ارسال به دیگران پرینت

دقیقه‌ای ۳/۵میلیون تومان برای حضور ویلموتس در ایران

اعلام محکومیت ۶ میلیون یورویی فدراسیون فوتبال در پرونده مارک ویلموتس باعث واکنش‌های فراوانی شد و انتقادات زیادی را به همراه داشت.

دقیقه‌ای ۳/۵میلیون تومان برای حضور ویلموتس در ایران

احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه فوتبال برتر در خصوص محکومیت فدراسیون فوتبال در پرونده ویلموتس گفت: موضوع قرارداد ویلموتس تبدیل به پرونده ویژه در تاریخ ورزش کشور شده است. بخش or a certain fee که در داخل پرانتز در قرارداد آمده باید بر اساس یک توافق انجام می‌شد. این لایحه در قرارداد‌های قبلی فدراسیون هم نوشته شده بود که وکلا باید به آن دقت می‌ کردند. این قرارداد 2 مشکل بزرگ دارد که بعد از رأی قطعی پرونده آنها را بیان می ‌کنم.

وی ادامه داد: باید بپذیریم که این قرارداد بد بسته شده است. در پیش‌نویس این قرارداد نکات زیادی وجود داشته است. ویلموتس پذیرفته که حقوق خود را دریافت کرده و می‌ خواهد از ما غرامت بگیرد.

قاضی زاده هاشمی افزود: علت غرامت می‌ تواند پرداخت نشدن حقوق در موعد مقرر باشد یا به قسمت or a certain fee اشاره کرده یا ترکیبی از این دو است. ویلموتس غرامت 3 ماه را نخواسته بلکه غرامت تمام مدت قرارداد را درخواست کرده است. 5 درصد هم به عنوان سود تاخیر در پرداخت مطالبات ویلموتس هم در نظر گرفته شده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این پرونده می ‌توانست 3 قاضی یا حتی یک قاضی غیر اروپایی داشته باشد که فدراسیون به این موضوع اعتراض نکرد. باید بگویم که رأی دادگاه cas احتمالا 9 ماه تا یک سال آینده صادر می‌شود و هر هفته مبلغ 6500 تا 7 هزار یورو به این مبلغ اضافه خواهد شد و تیم حقوقی ما باید با چشمانی باز در دادگاه cas حضور پیدا کند. ما بر روی تیم جوان حقوقی فدراسیون که تحصیلکرده هم هستند نظارت داشتیم و می دانیم که آنها در این مدت تحت فشار بودند. 

وی افزود: باتوجه به شرایط پرونده بسیاری از وکلای برجسته این پرونده را قبول نکردند، چون فکر می ‌کردند ما بازنده می ‌شویم و سابقه بدی برای آنها ثبت می ‌شود و اعتبارشان به خطر می افتد. دادگاه cas و فدرال درباره مربی ‌ها بر اساس انصاف و عرف کشور سوئیس حکم را صادر می ‌کند. وقتی مربی در یک مدت کوتاه در ایران اقامت دارد و با یک تیم حقوقی قوی وارد کشور می ‌شود معلوم می ‌شود سوء نیت دارد و هدفش فوتبال نیست. او حتی پس از شکست تیم ملی ایران مقابل عراق ناراحت نبود و در هواپیما فیلم کمدی تماشا می‌کرد. نیت ویلموتس کار کردن در فوتبال ایران نبود.

وی عنوان کرد: ما به عنوان نماینده مردم، وزیر ورزش و مسئولان فدراسیون را در مجلس شورای اسلامی بازخواست خواهیم کرد و قطعا باید یک اقدام پیشگیرانه قضایی در این خصوص صورت بگیرد. عاملان این قرارداد احتمالا ممنوع الخروج ‌شوند و اموال آنها توقیف می ‌شود.

قاضی زاده هاشمی گفت: پرداخت غرامت پرونده ویلموتس در توان وزارت ورزش نیست و ردیف بودجه ‌ای برای آن در نظر گرفته نشده و وزارت ورزش نمی تواند خارج از ردیف بودجه اش پرداختی داشته باشد. کار شرکت پتروشیمی پرداخت مطالبات ویلموتس نیست. آقایان باید این مبلغ هنگفت را از جیب خود بدهند و تا اعلام رای نهایی دادگاه cas تمامی اموال آنها توقیف شود. مگر اینکه توفیقی نصیب آنها شود و ما برنده دادگاه cas شویم.

وی اضافه کرد: با یک حساب بلوکه شده در فیفا چطور یک قرارداد 8 و نیم میلیون یورویی بسته شده که طرف مقابل ما از یک یوروی آن هم نمی ‌گذرد؟ وزیر ورزش چه نظارتی در انعقاد این قرارداد داشته است؟ صحبت های من برگرفته از خواسته‌ های مردم است و ما برای جلب اعتماد مردم باید به این پرونده رسیدگی کنیم. وزارت ورزش حق دخالت در انعقاد قرارداد مربیان فدراسیون ها را ندارد، اما همیشه از این وزارتخانه نظرخواهی شده است، حتی در برهه ای رئیس جمهور درباره بودن یا نبودن یک سرمربی نظر داده است. چنانچه وزارت ورزش نمی ‌خواست در این قرارداد دخالت کند چرا پیگیر وضعیت قرارداد و پرداخت بدهی ‌ها بوده است. 

قاضی زاده هاشمی گفت: مبلغ قرارداد ویلموتس مورد تایید وزارت ورزش بوده است. حمایت وزارت ورزش تا چه حدی بود؟ شرایط اقتصادی این روز‌های کشورمان خوب نیست و تامین ارز برای ویلموتس جزو اولویت‌های ما نبود. هر عدد و رقمی برای وزارت ورزش تکلیف ایجاد می‌کند؟ زمانی که رای دادگاه cas اعلام شود حدود یک سال دیگر دولت و وزیر و مسئولان فدراسیون تغییر کرده اند، حداقل بایداز الان اقدامات شان را انجام دهند. وزارت ورزش باید در بخش داخلی با فساد مبارزه کند. بیش از 10 بار به وزارت ورزش اعلام کرده ایم پرونده‌ های این چنینی را پیگیری کنید. وزارت ورزش در امور باشگاه‌های فوتبال هم دخالت می ‌کند. حتی چند وقت پیش مدیرعامل یکی از باشگاه‌ های بزرگ فوتبال به من مراجعه کرد و گفت به وزیر بگویید تا این حد در کارهای باشگاه ما دخالت نکند.

با یک حساب سرانگشتی می‌توان فهمید که هر دقیقه سه و نیم میلیون تومان برای حضور ویلموتس باید بپردایم:

 

 

IMG_20200818_175734_157

وی در این خصوص گفت: در این موضوع ما دو رویکرد را داریم؛ اول اینکه این یک موضوع بین‌المللی است که مطمئنا هیچ ایرانی الان از وضعیت و رأیی که صادر شده خوشحال نیست. هرچند که این رای هنوز قطعی نیست. به هر حال همه ما باید از داشته‌های ملی (بیت‌المال) صیانت کنیم. ما حق نجدیدنظرخواهی داریم تا موضوع را به دادگاه CAS و سوئیس ببریم. به نظرم در حال حاضر یک وظیفه سنگین بر دوش مسئولان نه تنها فوتبال، بلکه ورزش کشور قرار گرفته است تا این موضوع را حل کنند. نمی‌شود الان فقط فدراسیون فوتبال را مسئول حل این مسئله دانست و همه باید تلاش کنند تا بتوانیم احقاق حق کنیم.

گزارش سازمان بازرسی مراحل نهایی آماده شدن خود را طی می‌کند

بازرس کل امور ورزش و جوانان سازمان بازررسی کل کشور تصریح کرد: رویکرد دوم این است که این مسئله یک مورد داخلی هم به شمار می‌رود. به هر حال، چون پیگیری این پرونده مطالبه مردم ایران بوده، قوه قضاییه و سازمان بازرسی به این پرونده ورود کردند. به ما ابلاغی شد و سریعا تیمی مسئول بررسی این پرونده شدند. این گزارش در حال حاضر مراحل نهایی خود را طی می‌کند تا برای ارسال به مراجع ذی‌ربط آماده شود.

ایراداتی به این قرارداد وارد است

طاهری گفت: ایراداتی به این قرارداد وارد است. همانطور که وکیل پرونده گفته، هیچ جای دفاعی در این پرونده وجود ندارد. آنچه که اتفاق افتاده، قرارداد از ۲۲ می ۲۰۱۹ تا پایان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با ویلموتس بسته می‌شود. مبلغ قرارداد مشخص است و میزان قرارداد او در مدت زمان قرارداد به حدود ۷ میلیون می‌رسید. مجموع پرداختی به ویلموتس برای ۶۳ روز حضورش در ایران، بیش از ۲ میلیون و دویست هزار یورو بوده است. نکته اینجاست که ما در این بین، قریب به ۶۰۵ هزار یورو مازاد پرداختی داشته‌ایم.

فدراسیون فوتبال حدود ۸۸ میلیارد بدهی مالیاتی دارد

وی افزود: بررسی‌ها طبق اسناد موجود، نشان می‌دهد فدراسیون فوتبال حدود ۸۸ میلیارد بدهی مالیاتی دارد. در همین وضعیت، فدراسیون فوتبال قراردادی با ویلموتس می‌بندد که باید براساس آن ۷ میلیارد دیگر هم مالیات بدهد که البته این برعهده خودشان است. به نظر می‌رسد روال اساسنامه‌ای و قانونی در عقد این قرارداد صورت نگرفته است. گزینه‌های مدنظر سرمربیگری، باید ابتدا به کمیته فنی بروند و پس از بررسی در آنجا به هیئت رییسه ارجاع داده شود تا پس از تصویب توسط رییس فدراسیون برای عقد قرارداد اقدامات لازم انجام شود، اما ما می‌بینم که در این پرونده این روال طی نشده است. رییس وقت فدراسیون فوتبال قرارداد را امضا می‌کند و ۸ روز بغد طبق اسناد موجود ویلموتس به تصویب هیئت رییسه فدراسیون فوتبال می‌رسد. البته رییس وقت می‌تواند این ادعا را داشته باشد که هیئت رییسه شفا‌ها خبر داشته‌اند از روند انتخاب، اما اسناد این را به ما می‌گویند.

الزامات حقوقی لازم در عقد این قرارداد رعایت نشده است

بازرس کل امور ورزش و جوانان سازمان بازررسی کل کشور اظهار داشت: ویلموتس در دو تیم ملی ساحل عاج و بلژیک سرمربی بوده و در هر دو تیم اخراج شده است. تا پیش از حضورش در تیم ملی ایران ۲ سال بیکار بوده و حتی تیم ملی ما بعد از اینکه ۷ سال به تیم‌های آسیایی نباخته بود، مقابل بحرین و عراق شکست خورد و از ۴ بازی خود ۲ تای آن را باخت. آنچه مسجل است الزامات حقوقی لازم در عقد این قرارداد رعایت نشده است.

محل تأمین منابع مشخص نیست

طاهری ادامه داد: موضوع دیگری که مطرح است این است که مسئولان وقت فدراسیون فوتبال از این قرارداد باخبر بوده‌اند، اما سوال اینجاست که محل تأمین منابع مشخص نیست. ما که می‌دانیم تحریم هستیم و مشکلاتی داریم؛ با این آگاهی چنین قراردادی بستیم. ما ۸ سال به امید منابع مالی در فیفا جلو رفتیم و دوستان این بار هم امیدوار بودند با همین رویه پیش بروند. این قرارداد علاوه بر ایراداتی که در آن وجود دارد و باعث ایجاد مشکلات فعلی شده، دچار موارد نامتعارفی در خود است. به ویلموتس گفته شده ۶ هزار یورو برای هر برد و ۳ هزار یورو برای هر مساوی بگیرد. امروز ما تحریم هستیم و منابع مالی محدودی داریم و بهتر است با بررسی بیشتری در اینگونه موارد عمل کنیم.

به تناسب جرم و تخلفاتی که صورت گرفته، رسیدگی می‌شود

بازرس کل امور ورزش و جوانان سازمان بازررسی کل کشور گفت: سازمان بازرسی بعد از تشکیل پرونده الان مشغول نهایی کردن مراحل جمع‌بندی پرونده است. به محض نهایی شدن این پرونده به مراجع رسیدگی به تخلفات ارسال می‌شود و به تناسب جرم و تخلفاتی که صورت گرفته، رسیدگی می‌شود و در نهایت رأی صادر می‌شود. همه ما به این موضوع اذعان داریم که الان وقت آزمون و خطا نیست. تیمی که وکالت این پرونده را قبول کرده، به این موضوع اشاره داشتند که وقت کمی برای بررسی پرونده داشته‌اند. آنها باید در ۴ روز ۳۰۰ صفحه را می‌خواندند و بررسی می‌کردند که وقت کمی است.

این یک موضوع ملی است

طاهری گفت: با این شرایط دوستان احاطه کاملی به این پرونده ندارند که بخواهند دفاعی در این پرونده بکنند. این یک موضوع ملی است و ورزش ما را دچار بحران کرده و همه باید کمک کنند تا مشکلات حل شود. این که چرا ویلموتس توانسته، سقف این قرارداد را بگیرد، یک مسئله جداست. رییس وقت فدراسیون معتقد است وکلایی که استخدام کرده بود تا از این پرونده دفاع کنند الان حضور ندارند و خب تیم جدید هم احاطه کاملی روی پرونده ندارد. عزیزانی که الان تصدی فدراسیون را برعهده دارند و پای قرارداد را امضا کرده‌اند، در سازمان بازرسی پاسخگوی سوالات ما بوده‌اند و این پرونده به زودی به مراجع ذی‌صلاح ارسال خواهد شد.

محاکم قضایی با مسببان برخورد متناسب خواهند کرد

وی ادامه داد: سوالی که امروز مطرح است این است که حالا چه خواهد شد؟ قطعا محاکم قضایی با مسببان برخورد متناسب خواهند کرد. مطمئنا در این میان عده‌ای کوتاهی کرده‌اند و وظایف خود را به خوبی انجام نداده‌اند و قطعا با آنها برخورد خواهد شد. پرداخت این مبلغ، از عهده فدراسیون برنخواهد آمد. می‌خواهم گریزی هم به مسئله مربی و بازیکنان خارجی و حضورشان در ایران بزنم. اگر قرار است یک مربی یا بازیکن خارجی وارد ایران شود و کار کند، باید آنقدر باکیفیت باشد که بتواند باعث رشد ورزش کشور شود. در واقع باید انتخاب این افراد کاملا هدفمند باشد. در مواردی، چون انتخاب، عقد قرارداد و تببین جایگاه و نقش یک سرمربی است باید توجه کنیم.

فدراسیون فوتبال مقابل کی‌روش فقط سکوت کرد

بازرس کل امور ورزش و جوانان سازمان بازررسی کل کشور اظهار داشت: یک سرمربی ۸ سال در ایران بود و در هر مسئله‌ای که خواست ورود کرد و فدراسیون فوتبال فقط سکوت کرد و سر تعظیم فرود آورد. این نشان می‌دهد، جایگاه سرمربی به خوبی تببین نشده است. او نباید درباره مسائلی که در حوزه اختیاراتش نیست صحبت کند. آنچه که اتفاق افتاده این است که عمده خارجی‌هایی که به ایران آمدند، با دعوا از اینجا رفتند و بعد هم علیه ما رای گرفته‌اند. وکیل فدراسیون فوتبال می‌گوید، مثلا براتی چند کار را می‌تواند با هم انجام دهد، اما این مسئله درست نیست. اگر کسی مسئولیتی را برعهده می‌گیرد باید در قبال آن پاسخگو باشد.

هر خارجی که می‌آید باید مسیرش مشخص شده باشد

طاهری تصریح کرد: هر خارجی که می‌آید باید مسیرش مشخص شده باشد و نباید بیشتر از حد تعیین شده‌اش به مسائل ورود کند. ما در ایران جوانان خوب و بااستعدادی داریم که می‌توانستیم با نصف مبلغی که به کی‌روش دادیم، آنها را روی کار بیاوریم. باید خط درستی در این زمینه وجود داشته باشد. مقام معظم رهبری هم درباره استفاده از جوانان تاکید ویژه‌ای داشته‌اند. ایشان در دیداری که با ملی‌پوشان جوان والیبال داشتند از اینکه این تیم با یک سرمربی ایرانی توانسته به مقام اول جهان برسد، ابراز خرسندی کردند.

آینده پرونده شفر هم مثل ویلموتس است

وی اظهار داشت: موضوع شفر هم یک دغدغه است و آینده او را هم مثل ویلموتس می‌بینم. به نظرم نیاز است که دوستان از حالا در این مورد به فکر باشند. حمایت از مجموعه فدراسیون فوتبال توسط سوی وازرت ورزش، به عنوان یک تافه جدا بافته نسبت به سایر فدراسیون‌ها تا جایی پیش رفت که حتی عضویت وزیر ورزش و معاونش در مجمع افتخاری شد، اما دوستان این را هم رد کردند. در نهایت هم اساسنامه با تغییراتی که کرده بود پذیرفته نشد. به نظرم این اتفاق فرصت مناسبی است که بتوانیم همه چیز را اصولی و طبق قانون پیش ببریم. من می‌دانم که در وزارت ورزش اقدامات خوبی صورت گرفته و ان‌شاءالله وضعیت بهتر هم بشود.

منتظر رأی CAS یا مجامع بین‌المللی نمی‌مانیم

بازرس کل امور ورزش و جوانان سازمان بازررسی کل کشور در پایان خاطرنشان کرد: یک بحث ما، حفظ حیثیت ملی در حوزه ورزش است که بر همین اساس، همه مسئولان ورزش و فوتبال باید کمک کنند تا این مشکل حل شود. مطمئنا از مقامات عالی ورزش در این خصوص سوال خواهد شد. خواهش من از مجموعه حقوقی وزارت ورزش و جوانان این است که در این راه کمک کند. یک بحث دیگر هم رویکرد داخلی ماست. بر همین اساس، ما منتظر رای CAS یا مجامع بین‌المللی نمی‌مانیم و در داخل کشور کارمان را پیش می‌بریم تا پرونده در جریان باشد. مطمئنا هر اقدامی هم که صورت بگیرد طبق روال گذشته به اطلاع عموم خواهد رسید. 

4482790

به همسر مارک ویلموتس باختیم

روزی که مهدی تاج بدون مشورت‌گرفتن از یک تیم حقوقی پای قرارداد را امضا می‌کرد، خبر نداشت همسر ویلموتس، وکیل کارکشته‌ای است که می‌تواند با پنبه سر خود بلژیکی‌ها را هم ببرد!

کاترین، همسر مارک ویلموتس، دانش‌آموخته حقوق است و به صورت رسمی و حالا دائمی، وکالت قراردادهای همسرش در دنیای فوتبال را بر عهده دارد. برای توانایی‌های کاترین کافی است مطبوعات بلژیکی را زمانی که تیم ملی این کشور با ویلموتس قطع همکاری کرد، دوباره زیر نظر گرفت؛ اکثر آنها از «یک قرارداد خارق‌العاده» به نفع ویلموتس پرده برداشته‌اند که پشتش کسی نبود جز همسرش کاترین. کاترین دختر گی لمبیتس، رئیس سابق باشگاه سن‌ترون است. او همان زمان که پدر با قراردادهای فوتبالی در باشگاهش سروکله می‌زد، با فنون بستن یک قرارداد حرفه‌ای در دنیای فوتبال آشنا شد. اگرچه خودش می‌گوید هرگز فکرش را نمی‌کرده روزی با مارک ویلموتس ازدواج کند، ولی از سال ۱۹۹۶ که زندگی مشترکشان را شروع کرده‌اند تا به الان، تمامی بندهای قرارداد ویلموتس با باشگاه و تیم‌های ملی مختلف را تنظیم کرده است. در واقع اگر او چراغ سبز نشان داده، ویلموتس پای قرارداد را امضا کرده و اگر نه، او بی‌خیال شده است.

IMG_20200818_121223

کفاشیان: متهم این پرونده خود ویلموتس است!

علی کفاشیان درباره محکومیت فدراسیون فوتبال به پرداخت 6 میلیون و 200 هزار یورو به مارک ویلموتس اظهار داشت: اگر این مربی جواب می‌داد، او هنوز هم سرمربی تیم ملی بود و مشکلی نداشتیم. من کاری به مبلغ قرارداد ندارم اما برخی مربیانی که به ایران می‌آیند، مشکل ایجاد می‌کنند. مشکلی که ایجاد شد به نظرم دست فدراسیون نیست و بحث تحریم‌هایی است که وجود دارد.

وی با اشاره به تحریم‌های ایجاد شده علیه کشورمان تصریح کرد: فدراسیون فوتبال روی پول‌های بلوکه شده حساب می‌کند و نمی‌تواند آن را بگیرد و پرداخت کند. باید این مسائل را در نظر بگیریم. ما تحریم بودیم و فدراسیون نتوانست پول ویلموتس را بدهد. زمان کی‌روش هم مشکل داشتیم که او با ما راه می‌آمد. قرارداد خیلی مهم است که ما برای قرارداد کی‌روش یک وزارت دادگستری یا قوه قضاییه را که به زبان انگلیسی مسلط بود، آوردیم که قرارداد را بررسی کنند. شاید وکلا خیلی به مسائل حقوقی یا زبان انگلیسی مسلط نبودند. 95 درصد وکلای حقوقی ما به زبان فارسی مسلط هستند و در نسخه خارجی باید از وکلایی استفاده کنیم که به حقوق بین‌الملل مسلط باشند.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال با اشاره به بند جنجالی قرارداد ویلموتس گفت: افراد حقوقی فدراسیون که پرانتز قرارداد را دیدند، باید پاسخ بدهند. اتفاقی که رخ داده، خیلی بد است و فدراسیون و مجموعه فوتبال را اذیت می‌کند. اکنون باید دست به دست هم بدهیم و مشکل را حل کنیم. الان وقت این نیست که از هم انتقاد کنیم.

کفاشیان که با برنامه «تهران ورزشی» گفت‌وگو می‌کرد، درباره اینکه منافع جیبی برخی فدراسیون‌نشینان در میان بوده است، خاطرنشان کرد: احساس نکردم دوستان منافع جیبی داشته باشند اما منافع جیبی خیلی کم است!

وی درخصوص اینکه گفته می‌شود پول ویلموتس باید از روسای پیشین فدراسیون گرفته شود، بیان کرد: روسای سابق یعنی چه؟ نگران شدم نکند ما باید این پول را بدهیم! وقتی چیزی می‌خرید، خراب درمی‌آید. اگر این خرید خوب درمی‌آمد، همه تعریف می‌کردند. تذکرات باید داده شود، اول باید این پرونده را حل کنیم و وکلای قوی بگیریم. فوتبال ما غنی است اما مشخص نیست این پول کجا هزینه می‌شود. مسئولان فدراسیون هم پولی ندارند، بدهند.

نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص اینکه آیا این پول باید از بیت‌المال پرداخت شود یا خیر، اظهار داشت: اینگونه نیست که فوتبال درآمد نداشته باشد. فدراسیون پنج، شش میلیون یورو آن ور (فیفا) دارد و باید تلاش کند این پول را پرداخت کند. بالأخره جوانان کار می‌کنند و این پول را می‌دهند.

کفاشیان با بیان اینکه مدیران ما پس از حضور در باشگاه‌های خود تحت جوسازی قرار می‌گیرند، عنوان کرد: هر کسی در زمان مدیریت خودش می‌خواهد خود را نشان دهد و بمبی بترکاند. مدیران در فدراسیون کار می‌کنند و منافع فوتبال را می‌بینند. برخی اوقات چنین مشکلاتی پیش می‌آید و همه باید بیشتر کمک کنند.

وی درخصوص اینکه تنها پنج میلیون تومان در حساب فدراسیون فوتبال موجود است، گفت: این پول در گردش است و با آن کار می‌کنند.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درخصوص اینکه باید کسانی پول مورد نظر را پرداخت کنند که سهل‌‌انگاری کرده‌اند، تصریح کرد: این موضوعی دیگر است. ما از 75 پرونده‌ای که در فیفا داشتیم، در 72 تا شکست خوردیم. در آنجا هم نظراتی وجود دارد و همه چیز را علیه ایران می‌بینند. ما در بین‌الملل خیلی ضعیف هستیم و تحریم هم هستیم.

کفاشیان درخصوص عدم نظارت وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: به وزارت ورزش ربطی ندارد. آن زمان هم وزارت می‌خواست دخالت کند که اجازه نمی‌دادیم. وزارت می‌گفت کی‌روش را عوض کنید که اجازه ندادیم. قول دادند پول او پرداخت شود که خودمان پرداخت کردیم. اگر حقوق فدراسیون مانند حق پخش تلویزیونی پرداخت شود، به پول نیاز ندارد اما این خطا را باید حل و از منافع ما دفاع کنند و حق ویلموتس نیست وقتی دو ماه در ایران بوده، اینقدر پول بگیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که چه کسی متهم این پرونده است، بیان کرد: متهم قطعاً ویلموتس است! خیلی جاها سر ما را می‌بُرند که باید مقابل آنها سفت بایستیم. اگر ویلموتس خوب شده بود، از او تعریف می‌کردید! ان‌شاءالله همه به دنبال راه حلی باشیم که فوتبال از این شرایط خارج شود.

1190880_203

شاه‌منصوری : قرارداد ویلموتس از روی قرارداد کی روش نوشته شد

شاه منصوری، یکی از وکلای فدراسیون فوتبال در پرونده شکایت از مارک ویلموتس، درباره صدور رای محکومیت ۶.۲ یورویی برای این فدراسیون از سوی فیفا به عنوان غرامت، گفت: ما زمانی به این پرونده اضافه شدیم که آقای ویلموتس دعوای خود را مطرح کرده بود و فدراسیون باید پاسخ آن را می‌داد و ۴ روز تا ضرب‌الاجل نهایی این پرونده باقی مانده بود. در آن موقع باید تیم حقوقی این مساله تشکیل می‌شد. ما در وهله اول باید پرونده را مطالعه می‌کردیم و پاسخ این دعوا را می‌دادیم.

او ادامه داد: مطالبه ویلموتس، غرامت ناشی از فسخ قرارداد بود و او مدعی بود فدراسیون دستمزد من را پرداخت نکرده و ما در پاسخ به این دعوا گفتیم که ایشان در وهله اول قرارداد را فسخ کرده بود و ایشان خواستار غرامت شدند. ما الان در یک دعوا هستیم و الان نمی‌توانیم به معایب این قرارداد اشاره کنیم. ما می‌توانستیم به این موضوعات در یک بازه زمانی دیگری بپردازیم. کسانی که قرارداد را نوشتند باید از آن دفاع کنند.

