ارسال به دیگران پرینت

افزایش سه برابری دارایی‌های رمزارزی تلگرام

دارایی‌های رمزارزی تلگرام در نیمه اول سال 2024 از 400 میلیون دلار به 1.3 میلیارد دلار افزایش یافت که این موضوع ناشی از فروش Toncoin و برخی معاملات استراتژیک بود.

افزایش سه برابری دارایی‌های رمزارزی تلگرام

دارایی‌های رمزارزی تلگرام در نیمه اول سال 2024 از 400 میلیون دلار به 1.3 میلیارد دلار افزایش یافت که این موضوع ناشی از فروش Toncoin و برخی معاملات استراتژیک بود. گزارشات موجود از صورت‌های مالی تلگرام به خوبی نشان می‌دهد که ارزش دارایی‌های کریپتویی آن حدود 3 برابر رشد و افزایش را به ثبت رسانده‌اند. البته این رشد چشمگیر را صرفاً نمی‌توان به درآمد حاصل از فروش رمزارز TON منحصر کرد، بلکه در آن رگه‌هایی از توافق‌های مربوط به شبکه باز (The Open Network) نیز مشاهده می‌شود. با ما همراه باشید تا با جزئیات جذاب افزایش سه برابری دارایی‌های رمزارزی تلگرام بیشتر آشنا شوید.

 

درآمد 525 میلیون دلاری تلگرام در نیمه اول سال 2024

براساس گزارشی که صرافی کیف پول من به نقل از فایننشال تایمز منتشر کرده است، پلتفرم پیامرسان تلگرام از ژانویه تا ژوئن درآمد 525 میلیون دلاری را به ثبت رسانده که این موضوع نشان از افزایش 190 درصدی درآمد آن در مقایسه با نیمه اول سال 2023 دارد. براساس این گزارش، تلگرام سرمایه‌ای در حدود 353 میلیون دلار را از منبع خرید و فروش ارز دیجیتال در نیمه اول سال 2024 به دست آورده است.

علاوه بر این، تلگرام 225 میلیون دلار نیز از یک قرارداد اختصاصی فسخ شده دریافت کرد که کوین‌های TON را به تنها ارز برای پرداخت هزینه تبلیغات در این پلتفرم تبدیل کرد. هرچند که این توافق در اوایل اکتبر به پایان رسید؛ اما سودهای مالی به شکل چشمگیری بر درآمد شرکت در نیمه اول سال تاثیر مثبت برجای گذاشت. لازم به ذکر است که تلگرام ذخیره TON قابل توجهی در اختیار دارد که این مسئله دارایی این شرکت را در معرض تغییرات قیمتی رمزارز TON قرار می‌دهد.

در طول بازداشت پاول دروف، بنیان‌گذار پیامرسان تلگرام، قیمت رمزارز TON با افت قیمتی 25 درصدی مواجه شد که قیمت آن را به 5.24 دلار رساند. با این حال، این روند نزولی ادامه‌دار نبود و پس از مدتی تحت تاثیر رشد گسترده بازار، این رمزارز نیز رشد قیمتی خوبی را تجربه کرده و قیمت آن در 24 نوامبر به 6.32 دلار رسید.

 

ماجرای دستگیری مدیر تلگرام در فرانسه!

در 24 آگوست بود که رسانه‌های فرانسوی اعلام کردند، پاول دروف پس از آن که با هواپیمای شخصی خود در فرودگاه لوبورژه فرود آمد از سوی پلیس فرانسه در پی نقض برخی قوانین در تلگرام دستگیر شد. 4 روز پس از این اتفاق، پاول در دادگاه به جرایم جنایی محکوم شد که این اتهامات در نهایت منجر به ممنوع‌الخروجی دروف از فرانسه گردید. پاول برای آزادی موقت از زندان نیز مجبور به گذاشتن وثیقه 5.5 میلیون دلاری شد که رقم بسیار قابل توجهی است.

تلگرام که یکی از 5 اپلیکیشن برتر به لحاظ دانلود به شمار می‌رود، دارای بیش از 950 میلیون کاربر فعال در ماه است و پاول در 5 سپتامبر در واکنش به ماجرای دستگیری خود از این موقعیت اظهار تعجب کرد؛ چراکه تلگرام در اتحادیه اروپا دارای نماینده که درخواست نظارتی و تحقیقاتی کشورها را مورد بررسی قرار می‌دهد و دلیلی برای دستگیری او وجود ندارد!

 

افزایش تعداد ایردراپ‌های ارز دیجیتال مبتنی بر تلگرام

خرید نات کوین | ایردراپ چیست | صرافی کیف پول من

ایردراپ ارز دیجیتال همواره روشی موثر در دریافت رایگان رمزارز در دنیای کریپتوکارنسی بوده که نقش مهمی در افزایش تعداد کاربران یک پروژه رمزارزی و موفقیت آن ایفا می‌کند. اولین مینی اپ تلگرامی فعال در حوزه ارز دیجیتال، نات کوین نام داشت که سروصدای زیادی در میان کاربران این اپلیکیشن ایجاد کرد. پس از انجام موفق این ایردراپ، پروژه‌های کریپتویی دیگری نیز همچون تپ سواپ، همستر کامبت، ایکس امپایر، داگز، میجر، تایم فارم، بلوم و غیره در این بستر ظاهر شدند که توانستند توجه میلیون‌ها کاربر جدید را به سمت خود جلب نمایند.

مطمئناً تلگرام به تنهایی نقش بسیار موثری در افزایش آگاهی‌های جمعی درباره استفاده از رمزارزها و سودهای ناشی از معاملات آن داشته است. هرچند که ایردراپ همستر و نحوه پاداش‌دهی  آن، زمین تا آسمان با آنچه که کاربران تصور می‌کردند فاصله داشت؛ اما در این شکست یک موفقیت بزرگ به نام دنیای کریپتو ثبت شد و آن حضور 200 میلیونی کاربران در یک پروژه کریپتویی بود.

البته شبکه بلاکچینی TON نیز از رشد این پروژه‌ها چندان بی‌بهره نمانده است! بسیاری از این پروژه‌های رمزارزی، توکن خود را بر روی بلاکچین TON راه‌اندازی می‌کنند. طبیعتاً در چنین حالتی برای انتقال یا سواپ این توکن‌ها باید کارمزدی از جنس TON پرداخت شود که این موضوع حجم معاملات و ارزش بازار این رمزارز را دستخوش تغییرات مثبتی خواهد کرد و در طولانی مدت موجب رشد قیمتی آن خواهد شد.

 

ارتباط تلگرام و شبکه بلاکچین TON

شبکه بلاکچین Ton در سال 2018 راه‌اندازی شده که مسئولیت راه‌اندازی آن بر عهده برادران دروف قرار داشت. این موضوع باعث شد تا بسیاری از کاربران این شبکه بلاکچینی را با نام تلگرام بشناسند. البته با سنگ‌اندازی‌های دولت آمریکا در مسیر فروش رمزارز بومی این بلاکچین در ایالات متحده و شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) این کشور از پاول دروف در نهایت به جدایی ظاهری شبکه بلاکچین TON از تلگرام منجر شد. علت ظاهری بودن این جدایی به دلیل آن است که تیم توسعه‌دهنده آن همچنان از همان افرادی تشکیل یافته که در سال 2018 بر روی آن توسعه آن کار می‌کردند!

به طور خلاصه، افزایش سه برابری دارایی‌های رمزارزی تلگرام در سال 2024 بی‌ارتباط با محبوبیت یافتن رمزارز TON در این سال میلادی نیست. طبیعتاً هرچه ارزش تون کوین و خرید تون کوین افزایش پیدا کند، سطح درآمد و دارایی‌های تلگرام نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

 

کیف پول من؛ منبعی برای پیگیری اخبار روز دنیای کریپتوکارنسی!

خرید فوری تون کوین | بلاکچین تون چیست | صرافی کیف پول من

صرافی کیف پول من یکی از صرافی‌های معتبر ایرانی بوده که سال‌هاست در حوزه پوشش اخبار روز دنیای کریپتو به زبان فارسی فعالیت دارد. این صرافی که از بیش از 2500 ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند، به خوبی از اهمیت پیگیری اخبار صحیح در انجام تحلیل فاندامنتال باخبر بوده و به همین علت اخبار داغ را به همراه تحلیل‌های کارشناسی شده، در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

اگر شما هم به دنبال آن هستید که بدون داشتن دغدغه خاصی از بابت بن شدن حساب کاربری به دلیل تحریم‌ها خرید و فروش رمزارزها را تجربه کنید یا به راحتی از روندهای آتی بازار باخبر شوید، کافیست سری به وب‌سایت صرافی کیف پول من به آدرس www.kifpool.me بزنید.

 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه