ارسال به دیگران پرینت

فاطمی امین | جرائم فاطمی امین

افشای جزئیات جرائم فاطمی امین در واردات ماشین‌آلات | مجوزها بدون شرایط لازم صادر شده است

در پی بررسی‌های جدید، مشخص شد که فاطمی امین به شرکت‌هایی مجوز واردات ماشین‌آلات داده که حتی زمین برای تاسیس خط تولید نداشته‌اند.

افشای جزئیات جرائم فاطمی امین در واردات ماشین‌آلات | مجوزها بدون شرایط لازم صادر شده است

 در پی بررسی‌های جدید، مشخص شد که فاطمی امین به شرکت‌هایی مجوز واردات ماشین‌آلات داده که حتی زمین برای تاسیس خط تولید نداشته‌اند. 

ثبت سفارش ماشین آلات شرکت‌های گروه دبش مسیر بسیار جالبی را طی کرده است. با توجه به ضوابط مربوط از جمله مصوبه هیات وزیران و... موافقت با انجام ثبت سفارش منوط به تایید دستگاه‌های متولی از جمله وزارت صمت بوده است. در مورد واردات ماشین آلات مربوط به بسته بندی و چاپ بسته بندی چای باید وزارت صنعت، معدن، تجارت بر روند ثبت سفارش و تخصیص ارز نظارت می‌کرده است.

در خصوص ماشین آلات مرتبط با صنعت چاپ و بسته بندی چای نیز وزارت صنعت، معدن تجارت متولی بررسی و تایید یا عدم تایید اهلیت بوده است. ثبت سفارش‌های واردات ماشین آلات باید همراه با صدور جوازهای تأسیس ایجادی و توسعه‌ای و میزان پیشرفت فیزیکی و... مربوط به شرکت‌های تولیدی گروه دبش می‌بوده است. در یک اقدام عجیب در مواردی مجوزهای تاسیس ایجادی و توسعه‌ای مکانی که به عنوان محل پروژه معرفی شده بوده ملک اجاره‌ای بوده که مهلت اجاره آن نیز به پایان رسیده بوده و هیچ نظارتی مبنی بر صحت سنجی مجوز ارائه شده صورت نگرفته بوده است. یا در نمونه‌ای دیگر مجوزی برای توسعه ارائه شده بود که میزان پیشرفت پروژه صفر درصد بوده است.ثبت سفارش ماشین آلات شرکت‌های گروه دبش مسیر بسیار جالبی را طی کرده است. با توجه به ضوابط مربوط از جمله مصوبه هیات وزیران و... موافقت با انجام ثبت سفارش منوط به تایید دستگاه‌های متولی از جمله وزارت صمت بوده است. در مورد واردات ماشین آلات مربوط به بسته بندی و چاپ بسته بندی چای باید وزارت صنعت، معدن، تجارت بر روند ثبت سفارش و تخصیص ارز نظارت می‌کرده است.

انتقاد کیهان از حکم محکومیت فاطمی‌امین به زندان | سخت‌گیری قضایی است

در خصوص ماشین آلات مرتبط با صنعت چاپ و بسته بندی چای نیز وزارت صنعت، معدن تجارت متولی بررسی و تایید یا عدم تایید اهلیت بوده است. ثبت سفارش‌های واردات ماشین آلات باید همراه با صدور جوازهای تأسیس ایجادی و توسعه‌ای و میزان پیشرفت فیزیکی و... مربوط به شرکت‌های تولیدی گروه دبش می‌بوده است. در یک اقدام عجیب در مواردی مجوزهای تاسیس ایجادی و توسعه‌ای مکانی که به عنوان محل پروژه معرفی شده بوده ملک اجاره‌ای بوده که مهلت اجاره آن نیز به پایان رسیده بوده و هیچ نظارتی مبنی بر صحت سنجی مجوز ارائه شده صورت نگرفته بوده است. یا در نمونه‌ای دیگر مجوزی برای توسعه ارائه شده بود که میزان پیشرفت پروژه صفر درصد بوده است.

یا در مورد جواز تأسیس ایجادی شرکت رسام آکام لوتوس آروند به شماره 909014/1/100 مورخ 4/2/1402 شرکت مزبور جواز تأسیس را جهت تخصیص زمین به شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز ارائه کرد لیکن با توجه به عدم برنده شدن در مزایده، زمین تخصیص نیافته است و پیشرفت مربوطه صفر بوده است.

علیرضا پیمان پاک، رئیس وقت سازمان توسعه تجارت، در پاسخ به سوالی که متولی اصلی رد یا ثبت سفارش‌های شرکت‌های دبش چه کسی بوده است می‌گوید: سامانه جامع تجارت بستری است برای ثبت سفارش کالاهای کشاورزی و ماشین آلات تحت نظر سازمان توسعه تجارت نبوده و مستقیم زیر نظر شخص وزیر صمت و قائم مقام وزیر صمت فعالیت می‌کند.

در نمونه‌ای دیگر جواز تأسیس ایجادی شرکت دبش سبز گستر به شماره 822341/1/100 مورخ 24/3/1401 جواز تأسیس مزبور به شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز ارائه و 12 هکتار زمین طی مزایده به شرکت مذکور تخصیص یافته بود. در زمان بازدید مشخص شده است زمین در مرحله پی کنی و دارای پیشرفت فیزیکی صفر درصد بوده است. بنابر اظهار معاونت برنامه ریزی صمت با توجه به بررسی‌های صورت گرفته، پیشرفت فیزیکی جواز تأسیس مزبور به اشتباه در سامانه بهین یاب به دلیل مشابهت با جواز توسعه شرکت که دارای پیشرفت بالا بوده به اشتباه 75 درصد لحاظ شده بوده است.

 

منبع : شرق
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه