ارسال به دیگران پرینت

اولین قیمت خودرو در سال۱۴۰۰ اعلام شد: پراید ۱۱۰ میلیون، پژو ۲۰۶ تیپ دو، ۱۹۱ میلیون و سمند ال ایکس ۱۸۲ میلیون تومان

نائب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در خصوص آخرین وضعیت قیمت خودرو در بازار آزاد توضیحاتی داد.

اولین قیمت خودرو در سال۱۴۰۰ اعلام شد: پراید ۱۱۰ میلیون، پژو ۲۰۶ تیپ دو، ۱۹۱ میلیون و سمند ال ایکس ۱۸۲ میلیون تومان

باشگاه خبرنگاران |  نائب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در خصوص آخرین وضعیت قیمت خودرو در بازار آزاد توضیحاتی داد.

نعمت الله کاشانی نسب نائب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در خصوص آخرین وضعیت قیمت خودرو در بازار آزاد، گفت: قبل از تعطیلات عید بازار به یک ثبات خوبی رسیده بود و اکنون پس از ۲ هفته تعطیلات این ثبات هنوز در بازار وجود دارد.

نائب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو بیان کرد: با وجود ثبات در بازار، معاملاتی صورت نمی‌گیرد و خرید و فروش نداریم اما در چند روز آینده این خرید و فروش بهتر خواهد شد.

کاشانی نسب با بیان اینکه برای سر و سامان دادن به خرید و فروش در بازار آزاد به دنبال راه اندازی سامانه ای هستیم، گفت: به دلیل اینکه مردم با خیال راحت اقدام به خرید خودرو کنند و قیمت منطقی و مصوبی را برای خرید داشته باشند، اتحادیه به دنبال راه اندازی سامانه ای است که مردم در آن بتوانند قیمت‌های واقعی را ببیند و بعد اقدام به خرید کنند.

نائب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در خصوص خرید و فروش خودرو‌های جدید مانند شاهین که برخی با قیمت نجومی آن را می‌فروشند، گفت: تاکنون هیچ خرید و فروشی در خصوص شاهین انجام نشده و قیمت این خودرو در بازار آزاد نامشخص است. قیمت‌هایی که در خصوص این خودرو در بازار وجود دارد قیمت منطقی و دقیق نیست.

او در خصوص آخرین قیمت‌ها در بازار خودرو، گفت: پراید ۱۳۱ با قیمت ۱۱۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲، ۱۹۱ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵، ۲۴۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ پاناروما ۳۸۰ میلیون تومان در بازار آزاد خرید و فروش می‌شوند.

نائب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو ادامه داد: همچنین سمند ال ایکس ۱۸۲ میلیون تومان، پژو ۴۰۵، ۱۸۵ میلیون تومان و کوئیک دنده‌ای ۱۴۷ میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شوند.

 
 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه