استاندار خوزستان گفت: سیاست دولت سیزدهم استفاده از مدیران بومی و مستقر بودن آنها در خوزستان است.
صادق خلیلیان در نشست با جمعی از نمایندگان شرکتهای تابعه بنیاد مستضعفان در سرسرای استانداری بیان کرد: اجرای این سیاست به این دلیل است که مردم احساس کنند فاصلهای میان آنها و مدیران نیست؛ اعتماد مردمی یک سرمایه است و باید آن را ارتقا داد.
وی گفت: از اعلام آمادگی بنیاد مستضعفان برای کمک به توسعه و عمران خوزستان تشکر دارم و امید است این تلاش باعث آبادانی استان شود.
وی ادامه داد: گزارشهای سازمانهای بینالمللی نشان میدهد که ایران بر اساس شاخص توسعه از یک کشور ضعیف در حال توسعه در پیش ازپیروزی انقلاب اسلامی، به کشوری با توسعه سطح بالا رسیده و البته یک مرحله دیگر دارد که توسعه خیلی بالا است که هنوز ما به آن مرحله نرسیدهایم و معمولا ۲۰ تا ۳۰ کشور دنیا در آن سطح قرار دارند.
خلیلیان بیان کرد: وضعیت اقتصادی کشور تا سال ۹۰ در بهترین شرایط تاریخ ایران نوین در ۱۰۰ سال اخیر قرار داشت و طرح هدفمندی یارانهها هم برای کاهش فاصله طبقاتی و حمایت از محرومان بسیار موثر بود.
وی ادامه داد: همچنین در صنایع و فناوری همچون انرژی هستهای به پیشرفتهای مهمی همچون غنیسازی ۲۰ درصد رسیده بودیم و اینجا بود که استکبار به دلیل واهمه رسیدن ایران به نقطه غیرقابل برگشت و غیرقابل مهار، تحریمهای ظالمانه و گستردهای را علیه ما اعمال کرد و آثار آن از سال ۹۱ شروع شد.
وی بیان کرد: آثار منفی تحریمها با چاشنی بی تدبیری در هشت سال گذشته شرایط کشور را سخت تر کرد و نارضایتی اجتماعی را در پی داشت؛ اقتصاد ایران از سال ۹۲ تا ۹۹ یک سیر سراشیبی را طی کرد.
استاندار خوزستان افزود: وظیفه سنگینی بر عهده ما گذاشته شده و با توجه به انتخابات اخیر هم اکنون مردم به این دولت خیلی امیدوار هستند بتوانیم نواقص و عقب ماندگی، ضعفها و مشکلات اقتصادی و فرهنگی هشت گذشته را ساماندهی کنیم.
خلیلیان با اینکه اینکه خوزستان نقش بسیار مهمی در اقتصاد ملی دارد و رتبه دوم در تولید ناخالص داخلی را دارد گفت: ۴۰ تا ۵۰ درصد تامین منابع بودجه عمومی دولت، از خوزستان تامین میشود.
استاندار خوزستان افزود: با وجود این توانمندیها و ظرفیتهای گسترده، وضعیت خوزستان متناسب جایگاه فعلی آن نیست و این امر وظیفه ما را سنگینتر میکند.
وی ایجاد اشتغال را از مهم ترین برنامههای دولت در خوزستان بیان کرد و گفت:برخی ظرفیتهای اقتصادی و تولیدی که در خوزستان راکد شدهاند باید فعال شوند و برای محرومیت زدایی و کاهش فقر و حل مشکل حاشیهنشینی در استان به صورت ویژه برنامهریزی خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید