ارسال به دیگران پرینت

همسر کشی هولناک در ملأ عام

همسرکشی در کرمانشاه خبر تلخی بود که مرد همسرکش بعد از این حادثه تلخ به زندگی خود هم پایان داد.

همسر کشی هولناک در ملأ عام

مردی در کرمانشاه به زندگی خود و همسرش با اسلحه شکاری پایان می دهد.

همسرکشی در کرمانشاه خبر تلخی بود که مرد همسرکش بعد از این حادثه تلخ به زندگی خود هم پایان داد.

صبح امروز در خیابان منتهی به شهرک معلم کرمانشاه مردی ۵۵ ساله بدلیل اختلافات شخصی و خانوادگی با اسلحه شکاری اقدام به قتل همسر ۴٣ ساله خود می‌کند.

قاتل پس از انجام این قتل اقدام به خودکشی می‌کند.

جنازه این زن و شوهر پس از تشریفات پلیس به پزشکی قانونی ارجاع داده شده است.

سرهنگ علیرضا دلیری فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه  گفت: ساعت حدود هشت صبح امروز (اول آذر) یک مورد تیراندازی و قتل در شهرک معلم کرمانشاه گزارش شد.

دلیری گفت: طبق بررسی های اولیه به نظر می رسد اختلافات خانوادگی علت این حادثه است.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه با اشاره به نبود مهارت کنترل خشم در میان افراد جامعه گفت: متاسفانه در بسیاری از درگیری ها و مشکلات خانوادگی افراد به دلیل نداشتن مهارت کنترل خشم، بلافاصله به دنبال هیجانات و عصبانیت آنی اقدام به نزاع و قتل و درگیری می کنند.

وی افزود: نیاز است دستگاه های متولی در این زمینه ورود کرده و مهارت کنترل خشم در جامعه بصورت جدی آموزش داده شود.

دلیری گفت: همچنین متاسفانه شاهد ورود اسلحه های قاچاق از آنسوی مرزها هستیم و با وجود کشفیات بسیار در این حوزه، بخشی از آن وارد کشور شده و افراد بصورت غیرمجاز آن را تهیه کرده و با کوچکترین اختلاف و بحثی از آن استفاده می کنند که منجر به همین عواقب وحشتناک می شود.

همسرکشی مساله‌ ای فردی، خانوادگی و اجتماعی است که تاثیر مخرب و نابودکننده ‌ای بر امنیت و سلامت عمومی جامعه به جای می ‌گذارد. قتل ‌های خانوادگی، به خصوص همسرکشی، برخلاف قتل ‌های دیگر، خشونتی تصادفی و نامحتمل نیست، بلکه ماجرای غم انگیزی از انواع خشونت خانوادگی، فشارها و پیامدهای زیان ‌بار فردی و اجتماعی را در خود پنهان دارد. از این رو هدف مقاله حاضر، کشف علل و عوامل اجتماعی و فرهنگی موثر بر پدیده همسرکشی است که در سال ‌های اخیر در جامعه ما افزایش داشته و زنان و مردان بسیاری را در جایگاه قاتل یا مقتول درگیر ساخته است. بدین منظور، با روش کیفی از میان پرونده ‌های جنایی همسرکشی مربوط به قتل ‌هایی که در خلال سال ‌های 1380 تا 1387 در استان تهران رخ داده است، 34 پرونده، 17 مورد مربوط به زن‌ کشی مردان و 17 مورد مربوط به شوهرکشی زنان، به طور تصادفی انتخاب شده ‌اند و با استفاده از تکنیک تحلیل محتوا بررسی و تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان می ‌دهد که وجود فشارهای روانی - اجتماعی بر زنان و مردان در خانواده، در غیاب یا ضعف شبکه‌ های حمایت اجتماعی و فردی، همچنین معاشرت با دوستان بزهکار و انسداد راه‌ های قانونی مواجهه با این فشارها، همسران را به قتل شریک زندگی سوق داده است. یافته‌ ها همچنین تفاوت‌ هایی را در الگوی ارتکاب قتل زنان و مردان و عوامل دخیل در ارتکاب قتل توسط آنان نشان داده‌ اند. علاوه بر این، متغیرهای جمعیت شناختی و اجتماعی چون پایگاه اقتصادی - اجتماعی زن و شوهر و خانواده منشا، سن زن و شوهر و تعداد و سن فرزندان نیز بر ارتکاب همسرکشی تاثیر داشته‌ اند.

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

دیدگاه تان را بنویسید

 
آنچه دیگران میخوانند:

دیدگاه

توسعه