ارسال به دیگران پرینت

با حکم «دادمان»:

فرزند صفار هرندی مدیر جدید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری شد

در مراسمی که روز یکشنبه (۹ آبان‌ماه) با حضور محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی و جمعی از مدیران بخش‌های گوناگون حوزه هنری در حوزه هنری برگزار شد، سجاد صفارهرندی به عنوان مدیر جدید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری معرفی شد.

فرزند صفار هرندی مدیر جدید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری شد

سجاد صفارهرندی به عنوان مدیر جدید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری معرفی و از وحید یامین‌پور نیز در مراسمی قدردانی شد.

در مراسمی که روز یکشنبه (۹ آبان‌ماه) با حضور محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی و جمعی از مدیران بخش‌های گوناگون حوزه هنری در حوزه هنری برگزار شد، سجاد صفارهرندی به عنوان مدیر جدید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری معرفی شد.

رئیس حوزه هنری در این نشست گفت: وحید یامین‌پور، عضوی از خانواده حوزه هنری است و رفتن ایشان از حوزه هنری تنها بر اساس تعینات اداری است. همچنین خیرمقدم و آرزوی موفقیت برای سجاد صفارهرندی در مسئولیت جدید داریم.

محمدمهدی دادمان افزود: امید است تا همه حوزه هنری همانند پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی بستری باشد برای جوانه زدن و رشد کردن نهال‌هایی که هسته‌های معرفتی، فرهنگی و هنری را شکل دهد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی ادامه داد: در روزگاری که فرصت‌ها و ظرفیت‌های به دست‌آمده در جمهوری اسلامی دچار ساختارزدگی شده است، وجود پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در حوزه هنری که به دور از هرگونه ساختارزدگی به خوبی شکل گرفته و به کار خود ادامه می‌دهد، موجب دلگرمی است؛ چرا که پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی دارای جوشش از درون، هویت جمعی، سنت فکری و فرهنگی مختص به خود و استقلال هویتی دارد. در چنین شرایطی بهتر است تا یکی از افراد همین جمع مسئولیت ادامه مدیریت پژوهشکده را به عهده بگیرد که چنین هم شده است.

دادمان در پایان سخنانش گفت: دکتر سجاد صفارهرندی واجد شرایط علمی و عملی و روشن‌بینی و روشنفکری انقلابی است که ان‌شاءالله در کنار دیگر دوستان در پژوهشکده رویدادهای خوبی را رقم بزنند.

سجاد صفارهرندی، مدیر جدید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی نیز در این مراسم بیان کرد: حضور یامین‌پور در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی جدای از همه دستاوردهای ساختاری و حقوقی و همه ثمرات ایشان برای پژوهشکده و همچنین شخصیت محبوب ایشان در جبهه فرهنگی و هنری انقلاب، مایه فخر و زینت نه تنها برای پژوهشکده بلکه برای همه حوزه هنری بوده و هست. به همین دلیل عدم حضور ایشان به عنوان مدیر در پژوهشکده خسارتی برای حوزه هنری است و باید برای تدارک این خسارت تلاش کرد و البته روی یاری یامین‌پور برای ادامه کار پژوهشکده حساب می‌کنیم.

او در پایان گفت: پژوهشکده نقطه اتصال حوزه هنری با فضای آکادمیک است. مسئله فرهنگ و هنر انقلاب در عین این‌که فرایندهای جوشش خود را از متن جریان هنر دارد، اما اگر آن صورت‌بندی نظری خود را پیدا نکند و تعین نظری را جست‌وجو نکند و نیابد، آن چرخه مورد نظر ابتر می‌ماند. جایگاه پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برقراری پیوند میان عرصه هنر انقلاب با قلمرو اندیشه، نظر و علوم انسانی است. همچنین مسیری که پژوهشکده در این سال‌های طی کرده‌ در راستای همین اهداف بوده است. امید است این مسیر به یاری دیگر دوستان ادامه داشته باشد.

وحید یامین‌پور نیز در سخنانی کوتاه اظهار کرد: سپردن سکان مدیریت پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی به سجاد صفارهرندی بهترین نوع بدرقه برای من است چرا که خیالم از ادامه فعالیت‌های پژوهشکده در مسیری که گام برداشته با حضور صفارهرندی آسوده است. پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی گنجینه‌ای است که در جان همه همکاران ما وجود داشت. هر آن‌چه تاکنون در پژوهشکده رخ داده به‌خاطر وجود دوستان نخبه انقلابی، دغدغه‌مند و به دور از ریا در آن بوده است. پژوهشکده دارای برخی ویژگی‌های بهشتی است و امید است که این ویژگی‌ها را حفظ کند.

او در پایان با اشاره به این‌که ارتباطات پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی با حوزه هنری هم‌اکنون در بهترین شرایط خود است، گفت: حوزه هنری دارای فضایی است که به اندوخته‌های معرفتی ما می‌افزاید و من قدردان و شکرگزار این موهبت هستم.

بر اساس این گزارش، وحید یامین‌پور از سال ۹۳ مدیریت پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری را بر عهده داشت و هم‌اکنون به عنوان معاون وزیر ورزش و جوانان منصوب شده است. سجاد صفارهرندی هم که به تازگی مدیریت پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی را بر عهده گرفته، دارای دکترای جامعه‌شناسی فرهنگی است و پیش‌تر مدیرگروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی بوده است.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه