آغاز فعالیت نئوبانک مبتنی بر هوش مصنوعی
جزییات آغاز فعالیت نئوبانک مبتنی بر هوش مصنوعی همزمان با روز کارآفرین را در این مطلب میخوانید .در اولین روز بهمنماه ۱۴۰۳، توافقنامه همکاری ایجاد و توسعه زیستبوم نوآوری در حوزه خدمات پولی و صنعت بانکداری، توسط حسین افشین، معاون علمی رئیسجمهور و محمدرضا فرزین، رئیس بانک مرکزی امضا شد. بر بستر این توافقنامه همکاری، توسعه فناوریهای راهبردی تحولآفرین و ارتقای محصولات و خدمات نوین پولی و بانکی از جمله نئوبانک دانش بنیان، محور همکاری معاونت علمی ریاستجمهوری و بانک مرکزی قرار گرفته است. با امضای توافقنامه همکاری ایجاد و توسعه زیستبوم نوآوری در حوزه خدمات پولی و صنعت بانکداری، مسیر تأمین نیازهای مالی و بانکی شرکتهای دانشبنیان فعال این حوزه و کمک به تأمین نیازهای فناورانه نظام بانکی کشور هموار میشود.
حسین افشین در این مراسم، با اشاره به حمایت از تحول دیجیتال در عرصه پولی و بانکی به کمک فناوریهای نوظهور، اظهار کرد: معاونت علمی بهعنوان متولی حمایت از تجاریسازی، بازارسازی و توسعه فناوریها و نوآوریها، از کاربست حوزههای حاکمیتی برای استفاده از نوآوریها و فناوریهای نوظهور، محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان و فناور در عرصههای مختلف حکمرانی حمایت میکند و با توجه به اینکه بخش عمدهای از تحولات نوآورانه و فناورانهای که امروز شاهد آن هستیم، در حوزه پولی و بانکی اتفاق میافتد، این معاونت همکاری ویژهای را با بانک مرکزی و سایر ارکان نظام پولی و بانکی کشور در دستور کار قرار داده است.
افشین با اشاره به همسویی معاونت علمی و بانک مرکزی برای رشد و توسعه فناورانه نظام پولی و بانکی کشور، گفت: در همین راستا، توافقنامه معاونت علمی و بانک مرکزی، با محوریت استفاده از ظرفیتهای قانونی بهویژه قانون جهش تولید دانشبنیان، برای تسهیل سرمایهگذاری در توسعه فناورانه و نفوذ نوآوریها به عرصه پولی و بانکی، گامی در تحول نوآورانه این حوزه خواهد بود. ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان این اجازه را به شرکتهای بزرگ میدهد که از مالیاتی که باید بپردازند، در مسیر تحقیق و توسعه استفاده کنند.
معاون علمی رئیسجمهور از راهاندازی و آغاز فعالیت نئوبانک مبتنی بر هوش مصنوعی همزمان با روز کارآفرین در ۶ مرداد ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در قالب این توافقنامه همکاری، نئوبانک هوشمند با هدف ارائه خدمات مالی نوین و فناورانه به عموم جامعه و فعالان زیستبوم فناوری و نوآوری مورد حمایت قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه در ایجاد و راهاندازی این زیست بوم مدرن، از فناوری هوش مصنوعی به کمک شرکتهای دانشبنیان استفاده میشود، خاطرنشان کرد: با حمایت و همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی ذیل این توافقنامه همکاری، نئوبانک هوشمند و مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی قادر خواهد بود تحول جدیدی را در ارائه خدمات پولی و بانکی به مجموعههای نوآور و دانش بنیان رقم بزند.
دیدگاه تان را بنویسید