ارسال به دیگران پرینت

حسین شریعتمداری

تلاش حسین شریعتمداری برای تخریب مذاکرات:از هم اکنون می توان پیش بینی کرد که بی نتیجه تمام خواهدشد | از تل آویو و حیفا تا ناوهای امریکایی در تیررس هستند

روزنامه کیهان همچون روزهای گذشته در صدد تخریب مذاکرات عمان است.

تلاش حسین شریعتمداری برای تخریب مذاکرات:از هم اکنون می توان پیش بینی کرد که بی نتیجه تمام خواهدشد | از تل آویو و حیفا تا ناوهای امریکایی در تیررس هستند

روزنامه کیهان همچون روزهای گذشته در صدد تخریب مذاکرات عمان است.

حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: آمریکا از تحریم‌ها به عنوان اهرم فشار بر ایران اسلامی استفاده می‌کند و از آنجا که دشمنی آمریکا با ایران از ماهیت طرفین درگیر ریشه می‌گیرد و تمام‌نشدنی است، هرگز از اهرم تحریم دست بر نمی‌دارد. بنابراین اگر موضوع مذاکرات غیرمستقیم روز شنبه، با آمریکا، برنامه هسته‌ای ایران است -که هست-‌ و پیش‌شرط ما لغو تحریم‌هاست -که چنین است-‌ از هم اکنون می‌توان پیش‌بینی کرد که مذاکرات شنبه مانند مذاکرت غیر مستقیم قبلی، بی‌نتیجه می‌ماند. 
 
این روزنامه در مطلب دیگری نوشت: ایران امروز، ایران دوران سازش نیست. ما نه فقط آماده‌ایم، بلکه مشتاقانه در انتظار اشتباه بزرگ امریکا هستیم.
ایران گزینه‌های راهبردی و پاسخ‌هایی در اختیار دارد که در هیچ اتاق فکر پنتاگون قابل پیش‌بینی نیست. از تل‌آویو تا حیفا، از ناوهای آمریکایی در خلیج‌فارس، دریای مکران و اقیانوس هند تا پایگاه‌های نظامی در منطقه و تا دیگو گارسیا؛ همه در تیررس هستند و هیچ‌کدام حاشیه امن نخواهند داشت.
اگر خواستار امنیت، دیپلماسی و حل اختلافات هستید، زبان تهدید را کنار بگذارید و راه عقلانیت را انتخاب کنید.

 

 

 

منبع : خبرآنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه