کسرایی، ستاره سینمای دهه پنجاه که آغاز خوبش در نقش «ترانه» در فیلم خوش‌ساخت جلال مقدم، «پنجره»، در کنار بهترین‌های هنر و ادبیات آن روزگار نوید ستاره‌ای متفاوت را داد. او در دوران حضور محدود و مهجور خود بر پرده سینما، از میان ۱۸ فیلمی که بازی کرده، تنها هفت فیلم به سینمای تجاری تعلق دارد و باقی، حضور در مقابل دوربین کارگردانانی بود که به موج نوی سینمای آن روزگار تعلق داشتند. نوری کسرایی در سال‌های پس از انقلاب در ایران ماند و در تنهایی، روزگار را به دور از جنجال و هیاهوی سینما سپری کرد. او سال ۱۳۹۸ در ۶۸ سالگی درگذشت.

 
 

فرزان دلجو

نخستین فیلم فرزان دلجو به نام «یاران»، با ۶۰ هزار تومان سرمایه شخصی خود او تولید شد که در سینما کاپری به نمایش درآمد و مورد استقبال جوانان قرار گرفت. فرزان دلجو را با فیلم‌هایی مثل «یاران»، «علف‌های هرز»، «ماهی‌ها در خاک می‌میرند» و «بوی گندم» را در کارنامه سینمایی خود داشت. او پس از انقلاب در اوج جوانی و ستاره بودن، سینما را وانهاد و ایران را برای همیشه ترک کرد.

طوطی سلیمی

طوطی سلیمی در سینمای قبل انقلاب در فیلم‌های متعددی از جمله کار‌های وی می‌توان به فیلم‌های صمد آرتیست می‌شود، مرد ناآرام، مرد شرقی و زن فرنگی، کینه، صمد خوشبخت می‌شود، رابطه جوانی، تکیه بر باد و… بازی کرد. پس از انقلاب تنها توانست در سریال تلویزیونی «روزی عقابی» نقش آفرینی کند. او سال ۱۳۹۱ در ۵۷ سالگی، در حالی که به اختلال حواس دچار شده بود و هویتش را به یاد نمی‌آورد، درگذشت.

شورانگیز طباطبایی

شورانگیز طباطبایی با نام مستعار کاترین و با فیلم اکبر دیلماج ساخته خسرو پرویزی وارد سینما شد. شرکت در فیلم اکبر دیلماج (با حضور رضا ارحام صدر، ایرن زازیانس و دیانا) سکوی پرتابی برای شورانگیز طباطبایی بود و بعد از آن به علت زیبایی خاصی که داشت به یک باره مورد توجه فیلمسازان قرار گرفت و دست مزدش از سی هزار ریال به سیصد هزار ریال ترقی نمود. او پس از انقلاب در ایران ماند. آخرین حضور او در مراسم رونمایی فیلم «پناه» ساخته احمد بهرامی در سال ۱۳۹۷ به همرا همسرش محمد صالح علا مجری تلویزیون بود که با استقبال حاضرین در مراسم مواجه شد.

مری آپیک

 

مری آپیک در سن ۱۴ سالگی به دعوت مسعود کیمیایی در فیلم داش آکل در نقش مرجان به ایفای نقش پرداخت. فعالیت هنری خود را با بازی در «تئاتر کوچک تهران» که در زیر بازار صفویه در خیابان ولیعصر قرارداشت با همکاری پرویز صیاد ادامه داد. او در دهمین جشنوارهٔ بین‌المللی فیلم مسکو که در تیرماه سال ۱۳۵۶ برگزار شد، به خاطر بازی در فیلم بن‌بست برنده جایزه بهترین بازیگر زن شد. او پس از انقلاب ایران را ترک کرد.

شهره آغداشلو

شهره آغداشلو که با بازی در سوته‌دلان و گزارش به شهرت رسیده بود و نقش‌های متفاوتی را هم خوب ایفا کرده بود با وقوع انقلاب، موقعیت تازه به دست آمده را از دست رفته دید و تصمیم به مهاجرت به آمریکا گرفت، او البته سال‌هاست که در هالیوود فعالیت دارد.

 

مطلبی در باب سینمای قبل از انقلاب و فیلم گاو 

 

«نمایش «گاو» نوشته غلامحسین ساعدی در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۴۴ در تلویزیون به کارگردانی جعفر والی و با بازی عزت‌الله انتظامی (مش‌حسن)، علی نصیریان (مش‌اسلام)، جعفر والی و عصمت صفوی به‌صورت زنده اجرا شد. جلال آل‌احمد در یادداشتی درباره آنها می‌نویسد: «…و با بازی انتظامی (عجب کارکشته است این بابا! یا چون صورتش گوشتالوست؟) …در چنین تله‌ویزیانی! که ما داریم با آن همه قر و غرب‌زدگی و با آن همه مقاصد بازاری (و زبانم لال - ناپاک). تک‌مضراب این حضرت والی و دوستانش نه‌تنها امیدوارکننده است - بلکه دست‌مریزاد می‌خواهد.»

و پس از آشنایی آنها با داریوش مهرجویی در ۱۷ تیر ۱۳۴۷ فیلمبرداری «گاو» در روستای بویینک قزوین شروع و در دهم شهریور تمام می‌شود. فیلم که با بودجه وزارت فرهنگ و هنر ساخته شده به مذاق آنها خوش نمی‌آید اما مهرجویی با زیرکی و درایت آن شرایط فیلم را بدون زیرنویس به جشنواره ونیز می‌فرستد و جایزه بهترین فیلم را می‌گیرد. «گاو» بعد از آن به جشنواره‌های جهانی زیادی می‌رود و در هفتمین جشنواره فیلم شیکاگو (۱۹۷۱) جایزه بهترین بازیگر مرد نصیب را نصیب انتظامی می‌کند. اولین جایزه بین‌المللی بازیگری برای سینمای ایران.

 

غزاله سلطانی، سازنده مستند «…و آسمان آبی» و نویسنده کتاب «من عزتم، بچه سنگلج» در شماره اخیر ماهنامه سینمایی «فیلم» (شماره ۵۶۲، مهر ۱۳۹۸) خاطرات و حرف‌های ناشنیده عزت‌الله انتظامی درباره بازی‌‌اش در «گاو» و توقیف و سانسور آن را منتشر کرده است:

 

 

«موقعی که مهرجویی میره شیکاگو و فیلم جایزه میگیره، شب زنگ میزنه به اینجا خبر میده که جایزه بردی، هوگو… هوگوی نقره‌ای. تو تهرون نمیدونستن هوگو یعنی چی، گفته بودن مرغابی نقره‌ای! خلاصه ما هم مصاحبه کردیم که جایزه بردیم. وزارت فرهنگ هیچ توجهی نکرد، هیچ کاری هم واسه ما نکرد. من مونده بودم که این جایزه کی میاد و چی میشه و چی نمیشه. دل تو دلم نبود. بعد مدت‌ها آقای مهرجویی از آمریکا اومدن دست خالی! داریوش جایزه کو! اینجا آبرمون میره، چی بگیم به مردم؟ گفت نگران نباش! میاد دیگه. آقا ما دیگه جیک نزدیم. بعد چند ماه دیدم داریوش زنگ زد که پاشو بیا، خونه‌‌اش همین بغل روبه‌رو هتل هیلتون بود. ساعت ۹ این‌ها با هم قرار گذاشتیم، تعجب کردم چون تا دیروقت می‌خوابید همیشه. رفتم و گفت جایزه‌‌ات تو آشپزخونه است برو بردار! رفتم دیدم این یارو مجسمه هوگو یه وری افتاده…

- داریوش اینه؟

- آره دیگه…

بردمش خونه، تازه از فردا چو پیچید که جایزه اومده. بعد مهدی میثاقیه (تهیه‌کننده) گفت من نمیذارم تو همین جوری جایزه رو ببری خونه. وزارت فرهنگ هم با این که خودشون تهیه‌کننده فیلم «گاو» بودن محل نذاشتن. میثاقیه تو استودیوش یه مهمونی مفصل گرفت، سیاه‌ها و همه بچه‌های فیلم‌فارسی هم بودن. از بچه‌های خودمون سمندریان، فخری خوروش و پری صابری اومده بودن. از فیلم ولی فقط عزت‌الله رمضانی‌فر اومده بود. از بقیه هنرمندها هم بهروز وثوقی، فردین، پوری بنایی، ظهوری، کشاورز همه بودن، ساعدی و داریوش هم اومدن. با بهروز سر جشنواره سپاس واسه فیلم «قیصر» رقیب بودیم، بهم گفت عزت جایزه مال توئه، اگه مال تو نباشه به غیر از من به هر کی بدن بی‌انصافیه. که آخرش هم جایزه سپاس به بهروز رسید، خب حقش بود، درخشان بود تو «قیصر». تو مهمونی میثاقیه من که رفتم بالا گفتم این جایزه مال شما هنرمندهاست، من تقدیمش می‌کنم به همه شما…این یکی از قشنگ‌ترین خاطرات منه.

ماجرای توقیف و اکران «گاو»

فیلم «گاو» رو توقیف کرده بودن. یه روز ساعت شش صبح خونه دوستم رضا تجدد، همسر مهین تجدد، با دکتر مجیدی وزیر علوم قرار گذاشتیم، با داریوش رفتیم و ماجرا رو بهش گفتیم. گفت من با هویدا حرف می‌زنم که به شاه بگه که فیلم رو نمایش بدن. بعد از چند وقت پیغوم داد که هویدا صحبت کرده و شاه گفته فیلم «گاو» رو نمایش بدین ولی مردم اگه شلوغ کردن برش دارین و دیگه نشون ندین، اون هم فقط تو سینما کاپری. حالا من تو دانشکده‌‌ام و سر کلاس نشستم، هی بچه‌ها میان خبر میارن که دم سینما کاپری صفه و غلغله شده. منم دل تو دلم نبود که آخرش چی میشه. که وسط کلاس بچه‌ها واسم خبر آوردن آخر فیلم همه هورا کشیدن و کلی تشویق کردن…

همون روزها از مادرم هم خواستم که بره فیلم «گاو» رو ببینه. یه بعدازظهری که نماز مادرم تموم شد رفتم بهش گفتم مادر این فیلمی که من بازی کردم، میدونی از این رقص مقص‌ها و آوازها نداره، می‌خوای عصری با بچه‌ها بری فیلم رو ببینی؟ مادرم یه نگاهی بهم کرد، یه مکثی کرد، سری تکون داد و بعد گفت: «مادر، همین یه کارم مونده بود!» پدرم هم هیچی… پدر و مادرم تا زمانی که زنده بودن هیچ فیلمی از من ندیدن.

سانسور «گاو» در تلویزیون

امام فیلم «گاو» رو کامل دیده بود و ازش تعریف کرده بود و یه جورهایی شروع مجدد سینما بعد تحولات ایران، با فیلم «گاو» بود. چندین بار فیلم رو تلویزیون نشون داد. یه سکانس خیلی قشنگی داره، اونجا که مش حسن رو می‌برن، رو همین تپه‌های عباس‌آباد گرفتیم‌ها، همین بالاها. اون موقع این جنگله نبود، خشک خشک بود. سر صحنه بودیم و از بالا آب می‌ریختن برای بارندگی، یه صحنه فوق‌العاده زیبایی بود. کارگردانی خیلی خوب، بچه‌ها هم خیلی خوب کار می‌کردن. من می‌ایستم نمیرم و این‌ها هی زور میدن که برو. بعد علی که اسمش مش‌اسلام بود تو فیلم، با چوبی که دستشه میاد از پشت میزنه منو. میزنه میگه «برو حیوون…برو حیوون…» مشایخی یه دور میزنه میاد میگه: «اسلام نزن، مشهدی‌حسن خودمه.»

تو تلویزیون دیدم که اینو درآوردن و سانسورش کردن. من تعجب کردم صبح پا شدم رفتم تلویزیون که ببینم کی اینو درآورده. آقا از صبح من حرکت کردم دو بعدازظهر رسیدم به طبقه بالا که این‌ها بودن. هی یه دقیقه اینجا یه دقیقه اونجا، منو معطل می‌کردن. رفتم بالا دیدم که دو سه تا بچه جوون نشستن، محاسن مشکی و…گفتن آقای انتظامی عقب ما می‌گردین؟ گفتم آره. چایی آوردن خوردیم و گفتن چیه ماجرا؟ گفتم این فیلم رو امام دیده تمام دنیا دیدن. زیباترین صحنه‌شو شما برای چی درآوردین؟ که این داره میزنه میگه «حیوون برو…» بعد مشایخی داد می‌زنه که «اسلام نزنش…» نمی‌تونه بگه «علی نصیریان نزنش که!» اسمش اسلامه. اسم منم مش‌حسنه. مشایخی بهش میگه اسلام نزن مش‌حسن خودمونه! اومدم اینجا می‌خواستم ببینم اینو کی درآورده؟ خندیدن و یه مکثی کردن. بعد یکی‌شون گفت: «آقای انتظامی! آخه اسلام که کسی رو نمی‌زنه!» منم یه نگاه بهشون کردم و گفتم «مرسی واقعا…» و اومدم بیرون.»

 

منبع : وقت صبح
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • دایانا ارسالی در

      چه حیف همین کار اصحلاحاطلب ها میکن یا میرن خارج یا دیگه فراموش میشن دیگه

    • تقی ارسالی در

      لعنت که هیچ ثمره خوبی نداشت دقیقا

      • کوروش ارسالی در

        فیلم های پهلوی ملعون یا جفگیری بود یا مشروب خوری

    • ناشناس ارسالی در

      بیچاره ها

    • ناشناس ارسالی در

      یکی نیست بگه چرا

    • السعود ارسالی در

      حقشونه اینا عهمه فاسد بودند

      • علی قاسمی ارسالی در

        احمق فاسدظاهری فوقش توی بی عقل روخراب میکنه ولی یک عالم فاسدیک سرزمین روآلوده میکنه..برویکم عقلتو ازتحجربیرون بیار

      • Ali ارسالی در

        اگه اونا فاسد بودن اینا ک الان هستن چی هستن؟

      • ناشناس ارسالی در

        واقعا تو عاقلی با این نظرت. بی فرهنگ .

      • ناشناس ارسالی در

        خفه مرتیکه خودفروخته توام ی‌عرب کثیف بیش نیستی لجن

      • ناشناس ارسالی در

        فاسد تویی که به مردم تهمت می زنی

      • کوروش ارسالی در

        همین پوری باید اعدام میشد خودش از جیبش خرج میکرد برای اشاعه فحشا با اون فیلم های مستهجن

    • ناشناس ارسالی در

      فاسدن همه

      • ایرانی بدبخت ارسالی در

        ما از شما بیسوادها نمیگیریم که زیاد اراجیف میگید فاسد تویی شرایط اون موقع اینطور بوده حقوق بشر واسه زندگی کسی تصمیم نمی‌گرفت ولی الان حقوق بشری نیست چون امثال تو با مغز کوچیکت داری تایید میکنی رفتار اشتباه سران مملکت رو خدا شفات بده

      • ناشناس ارسالی در

        شما ها تفاوت فاسد با یک هنرمند رو نمی دونید .احتمالا منظورت همون مواد غذایی فاسد هست

      • ناشناس ارسالی در

        آشغال کثیف خودتی بیشرف چرا به قومیت شریف عرب توهین می کنی

    • ناشناس ارسالی در

      همشون عالی بودند

      • ناشناس ارسالی در

        همه فاسد بودند

    • محمد ارسالی در

      ۵۷ ترمز پیشرفت علمی و فرهنگی سیاسی اجتماعی ایران زمین در تمام زمینه ها بود

      • ساعد ارسالی در

        حتی تو فساد و فحشا، نه والا همون قبلا هم ایرانی ها هیچ گهی نبودند چون مضحکه عام و خاص و همه کشورها بودن پس الکی هندوانه نزارین زیر بغلشون

      • ناصر ارسالی در

        اینقدر زن و دخترها بی سروپا تو سینما وجود داره که اینها پیششون لنگ میندازه تو ولنگاری و فساد

      • طه ارسالی در

        چرا چرت پرت می گی چه پیشرفتی داشت میشه دو سه نام ببری.

