ارسال به دیگران پرینت

بی‌آبی در کنارک سیستان و بلوچستان

روستای "دور" با ۱۰۰ خانوار ماهاست بعلت فرسودگی لوله آب ندارد و مردم برای تامین آب از هوتگ استفاده می‌کنند.

بی‌آبی در کنارک سیستان و بلوچستان

روستای "دور" با ۱۰۰ خانوار ماهاست بعلت فرسودگی لوله آب ندارد و مردم برای تامین آب از هوتگ استفاده می‌کنند.

روستای «دور» با 100 خانوار جمعیت ماه‌هاست به علت فرسودگی لوله آب ندارد و مردم این روستا برای تامین آب از «هوتگ‌ها» یا همان چاله‌های انسان‌ساز بزرگی که جهت ذخیره آب باران ایجاد می‌شود و همزمان به عنوان منبع تامین آب شرب، شست‌وشو و ... بهره‌برداری می‌شود؛ استفاده می‌کنند.

جعفر براهویی رئیس شورای اسلامی روستای دور در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: مردم روستای دور از توابع بخش مرکزی شهرستان کنارک ماه‌هاست به دلیل فرسودگی لوله آب ندارند و این در حالی است که در بعضی از نقاط آب بدون هیچ استفاده‌ای به هدر می‌رود.

وی افزود: بارها به مسئولین جهت تعمیر و بازسازی خط لوله مراجعه کردیم اما متاسفانه هیچگونه اقدامی در این زمینه صورت نگرفته و مردم ناچار از آب هوتگ استفاده می‌کنند. شرایط بی‌آبی در این هوای گرم خیلی دشوار است و مردم برای مطالبه به شورا مراجعه می‌کنند و وظیفه‌ای که ما داریم انعکاس مشکلات مردم به مسئولین است، اما وقتی مشکلی ترتیب اثر داده نمی‌شود مجبوریم آن را از طریق رسانه‌ها پیگیر کنیم.

کریم بخش هوت معاون آب و فاضلاب شهرستان کنارک نیز به خبرنگار تسنیم گفت: مدتی است به علت فرسودگی لوله مشکل بی‌آبی برای مردم روستای دور به وجود آمده که تلاش داریم در سریع‌ترین زمان ممکن این مشکل را حل کنیم تا مردم مجدداً از آب لوله‌کشی بهره‌مند شوند.

وی افزود: به علت فرسودگی، لوله نیاز به اعتبار و تعمیر اساسی دارد و متاسفانه در این زمینه اعتباری تخصیص داده نشده که امیدواریم به زودی با پیگیری انجام شده این اعتبار را جذب و کار مرمت و تعمیر خط آغاز شود. در روزهای آینده موقتاً برای تعمیر شبکه داخلی روستا اقدام خواهیم کرد؛ در حال حاضر آب لوله‌کشی خانوارها قطع است و به طور مستمر با تانکر سیار آبرسانی می‌شوند و ما استفاده از آب هوتگ را تکذیب می‌کنیم.

منبع: تسنیم

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه