ارسال به دیگران پرینت

دادگستری سیستان و بلوچستان: جاوید دهقان خلد معروف به محمد عمر اعدام شد

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: بامداد امروز حکم مجازات یکی از سرکرده های گروهک وابسته به جیش الظلم در سیستان و بلوچستان اجرا شد.

دادگستری سیستان و بلوچستان: جاوید دهقان خلد معروف به محمد عمر اعدام شد

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: بامداد امروز حکم مجازات یکی از سرکرده های گروهک وابسته به جیش الظلم در سیستان و بلوچستان اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان، بامداد امروز، حکم مجازات یکی از سرکرده های گروهک وابسته به جیش الظلم به نام " جاوید دهقان خلد" معروف به محمد عمر به سبب محاربه از طریق کشیدن سلاح و حمله مسلحانه به مامورین سپاه و عضویت و همکاری با گروهک جیش الظلم و جیش النصر اجرا و به دار مجازات آویخته شد.

در تاریخ15/3/94 در پی تحقیقات و اقدامات انجام شده در جهت شناسایی و دستگیری افراد شرور و گروهک های تروریستی متهم "جاوید دهقان خلد معروف به محمد عمر" از سرکرده های گروهک وابسته به جیش الظلم که در ربایش پنج نفر از مرزبانان در سراوان بعنوان رئیس گروه اقدام کرده بود ، دستگیر شد.

پس از تفهیم اتهام اقدام مسلحانه علیه کشور و عضویت و همکاری موثر با گروهک‌های تروریستی پرونده نامبرده ‌با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به دادگاه انقلاب اسلامی زاهدان ارسال شد.

دادگاه پس از انجام رسیدگی های قضائی نسبت به متهم " جاوید دهقان خلد" اقدام به صدور رأی کرد و بر اساس حکم دادگاه بدوی به اعدام محکوم شد.

در نهایت، پس از قطعیت حکم در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی، " جاوید دهقان خلد" بامداد امروز در محوطه زندان به مجازات رسید.

تشریفات قانونی پرونده قضایی وی از سال 94 تاکنون طی شده است.

شرکت در عملیات تروریستی در کوه بیرک ایرانشهر که منجر به شهادت دو تن از نیروهای سپاه گردید و ربایش پنج نفر از مرزبانان در سراوان از جمله اقدامات تروریستی این فرد بوده است.

بنابراین گزارش، در پی وقوع یک حادثه تروریستی درظهرروز 20 فروردین ماه سال 94 دو نفر از پرسنل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هنگام پایین آمدن از کوه بیرک در کمین تیراندازی تروریست‌ها قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه