ارسال به دیگران پرینت

معرفی کتاب | معرفی کتاب کنترل اضطراب

معرفی کتاب کنترل اضطراب | دیگه از اضطراب رنج نبر | تکنیک‌های کاربردی برای شناسایی محرک‌ها و از بین‌ بردن اضطراب

اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که از اضطراب رنج می‌برید، یا حتی اگر در حوزه‌ی روان‌شناسی و روان‌کاوی و درمانگری فعالیت دارید، این کتاب می‌تواند منبع الهام‌بخش و مفیدی برای شما باشد.

معرفی کتاب کنترل اضطراب | دیگه از اضطراب رنج نبر | تکنیک‌های کاربردی برای شناسایی محرک‌ها و از بین‌ بردن اضطراب

معرفی کتاب کنترل اضطراب

اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که از اضطراب رنج می‌برید، یا حتی اگر در حوزه‌ی روان‌شناسی و روان‌کاوی و درمانگری فعالیت دارید، این کتاب می‌تواند منبع الهام‌بخش و مفیدی برای شما باشد.

کتاب کنترل اضطراب نوشته‌ی جادسون بروئر رویکردی تحول‌ برانگیز در زمینه‌ی رها شدن از اضطراب به خواننده ارائه می‌دهد. نویسنده با ترکیب علم عصب‌شناسی و ذهن‌آگاهی، تکنیک‌های کاربردی برای شناسایی محرک‌ها و از بین‌ بردن اضطراب را فراهم می‌آورد که از طریق آن‌ها می‌توان به نتایج مثبت و پایدار دست یافت. با این کتابِ پرفروش نیویورک تایمز، می‌توانید بر اضطراب غلبه کنید و به ذهنی آرام‌تر و متمرکزتر دست یابید.

درباره‌ی کتاب کنترل اضطراب

جادسون بروئر (Judson Brewer) در کتاب کنترل اضطراب (Unwinding Anxiety)، روشی قدم‌به‌قدم برای شکاندن چرخه‌ی اضطراب و ترس برای خواننده فراهم آورده است. جادسون بروئر، دکتر روانپزشک و متخصص علوم اعصاب، از بیست سال تحقیق و تجربه‌ی پزشکی خودش بهره گرفته تا تکنیک‌های مفید و کاربردی را برای مدیریت اضطراب در این کتاب جمع‌آوری کند. بروئر توضیح می‌دهد که اضطراب به چه شکل به روتین‌ها و عادت‌ها مرتبط است؛ عادات اعتیادگونه‌ای مانند غذا خوردن عصبی، بالا و پایین کردن اخبار بد و منفی و اهمال‌کاری. نویسنده در کتاب کنترل اضطراب تکنیک‌هایی مبتنی بر ذهن‌آگاهی ارائه می‌کند تا به این طریق بتوانیم عوامل اضطراب را پیدا کنیم و آن‌ها را از بین ببریم.

جادسون بروئر بر اهمیت ذهن‌آگاهی و تمرین‌های ذهنی برای کاهش اضطراب تأکید دارد. نویسنده در این کتاب از نمونه‌ها و موارد واقعی، ازجمله ورزشکاران المپیک، مربیان و رهبران در حوزه‌ها و رشته‌های مختلف، بهره گرفته است.

رویکرد جادسون بروئر بر اساس این ایده است که درک ریشه‌ی عوامل پدید آمدن اضطراب و شکستن چرخه‌ی عادات بد می‌تواند به تغییراتی پایدار منجر شود. او در کتاب کنترل اضطراب، روش‌ها و تمرین‌هایی را پیش پای خواننده قرار داده تا بتوانند با کمک آن‌ها اضطرابشان را مدیریت کنند و رفاه و سلامت روانشان را به‌صورت کلی بهبود ببخشند. جادسون بروئر استدلال می‌کند که با بهره جستن از فرایندهای طبیعی یادگیری مغز، می‌توان به درک و مدیریت اضطراب دست پیدا کرد. او با ارائه‌ی رویکردی جامع و کامل در این مورد و نیز با فراهم‌ آوردن تکنیک‌هایی برای از بین‌ بردن چرخه‌ی باطل اضطراب و ساختن عاداتی سالم‌تر، توانسته به افراد مضطرب کمک کند تا کنترل اضطرابشان را به دست گرفته و به ذهنی متمرکزتر، آرام‌تر و متعادل‌تر برسند. این کتاب را اکنون می‌توانید با ترجمه‌ی محبوبه حیدری که با یاری نشر البرز چاپ و روانه‌ی بازار شده است، تهیه کنید.

جوایز و افتخارات کتاب کنترل اضطراب

پرفروش‌ترین کتاب در نشریه‌ی نیویورک تایمز؛

اثر پرفروش وال‌استریت ژورنال.

نکوداشت‌های کتاب کنترل اضطراب

کتاب کنترل اضطراب به این مسئله می‌پردازد که چرا دل‌نگرانی می‌تواند شدیداً سمی باشد و نیز تکنیک‌های اثبات‌شده‌ای را ارائه می‌کند که چطور می‌توان دست از دل‌نگرانی برداشت... نصیحتی است که ارزش گوش دادن را دارد. (دیلی تلگراف)

جادسون بروئر در کتاب کنترل اضطراب روش‌هایی هوشمندانه و معقول برای کاهش عادات‌های اضطراب‌آورمان در اختیار خواننده قرار می‌دهد. در ضمن، او این دلگرمی را می‌دهد که اضطراب مشکل متداولی در زندگی‌ همه‌ی ما است. (دانیل گلمن، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز)

یکی از سخت‌ترین چیزهایی که غلبه بر عادات بد در خود دارد، آن اضطرابی است که در پس آن پنهان شده. جادسون بروئر نکته‌های بی‌نظیری پیش پای خواننده قرار داده تا بتواند با استفاده از آن‌ها، احساس بهتری داشته باشد. همه‌ی ما به این کتاب نیاز داریم! (بی جی فاگ، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز)

کتاب کنترل اضطراب برای چه کسانی مناسب است؟

اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که از اضطراب رنج می‌برید، یا حتی اگر در حوزه‌ی روان‌شناسی و روان‌کاوی و درمانگری فعالیت دارید، این کتاب می‌تواند منبع الهام‌بخش و مفیدی برای شما باشد.

در بخشی از کتاب کنترل اضطراب می‌خوانیم

اضطراب چیز جدیدی نیست. در سال 1816، توماس جفرسون در نامه‌ای به جان آدامز، نوشت: «در واقع افکار غمگین و افسرده‌کننده، متنفر از زمان حال و ناامید از آینده، در جسم‌های بیمار، زندگی می‌کنند. همیشه منتظر بدترین اتفاق‌ها هستند، زیرا شاید اتفاق بیفتد. به این افراد می‌گویم برای اتفاقی که شاید هیچ‌وقت رخ ندهد، چقدر باید رنج بکشیم!» گرچه من اصلاً تاریخدان نیستم، اما می‌توانم تصور کنم که جفرسون بسیار نگران بود، از کمک به ظهور یک کشور جدید گرفته تا زندگی‌کردن با آن نگرش ریاکارانه‌اش نسبت به برده‌داری. (او در نوشته‌هایش آورده‌ بود که «همۀ انسان‌ها برابرند» که برده‌داری «تباهی اخلاقی» و «لکۀ ننگی» است، و تهدید بزرگی برای بقای ملت جدید آمریکا محسوب می‌شود، اما با وجود همۀ این حرف‌ها بیش از ششصد نفر را در طول زندگی‌اش به بردگی کشاند.)

در دنیای مدرن ما، با پیشرفت‌های تکنولوژیکی که به تأمین همیشگی مواد غذایی کمک می‌کند و با قدمت دویست و پنجاه سالۀ ایالات متحده آمریکا، باید انتظار نگرانی کمتری داشته‌ باشیم. قبل از شیوع بیماری کرونا، انجمن اضطراب و افسردگی آمریکا تخمین زده ‌بود که 264 میلیون نفر در سراسر جهان دچار اختلال اضطراب هستند. در مطالعه‌ای که اکنون به نظر قدیمی شده، زیرا داده‌ها بین سال‌های 2001 و 2003 جمع‌آوری شده‌اند، انستیتوی ملی بهداشت روان گزارش داد که 31 درصد از بزرگسالان ایالات متحده در زندگی خود گاهی اختلال اضطراب را تجربه ‌کرده‌اند و در یک سال گذشته، درصد از مردم حداقل دچار یک نوع اختلال اضطراب شده‌اند. طی دو دهۀ گذشته، اوضاع بدتر هم شده است. در سال 2018، انجمن روان‌شناسی آمریکا، از هزار بزرگسال آمریکایی در مورد منشأ و میزان اضطراب‌شان نظرسنجی کرد. این انجمن دریافت که 39 درصد آمریکایی‌ها نسبت به سال 2017 اضطراب‌شان بیشتر شده ‌است و به همان میزان (یعنی 39 درصد) هم همان سطح اضطراب سال گذشته را دارند. که تقریباً 80 درصد جمعیت را شامل می‌شود.

منبع : کتابراه
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه