امیر سرتیپ آراسته در ادامه با اشاره به اینکه در فاصله پذیرش قطعنامه تا روز حمله منافقین، مسعود رجوی سرکرده این گروهک تروریستی سه بار با صدام ملاقت کرده است، عنوان کرد: وی در این ملاقاتها از صدام تقاضای حمله به ایران را کرده بود.
رئیس هیات معارف جنگ ارتش همچنین با تاکید بر اینکه میزان کشت و کشتار منافقین به عدد ۱۷ هزار شهید میرسد، اظهارداشت: این در حالی بود که صدام در کل بمباران شهرهای کشور در طول هشت سال دفاع مقدس، ۱۵ هزار نفر از مردم بیگناه را به شهادت رساند.
امیر سرتیپ آراسته در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملیات مرصاد گفت: در این عملیات قرار بر این بود که منافقین پس از عبور از مرز عراق با پشتیبانی توپخانهای و هواپیمایی رژیم بعثی، پایگاههای تبریز ، همدان و کرمانشاه را تسخیر و پس از ۳۳ ساعت با برنامهریزی انجام شده به تهران برسند.
وی افزود: البته لازم به توضیح است منافقین با استعداد نیروی ۵ هزار نفری فعال در صحنه که شامل ۳۲ تیپ به ظرفیت۵۰۰ الی ۷۰۰ نفر بوده اقدام به عملیات کرده ولی در صحنه نبرد، نیروهای آنها به ۶ الی ۷ هزار نفر هم میرسید.
عضو گروه مشاورین نظامی رهبر معظم انقلاب در ادامه با بیان نقش برجسته پدافند هوایی ایران در عملیات مرصاد اظهارداشت: در همان روز اول عملیات، ۱۴ فروند از هواپیماهای ارتش عراق که به پشتیبانی از منافقین در این عملیات مشغول بودند، توسط نیروهای مقتدر پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ساقط گشته و منهدم شدند.
امیر سرتیپ آراسته در تشریح این عملیات به نقش بی بدیل امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی اشاره و با بیان ذکاوت نظامی ایشان عنوان کرد: به محض اعلام به شهید صیاد در شب قبل از عملیات، ایشان خود را ساعت۲۳ به منطقه رسانده و به دلیل اینکه تازه از منطقه بازگشته بودند تسلط خوبی روی آنجا داشتند.
وی افزود: شهید صیاد در اولین تحلیل خود از اتفاقی که در حال رخ دادن بود متوجه شدند که مهاجمان به کشور منافقین هستند که با پشتیبانی ارتش بعثی عراق تدارک حمله دیدهاند اما این در حالی بود که برای بسیاری از فرماندهان هنوز صحت وسقم این موضوع روشن نشده بود.
امیر سرتیپ آراسته در ادامه با اشاره به رشادتهای شهید صیاد خاطرنشان کرد: ایشان به محض ورود به هوانیروز اقدام به تشکیل کوچکترین قرارگاه تاکتیکی و متحرکترین پاسگاه فرماندهی در آسمان کرد که تا آن زمان در جنگ چنین چیزی رخ نداده بود.
وی ادامه داد: در مجموع ۶۵ هلکوپتر و بالگرد نیروی زمینی از پایگاه هوانیروز کرمانشاه، کرمان و پشتیبانی اصفهان، ۴۲۵ ساعت پرواز عملیاتی داشتند و شهید بزرگوار بیشتر طراحیها و هماهنگیهای این پروازها رادر هوا انجام داد.
این فرمانده ارشد دوران دفاع مقدس همچنین با اشاره به دلایل ضعف ایران در ابتدای مواجهه با گروهک منافقین گفت: یکی از دلایل ضعف نیروهای مسلح در ابتدای این عملیات، به دلیل شوک پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بود که نیرویهای مسلح ما تصور میکردند جنگ پایان یافته ولی با نهیب حضرت امام (ره) دوباره به صحنه نبرد بازگشتند.
امیر آراسته با اشاره به جنایتهای منافقین گفت: آنها اگر با کوچکترین مقاومت یا سئوال از طرف مقابل خود مواجه میشدند، بلافاصله آن را از بین میبردند. به عنوان مثال فقط در یک نمونه فرمانده پادگان اسلام آباد غرب را ابتدا بینی و گوشهای ایشان را بریدند و سپس تیرباراناش کردند.
وی افزود: از دیگر جنایات منافقین میتوان حمله به بیمارستان اسلام آباد غرب را عنوان کرد که با بیرحمی تمام بیماران را پس از جمع کردن در کنار دیوار، تیرباران کرده و به آتش کشیدند.
این فرمانده ارشد ارتش در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان دلیل اعدام برخی از اعضای این گروهک تروریستی عنوان کرد: برخی از اسرای منافقین ابتدا توبه کردند و با رافت نظام مواجه شدند اما بعدها توبه شکستند و در عملیاتهای مختلف علیه کشور حضور داشتند، بنابراین حکم اعدام برای اینها منصفانه بود.
امیر سرتیپ آراسته در ادامه با برشماری سه ویژگی بارز منافقین خطاب به جوانان گفت: منافقین سه ویژهگی خیانت،جنایت و حماقت را با هم دارند چراکه نه تنها برای آسیبزدن به کشور با دشمن هم پیمان شدند بلکه در جنایاتی تکرار نشدنی بسیاری از مردم بی گناه را به خاک و خون کشیدند.
عضو گروه مشاورین نظامی رهبر معظم انقلاب اسلامی در واکنش به تهدیدهای اخیر این گروهک تروریستی گفت: از نظر عملیاتی و رزمی حسابی روی این پیرمرد و پیر زنهای خائن، جانی و احمق نمیکنیم چرا که خود را از ارتش به قول آنها مجهز آمریکا بالاتر میدانیم.
وی در پایان با اشاره به راهبرد جدید این گروهک تروریستی خاطرنشان کرد: باید دقت داشت که این گروهک تروریستی توان جنگهای رو در رو و نظامی را نداشته و به همین علت به فضای مجازی و رسانهای روی آورده که مهمترین هدف آنها نا امید کردن مردم از نظام است.
دیدگاه تان را بنویسید