    • مهدی ارسالی در

      انها که لبخند به لبهای مردم نشاندند یقینا خداوند دوستشان دارد

      • ناشناس ارسالی در

        خفه شو

    • عبدالرضا ارسالی در

      به نظر من. اونها گه دررژیم گذشته بازی گر بودند بهترین ها بودن ولی حیف شد گه در این رژیم گسی به انها بها ندادند و یا خودشان خانه نیشین شدند یا به خارج رفتند

    • ناشناس ارسالی در

      به تخم بچه ام چندتا ،،،،،،،،،،،کمتر درد دیگر تو جامعه نداریم

      • رضا ارسالی در

        ازگل درست حرف بزن /

    • ارسلان ارسالی در

      واقعا مایه تاسف هست که چه سرمایه های فرهنگی و هنری را از دست دادیم

      • طه ارسالی در

        دو تا فاسق و فاجر را گذاشتند کنار حالا تو دلت برای اینها می سوزی معلوم میشود خودت فاسقی چون فاسق از فاسق دفاع می کند.

      • مصطفی ارسالی در

        میخوام به تو که اسمت (طه) هست بگم که فاسق و فاسد تو هستی که از اسم مستعار و دروغی استفاده میکنی فاجر تاریخ ایران

    • علی حیدری ارسالی در

      سایت چه می خواهد به گوید ؟؟!!. مشخص است سینما در خدمت دولتی است که فرهنگش را به مردم الغا می کند ،وانقلاب در تضاد آن فرهنگ است ، وعوامل اجرا حد اقل باید بر کنار می شوند . توقع شما غیر از این است ؟؟!!.

    • سهیل ارسالی در

      خدا همشون رو بیامرزه وباقی مانده ها اون زمان را صحت وسلامت بده ولله اون زمان پیشرفت بود همه خوشحال بودن میخندیدن ولی الان تمام جوون‌ها ناامید به آینده آن یابیکارن یامعتادن یا به خارج پناه میبرن

    • احمد ارسالی در

      فرزان دلجوحیف بودواسه سینمای بعدانقلاب،قدرخودشودونست ودیگه ادامه ندادکاش ایرج قادری هم همینکارومیکرد

      • ناشناس ارسالی در

        دقیقا

    • ... ارسالی در

      لعنت خداوند لعنت به بدبختی مردم

    • ناشناس ارسالی در

      سلام عزیزان راستش موقعی که انقلاب شدمن سنی نداشتم ولی خب هنریشه ها خودشون خودشونو خونه نشین کردند میتونستند مثل ثریاقاسمی یاعلی نصیریان وغیره بکارشون ادامه بدند ولی نخواستند من توگروهی چت آزادبودیه ویسی فرستادندوگفتند خونه وباغی پوری بنایی داشت که فکرکنم اگردرست خاطرم باشه پایگاهی شده بودوهیئت واسه ماه محرم تشکیل میشد وگفته بودند۶نگهبانهای اونجا میدیدندخانمی۳هفته ای دوبارمیادگلهاودرختان اونجاروآب میده یه شب گفتندبپرسیم۳این خانم کیه که متوجه شدند خانم پوری بنایی هستش عزیزان این نشون میده این خانم مهربون و وطن دوست بوده که هرگزخارج نرفت زندگی بکنه صد در هزاراگرمایل به ادامه ی کارش بود ایرادی کسی نمی۶گرفت چون درآرامش هم زندگی میکرد پس خودش نخواست وتنها خداوند میتونه قضاوت کنه ما عددی نیستیم ما هم شنیده ها رو میگیم ولی دراصل خداعالمه

    • ناشناس ارسالی در

      بچسپ به آینده گذشته تموم شد

    • م ا ارسالی در

      ارحام صدر در بزرگداشت 50 سالگی سینما بود وروزنامه ها نوشتند ‌پشته پردهاش سینما گذشته مسجد بود ما خواهر وبرادر بودیم ولی حالا فساد هنرپیشه از ورود با همه عوامل باید باشد .ولی من میگم شاید آنها بودند مثل فردین وناصر وغیره و همین خانم ها سینما سلبریتی نبود آموزش سینما واقعیت را نشان میداد واقعیت جامعه را .من شیعه معتقدم انشالله.

    • محمددرامیان ارسالی در

      بله خیلی ها خودشان نخواستند و...مرحوم حاج احمدخمینی یادگارحضرت امام ره فردین را درتهران در پمپ بنزین دیده بود وگفته بود حتما سینما را ادامه دهید و....ولی طبق گفته
      پیشکسوتان سینما افرادی مانند مخلباف از ابتدای انقلاب به هرترتیبی بود کار سینما را بدست گرفتند وهنرپیشه هایی را که آنها یعنی مخلباف ودوستانش تاییدمیکردند میتوانستند دوباره فیلم بازی کنند ودر نتیجه هنرپیشه های معروف ومحبوب مردم چون ناصرملک مطیعی وفردین وبهمن مفید و....که اتفاقا فیلم مبتذل نداشتندوجوانمردی وپاکی و وفا وبا ناموسی را به جوانان یاد داده بودند محروم شدند وغرور بجا ومردانگی شان اجازه نداد به مخملبافها التماس کنند وکاردرست همان بود که کردند و.....درخاک پاک وطن خفتند طفلک ایرج قادری چه بدبختی کشیدن نهایتا بعدازسی سال توانست دو سه تا فیلم بازی کند بهروز که خودش باعث شد وعلیه نظام فیلم بازی کرد وحسین گیل به سپاه رفت وفیلم هم بازی کرد....هنرمندمال مردم است....ودر هیچ نظام وزمانی نباید طرد گردد مگر خدایی نکرده خائن به ملت باشد. ..

      • Ali ارسالی در

        عالی بود

      • علی ارسالی در

        اسلام نزن،مشهدی حسن خودمونه اسلام که کسی رو نمیزنه!!!!!؟؟؟؟؟اسلام😐 مش حسن🤕مهرجویی😨گاو😏

    • ناشناس. ارسالی در

      همین الان هم همینطور است. هر بازیگری که محبوبیت زیادی بدست می آورد را گوشه نشین می کنند و ممنوع تصویر خدایا اگه ظلمی که این مسولان به مردم ایران کردند بی جواب بمونه و مسولان تاوانش را نپردازد . خدایا تو هم ظالم محسوب خواهی شد.

    • شجاع ارسالی در

      شما یکی مثل آقا رضا بیگ پیدا کن

    • ایرانی ارسالی در

      هر جا که پول باشه فساد هم هست... قبل انقلاب پولی در کار نبود.. سینما و خصوصا فوتبال پولی نبود فوتبال که کلا پولی نبود... اما امروز فوتبال لعنتی این مملکت و سینما مزخرف الان شده پولی... بازیگران این دو تا پول ندی بهشون تعطیلن... فساد انگیز ترین رشته در ایران سینما و فوتبال محسوب می شود

    • ناشناس ارسالی در

      خدا رحمتش کند ولی نعمت های ما بودن که قدرشون ندونستیم

    • ناشناس ارسالی در

      خانوم بنایی در ایران بیکار ننشست و در فعالیت‌های اجتماعی و کمک به محرومان و مستحقها سنگ تمام گذاشت و خدای مهربان به ایشان اجر و پاداش عنایت کنه آمین یا رب العالمین

    • مریم ارسالی در

      حالا اینا که موندن وهستن چ گلی به سرمون زدن تا جیبشون پر پول میشه میزارن میرن اونور آب و به بدبختی ملت میخندن

      • ناشناس ارسالی در

        کاملاً درسته

    • طوسی زاده ارسالی در

      والاه بازیگران قبل بیشتر به کارشون و به مردم متعهد هستند تا امروزی‌ها همشون برای الان دنبال نشون دادن همسرانشون ولباسشون دیا زیباییوشون و کارهاییکه میکنند ویا تشویق جوانان برای بیراهی

    • علی اقا ارسالی در

      درودخدابرشرفشون....هنرمندان قبل انقلاب همشون عشق بودن.شادی بودن.پاک وبی ریابودن.مثل مسئولین الان.فاسدو دزدوخائن نبودن...افسوس که از مردان قدیمی خبری نیست.

    • ناشناس ارسالی در

      سلام به همه اولا اونایی که میگن فاسد بودن برن یه خرده تحقیق کنن بعد بیان حرف مفت بزنن ماشالا انقدر بی سواد هستی که یه جمله مینویسی۱۰۰ تا غلط املایی داری اخی تو اگر فهم و سواد هنر رو داشتی چرت پرت نمیگفتی نه اینکه الان فساد نیست کارگردان علنی به هنرپیشه زن میگه اگر بخوای سوپر استارت کنم باید بامن روابط جنسی داشته باشی وگرنه توی هیچ فیلمی بهت کار نمیدم یه خرده خوبه آدم شعور و فهم و سواد چیزی داشته باشه بعد بیاد اظهار نظر کنه

    • بیژن ارسالی در

      سرکار خانم پوری بنایی واقعا یک فرشته هستند من خودم یکی از طرفداران ایشان هستم خدا لعنت کنه اونهایی که باعث افت کاری این هنرمندای عزیز شدند هرجا هستند سلامت وتندرست باشند

    • رضا ارسالی در

      کاری به لختی بودن هم نداشته باشیم بعضی از این ها که گفتید بازیگر نبودن. فقط برهنگی میکردم. چطور میگید هنرمندان که هنرشون از بین رفته. این که هر زنی می‌تونه لباسش رو در بیاره البته فقط یکم پتیارگی میخواد

    • زهرا ارسالی در

      یه گاوی مثل رهنما وضیغمیوروشن بشن هنرمندای ما

    • داش اوکل ارسالی در

      کفر نعمت از کف ات بیرون کند ما کفر نعمت کردیم

    • محمدبختیاری ارسالی در

      درود بر فرهیختگان ایران زمین با این همه معلومات و علم باعث شعف هستید واقعا
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • ناشناس ارسالی در

      خدا لعنت کند هاشمی رفسنجانی ملعون رو که اون ملعون باعث و بانی همه ی بدبختی های ملت ایران بوده و بس.

      • ناشناس ارسالی در

        دقیقا، گل گفتی

    • کوورش ارسالی در

      خیلی حیف شد بازیگرهای خوبی بودن

    • شنتیا ارسالی در

      کلا قدیم فیلم ها این طوری بود همش..... بودن برای همین بهشون فاهش میگیم البته این فیلم های امروزی هم داره کم کم به اون سمت میره

      • ناشناس ارسالی در

        خب، همین اشتباه است.
        بخاطر ویژگی های حرفه ای ِ شغلی، نباید دیگران را قضاوت کرد..... هنین

    • فرزانه ارسالی در

      باید دید ملاک خوبی و بدی چیست درسته هنرپیشه بودند و مردم اون موقع خوششون میومد ولی واقعا هنرپیشه های زمان شاه فاسد به تمام معنا بودند و انسان عاقل هیچوقت از فاسدان و فساد طرفداری نمی کنه باید دیدگاه مون رو به مسائل گسترش بدیم

    • مستانه ارسالی در

      شما رو چه به قدیم و قدیما که اظهار نظر میکنید شما اون موقه هنو از تخم بیرون نیومده بودید الان دارید درباره فردین و رضا بیک و.‌.‌ نظر میدید برید جمع کنید همتون برید با بهاره رهنما شماهااا، سرکارید همتون
      مملکت ما بر باد فنا رفت

    • مسعود ارسالی در

      از نظرات کارشناسی دوستان، به قدر کافی فیض بردم!
      روی سخنم با اون کامنتی است که گفت خانم بنایی، مرکز فسق و فجور داشته!!!
      ۱- برای این دروغ بزرگ، مدرکی، سندی، عکسی، فیلمی، حکم قضایی، چیزی داری؟
      ۲- در دوره ای که نوع پوشش، در سراسر جامعه (به ویژه در میان هنرپیشه ها) کاملاً آزاد بود، خانم بنایی در تمام نقش آفرینی های هنری اش (بر خلاف اکثر بازیگران) با پوشش کامل یک بانوی ایرانی ظاهر می شد.

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه