حضور مردم پای صندوقهای رای و مشارکت آنان در انتخابات همواره یکی از نکات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است، چراکه ایشان انتخابات را «مایه تقویت کشور و آبروی نظام اسلامی» و حضور پرشور مردم را «تنها راه مأیوس شدن دشمنان، قوی شدن ایران» میدانند.
ایشان در دیدارهای اخیر خود با توجه به نزدیک بودن موسوم انتخابات بارها بر حضور پرشور مردم در انتخابات تاکید کردند و حتی با تاکید بر اینکه هرکس به ایران علاقهمند است، در انتخابات شرکت کند، فرمودند: «هرکس ایران عزیز، امنیت میهن و آبروی وطن را دوست دارد و در پی حل مشکلات است، باید در پای صندوق رأی حضور یابد تا عزم و اقتدار ملی ایرانیان بار دیگر به منصه ظهور برسد». سخنانی که نشان میدهد در اندیشه رهبر انقلاب، انتخابات امری ملی و فراجناحی است.
رهبری هم چنین در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان شرقی انتخابات را خنثی کننده بسیاری از نیتهای شوم آمریکاییها و صهیونیستها و بدلِ فنِ مکر و کَید آنها دانستند و خاطرنشان کردند: «تنها راه مأیوس شدن دشمنان، قوی شدن ایران است و یکی از مصادیق ایرانِ قوی، مجلسِ قوی است، مجلسی که بتواند با تصویب قوانین لازم و با هدایت دولتها به مسیر مطلوب، کشور را مصونیت ببخشد.»
در ادامه بخش هایی از بیانات اخیر معظم له درباره اهمیت حضور و مشارکت مردم در پای صندوق آرا آمده است؛
دیدار |
بیانات حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب |
۲۹ بهمن در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان شرقی |
- انتخابات جهاد عمومی، مایه تقویت کشور و آبروی نظام اسلامی است و حضور گسترده و پر شور مردم در پای صندوق های رأی، به توفیق الهی مایه برکت و تأثیرات تحول آفرین در کشور خواهد شد. - با وجود همه این تلاشها، دشمنان به نتیجه نرسیده اند که نمونه بارز آن، تشییع شهید سلیمانی و راهپیمایی ۲۲ بهمن بود و انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز بار دیگر نشان خواهد داد مردم در کنار نظام اسلامی و پشتیبان آن هستند. - انتخابات خنثی کننده بسیاری از نیتهای شوم آمریکاییها و صهیونیستها و بدلِ فنِ مکر و کَید آنها است. تنها راه مأیوس شدن دشمنان، قوی شدن ایران است و یکی از مصادیق ایرانِ قوی، مجلسِ قوی است، مجلسی که بتواند با تصویب قوانین لازم و با هدایت دولتها به مسیر مطلوب، کشور را مصونیت ببخشد. - یک رکن قوی بودن مجلس حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوق های رأی است. تأثیرات مجلس فقط محدود به چهار سال نیست بلکه مجلس قوی و یا مجلس ضعیف و خود باخته با تصمیمات خود می توانند تأثیرات بلندمدتی بر کشور بگذارند. - همه کسانی که دوستدار اسلام، انقلاب، نظام اسلامی و ایران هستند باید در انتخابات شرکت کنند و انتخاب خوب و درست انجام دهند. |
۱۶ بهمن در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم |
- هرکس ایران عزیز، امنیت میهن و آبروی وطن را دوست دارد و در پی حل مشکلات است، باید در پای صندوق رأی حضور یابد تا عزم و اقتدار ملی ایرانیان بار دیگر به منصه ظهور برسد. - انتخابات برای کشور و ملت، فرصتی بسیار بزرگ و برای دشمنان تهدید است. برگزاری پرشور انتخابات و حضور همگانی مردم در پای صندوق های رأی، تضمین کننده امنیت کشور خواهد بود زیرا دشمنان از پشتوانه مردمی نظام بیش از امکانات تسلیحاتی آن هراس دارند. - در کشور مشکلات و گرفتاریهایی وجود دارد که برخی ناشی از تحریمها، و علت برخی هم کمکاریها است، اما با وجود این مشکلات، مردم به دلیل آنکه در انتخابات موضوع آبروی نظام و امنیت کشور در میان است، به میدان خواهند آمد. - در قضاوت ناظران بین المللی نسبت به هر کشور، مسائلی نظیر میزان حضور مردم در انتخابات و چگونگی روی کار آمدن مسئولان و نهادهایی نظیر مجلس، تأثیرگذار است، بنابراین شرکت انبوه مردم در انتخابات مجلس از این زاویه نیز کاملاً ضروری است. - «باید برای مجلس شورای اسلامی، افراد «با ایمان»، «شجاع»، «کارآمد»، «وظیفهشناس»، «پرانگیزه»، «وفادار به اسلام، مردم، انقلاب و کشور»، «سرسخت در مقابل دشمنان» و «دل نبسته به دنیا و مطامع مالی» برگزیده شوند. مردم باید در انتخاب نمایندگان بسیار مراقبت کنند زیرا ما در همین دوره انقلاب، نمایندگانی در مجلس داشتیم که اکنون نوکر و کُلفَت آمریکا و دشمنان ایران هستند. - باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد. فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست. باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند پرچم عدالت اعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و سیاسی را در کشور برافراشته نگه دارند.» -ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید پای صندوق رأی بیاید بنابراین هر کس به ایران علاقهمند است و امنیت کشور، حل شدن مشکلات و گردش صحیح نخبگانی را دوست دارد، در انتخابات شرکت کند. |
دیدگاه تان را بنویسید