براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ دکتر حمیدی در ادامه اظهار کرد
مرحله دوم مرحله ریوی است که بهطور همزمان عوامل التهابی در بدن شروع به فعالیت میکنند که بیمار با تنگی نفس، افزایش تعداد تنفس وضربان قلب وتب مراجعه میکند که این زمان فرصت طلایی برای مداخلات درمانی است که به روشهای مختلف از جمله هموپرفیوژن انجام میشود.
وی تصریح کرد: مرحله سوم مرحله فوق التهابی حاد هست که باز هم درمانهای پیشنهادی وجود دارد که درمان به روشهای مختلفی انجام میشود.
دکتر معصومه اصغرپور فوق تخصص بیماریهای کلیه دانشگاه علومپزشکی بابل نیز یادآور شد: در مرحله درگیری شدید ریوی، در کنار درمانهای دارویی، هموپرفیوژن با برداشت فاکتورهای التهابی، یکی از روشهایی که به درمان این بیماران کمک میکند، فیلتر هموپرفیوژن به دستگاه دیالیز وصل میشود.
وی ادامه داد: با عبور خون از این فیلتر و برداشت فاکتورهای التهابی تا حدودی به این بیماران کمک میشود.
فوق تخصص بیماریهای کلیه دانشگاه علومپزشکی بابل گفت: این فیلترها به دستگاه دیالیز وصل میشوند و با فیلتر کردن خون بیمار، تا حدودی به بیماران کمک میشود.
دکتر مسعود قاسمی متخصص بیهوشی و مراقبتهای ویژه دانشگاه علومپزشکی بابل نیز خاطرنشان کرد: با مراجعه بیماران بدحال کرونایی به بخش مراقبتهای ویژه به فکر روش هموپرفیوژن افتادیم که این روش در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی بابل انجام شد.
وی افزود: در بیمارستان یحیینژاد بابل نیز بیمار ۳۷ ساله پس از ۱۴ روز وصل بودن به دستگاه تنفس مصنوعی از دستگاه جدا شد و در حال حاضر از حال عمومی خوبی برخوردار است.
متخصص بیهوشی و مراقبتهای ویژه دانشگاه علومپزشکی بابل گفت: امیدواریم بتوانیم با این روش جان سایر بیماران بدحال را نیز نجات دهیم.
دیدگاه تان را بنویسید