مصطفی سالاری در جلسه روزانه رسیدگی به روند پیشرفت طرح نسخه الکترونیک که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور مدیران درمان تأمین اجتماعی استانهای سراسر کشور و مدیران ستادی بخش درمان و فنآوری اطلاعات این سازمان برگزار شد، اظهار داشت: حذف دفترچههای کاغذی تأمین اجتماعی از اول استفند آغاز میشود که گام بسیار مهمی در زمینه پیشبرد طرح نسخه الکترونیک است و با توجه به تمامی جوانب و با همفکری مدیران و کارشناسان بخشهای مختلف سازمان اجرایی میشود.
وی برنامه ریزی دقیق و فعالیت موثر برای تشریح کامل اقدامات قابل انجام توسط مراکز درمانی مختلف طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد را از مسائل مهم در حذف دفترچههای کاغذی برشمرد و گفت: براساس برنامهریزی صورت گرفته این تغییر و گام رو به جلو سازمان تأمین اجتماعی به بهترین نحو و بدون هیچگونه مشکلی انجام میشود و شاهد کاهش قابل توجه مراجعات مردم به شعب و کارگزاریهای خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی هدف نهایی این سازمان را گسترش استفاده مراکز درمانی کشور از سامانه نسخهنویسی الکترونیک عنوان کرد و گفت: تا زمان رسیدن به این هدف نهایی هنوز امکان استفاده از برگههای موجود در دفترچههای در اختیار بیمه شدگان وجود دارد علاوه بر اینکه پزشکان همچنان امکان استفاده از اوراق سرنسخه خود را نیز دارند.
سالاری افزود: برای تشویق پزشکان و مراکز درمانی به استفاده از سامانه نسخه الکترونیک از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود استفاده میشود که پرداخت سریع و روزانه مطالبات ایجاد شده از طریق سامانه نسخه الکترونیک یکی از این راهکارهاست.
وی ادامه داد: ارتقاء مداوم سامانه نسخه الکترونیک و تعامل دائمی با استفاده کنندگان از این سامانه و همچنین برقراری ارتباط با سایر نرم افزارهای مورد استفاده مراکز درمانی از طریق API در حال انجام است و ما با تمام ظرفیت و امکانات در حال پیشبرد طرح نسخه نویسی الکترونیک هستیم.
در این جلسه مدیران استانی و ستادی سازمان تأمین اجتماعی هم به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در زمینه پیشرفت پروژه نسخه الکترونیک پرداختند.
با سلام دراصل تصمیم خوبی است ولی ایا زیر ساخت های نرم افزاری واموزشی در شهرستا نها و روستا ها ایجاد شده که چندین مورد باید شفاف سازی شود
1ِ تاریخ اعتبار از زمان نسخه پیچی دکتر تا خرید دارو چه مدت است
2.در صورت اشتباه داروی تجوزشده دکتر با داروی تحویلی متصدی داروخانه بیمار دستش به هیچ جا بند نیست تنها باید قربانی شود
3.اکثر بیماران شهرستانی در شهرهای بزرگ داروهای تجویز شده را معمولا در شهر خود ویا با وباسطه تهیه میکنند ایا این ممکن خواهد بود
4.معمولا بیماران نسخه های کاغذی را برای نوبت بعدی سابقه نگه می دارند ولی درصورت حذف دفتر چه این امکان نخواهد بود
5.در زمان نبود برق و اشکلات اینترنی وضع چگونه خواهد بود
وچراهای دیگر باید مسولان سازمان تامین اجتماعی پاسخگو باشند وضعیت