شاه‌منصوری در پاسخ به این سوال که قرارداد ویلموتس از چه قراردادی الهام گرفته است؟ گفت: ما از همان روز اول دنبال این مساله بودیم. چکیده قرارداد کی‌روش و تجربه‌ای که فدراسیون فوتبال از قرارداد کی‌روش داشته است، مجموع چیزی است که باعث شده قرارداد ویلموتس نوشته شود. در مجموع ما راه درستی در شیوه قراردادها نمی‌رویم. قرارداد می‌توانست از این بدتر بشود.

او درباره اخراج وکیل سوئیسی این پرونده، گفت: ما اعتقادی به حضور وکیل خارجی نداشتیم و در دوره قبلی فدراسیون گفته شد که یک وکیل خارجی در پرونده بیاید. ایشان ۹ سال عضو دپارتمان حقوقی فیفا بود. او قرار بود تحت لوای ما کار کند اما این اتفاق نیفتاد.

وکیل فدراسیون فوتبال درباره نامه اعتراضی فدراسیون به فیفا مبنی‌بر این‌که تنها یک نفر این پرونده را قضاوت می‌کند و دلیل ارسال نشدن این نامه، گفت: تصمیم وکیل سوئیسی بر این بود که این نامه ارسال نشود.

 شاه‌منصوری افزود: قرارداد ایده‌آل، قراردادی است که حافظ منافع شما باشد. ما این قرارداد را تنظیم کردیم اما این‌که این قرارداد در چه زمانی تنظیم و امضاء شده است، مورد اهمیت است. این قرارداد صرفا بنایش بر این بوده که چالش‌های دوران  کی‌روش را برای ما به وجود نیاورد.

پرونده بعد از مرجع فیفا دو دادگاه دیگری را در پیش دارد و دادگاه CAS هم که در پیش است و می‌توانیم در آنجا شرایط را تغییر دهیم.

5f3b979bbdc84_5f3b979bbdc882

ذوالفقارنسب: ویلموتس مربی نجیبی نبود بلکه وکلای خوبی داشت

بیژن ذوالفقار نسب کارشناس فوتبال درباره محکومیت فدراسیون فوتبال در پرداخت غرامت ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار یورویی به ویلموتس اظهار کرد: به نظرم آگاهی نداشتن در مورد عقد قرارداد با ویلموتس  باعث شد که فدراسیون فوتبال در این پرونده محکوم شود. به هر حال مسئولان فدراسیون باید یک وکیل خبره برای بستن قرارداد با ویلموتس انتخاب می‌کردند تا دچار مشکل نشویم.  

کارشناس فوتبال بیان کرد: به هر حال ویلموتس مربی نجیبی نیست بلکه وکلای حرفه‌ای دارد که براساس منافع این مربی با فدراسیون فوتبال ایران قرارداد بستند. فدراسیون فوتبال باید درباره این موضوع جوابگو باشد.

ذوالفقار نسب درباره نقش مدیران فدراسیون فوتبال در پرونده ویلموتس گفت: به نظرم برخی اشتباهات فاحش در عقد قرارداد با ویلموتس صورت گرفته است و نبود یک وکیل آگاه و آشنا به زبان خارجه و حقوق بین الملل باعث شد که قرارداد خوبی با این مربی بسته نشود.  

57930232

محمد بنا: بی تدبیری باعث هدر رفتن میلیاردها تومان شد

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان در خصوص پرونده مارک ویلموتس، گفت: من سال‌ها در این موارد داد زدم. من عاشق فوتبالم اما این بی‌تدبیری‌ها باعث می‌شود که ما را به جایی برساند که پول‌هایی که به ویلموتس دادند حالا هیچ شود. نمی‌گویم این پول‌ها همه‌اش بیاید به کشتی. باید همه ورزش‌ها از این پول‌ها بهره ببرند.

 

منبع : خبر فوری

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه