شهرزاد دانشمندی اظهار داشت: «شیوهنامه اعطای کارت رفاهی و تامین مالی زنجیره تولید» به پنج بانک عامل ابلاغ شده است.
وی تصریح کرد: حسب مصوبات اقتصادی دولت مقرر شده است برای هم وطنان، کارت رفاهی صادر شود و در نهایت منابع حاصل از آن صرف تأمین مالی زنجیره تولید شود.
این مقام مسوول در بانک مرکزی در خصوص سازوکار کارت رفاهی گفت: سازوکار این کارت به گونهای است که یارانه بگیران معیشتی و عادی یا دارندگان «سهام عدالت» که تاکنون سهام خود را نفروخته باشند یا افراد عادی از طریق سایر وثایق به تشخیص بانک عامل میتوانند نسبت به دریافت این کارت اقدام کنند.
وی ادامه داد: متقاضیان میتوانند با مراجعه به بانکهای عامل، درخواست خود برای دریافت کارت رفاهی را ارائه دهند.
مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی در خصوص سقف اعتباری و شرایط بازپرداخت این کارتهای اعتباری عنوان کرد: این کارت رفاهی با سقف حداکثر هفت میلیون تومان و با بازپرداخت حداکثر ۱۸ ماهه در اختیار متقاضیان قرار میگیرد. متقاضیان میتوانند از طریق پایانههای فروشی که بانکهای عامل آنها را تعیین میکنند، نسبت به خرید کالا و خدمات مورد نیاز خود مبادرت کنند.
وی افزود: اعتبار کارت رفاهی برای خرید کالا و خدمات در فروشگاهها و پذیرنده کارت طرف قرارداد اعلامی توسط بانک های عامل و طرف قرارداد در سامانه رفاهی ایرانیان امکانپذیر است و تراکنشهای دیگر نظیر برداشت وجه و انتقال وجه از کارت مزبور مجاز نیست.
دانشمندی در ادامه درباره پذیرندگان کارت رفاهی گفت: از طرف دیگر صاحبان پایانههای فروش که اکثراً فروشگاههای زنجیرهای هستند، میتوانند ضمن عقد قرارداد با بانکهای عامل از اسناد تجاری مانند «اوراق گام» یا «اوراق اعتبارات اسنادی» به منظور تأمین زنجیره تولید خود استفاده کنند. به این واسطه، اوراق مزبور میتواند در زنجیره تولید به گردش افتد و در نهایت توسط بانک عامل متناسب با اقساطی که از مردم اخذ میشود، نقد شود.
وی درباره بانکهای عامل این طرح عنوان کرد: در حال حاضر پنج بانک «ملی ایران»، «ملت»، «صادرات ایران»، «تجارت» و «رفاه کارگران» بانکهای عامل این طرح محسوب میشوند و هم اکنون بانک ملی به طور مقدماتی طرح یاد شده را آغاز کرده است. البته حداکثر تا دو هفته آینده سایر بانکهای عامل نیز این امکان را خواهند داشت که کارتهای رفاهی را در اختیار متقاضیان قرار دهند و امید است در آینده نزدیک دیگر بانکها نیز برای این طرح معرفی شوند.
به گفته مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی، این بانک در راستای حمایت از معیشت و افزایش قدرت خرید اقشار مختلف جامعه و همچنین بهبود فرایند تامین مالی زنجیره تولید، نسبت به ابلاغ شیوه نامه اعطای کارت رفاهی و تامین مالی زنجیره تولید به پنج بانک «ملی ایران»، «ملت»، «صادرات ایران»، «تجارت» و «رفاه کارگران» با سهمیه هر بانک حداقل دویست هزار فقره کارت و سقف فردی هر متقاضی هفتاد میلیون ریال اقدام کرده است.
والا ما رفتیم بانک میگن همچین خبری صحت نداره
چه مردمو مچل خودشون کردن
مسعولین محترم کاش کاری میکردید بشه پولشو برداشت کرد مردم پول پیش خونه پول اجاره و قسد ندارن
راست میگن ۷ میلیون پول بدن تا مردم بدونن چی بخرن دولت هم زرنگه
وام هفت میلیونی ضامن هم می خواهدیانه
پس بانک مسکن چی بانک مسکن که مال قشر کارگره
بانک مسکن هم باید جز اولویت وام یارانه بگیران باشد
پس بانک مسکن چی
ما سالهاس یارانمون از طریق بانک مسکن دریافت میکنیم پس وام یارانه ازبانک مسکن هم اولویتش از صادرات بیشتره چون از قشره کارگره
همه بانکها نام بردید به جز بانک مسکن بانک مسکن نماد کارگر
بانک مسکن چرا جز بانک ها نیس اعتباری که بانک مسکن داره کمتر بانکی داره
برای فرزندان چگونه میتوان کارت گرفت ؟
اخه در روستا که فروشگاه هست که ما خرید کنیم عقل کل
اگه با سود کم وام به بازنشسته ها دادن کار کردن نه با سود ۱۸ درضد اگه ماشین ثبت نامی به بازنشسته ها بدون سود دادن کار کردن نه با سود ۲۱ الی ۲۲ درصد حقوق اضافه کردن ایطوری ازشون پس بگیرن
ممنون ومرسی
سلام اگه هنو دوروغ نگفته باشن خوبه بعد وام چند درصد سود میگیرن
آیا می شودباکارت اعتباری ۷میلیونی کوازم خانگی خرید؟؟؟
سلام تسہیلات و وام دراختیارمردم نجات تورم وفقرذدائئ است
سلام مافقیرهستیم با7میلیون چی بخریم چرا بجای وام یارانه زیادکنید
باسلام من سرپرست دو بچه هستم امروز معیشتمو نریختن نوشته با پیگری مشمول میشه دلیلش چیه کمک بزرگیه این مبلغ برام