ارسال به دیگران پرینت

معرفی کتاب | معرفی کتاب درمان تعلل

21 تاکتیک اثبات شده برای غلبه بر اهمال‌کاری درونی | معرفی کتاب درمان تعلل

اگر اهمال‌کاری باعث می‌شود کارهایتان را ناتمام رها کنید یا امور مهم را پشت گوش بیندازید، شما مخاطب این اثر هستید!

21 تاکتیک اثبات شده برای غلبه بر اهمال‌کاری درونی | معرفی کتاب درمان تعلل

معرفی کتاب درمان تعلل

اگر اهمال‌کاری باعث می‌شود کارهایتان را ناتمام رها کنید یا امور مهم را پشت گوش بیندازید، شما مخاطب این اثر هستید!

21 تاکتیک اثبات شده برای غلبه بر اهمال‌کاری درونی، مدیریت زمان و افزایش بهره‌وری

یکی از کاربردی‌ترین کتاب‌های خودسازی! دیمون زاهاریادس در کتاب صوتی درمان تعلل به شما آموزش می‌دهد چگونه کارها را به عقب نیندازید و اهمال‌کاری منفی را ترک کنید. این اثر آموزنده قادر است زندگی شنوندگان خود را دگرگون سازد.

درباره‌ی کتاب صوتی درمان تعلل

اهمال‌کاری جزء آن دسته ویژگی‌هایی است که همه کم و بیش مرتکبش می‌شویم. حتی افرادی که به‌شکل حرفه‌ای زمان و انرژی خود را مدیریت می‌کنند گاه برنامه‌های ضروری را عقب می‌اندازند تا به کاری جذاب‌تر برسند. دیمون زاهاریادس (Damon Zahariades) در کتاب صوتی درمان تعلل (The Procrastination Cure) دلایل به‌وجود آمدن این خصوصیت را بررسی می‌کند، سپس 21 راهکار بی‌نظیر دراختیارتان قرار می‌دهد تا به آسان‌ترین روش بر اهمال‌کاری پیروز شوید.

به تعویق انداختن کارها تجربه‌ای قدیمی و آشناست. ردپای آن را می‌توان تا چند هزار سال پیش هم دنبال کرد، زمانی که یکی از اجداد بدوی‌مان مجبور بوده برای شکار از غار خارج شود و آنقدر انجام وظیفه را عقب می‌اندازد که شب سر گرسنه بر بالین می‌گذارد. همین جد بزرگوار احتمالا بعد از گرسنگی اجباری متنبه شده و تصمیم گرفته از امروز به بعد شکار را جدی‌تر بگیرد، اما فردا هم از راه می‌رسد و دوباره این چرخه تکرار می‌شود.

چرا راه دور برویم؟ به سال‌های مدرسه فکر کنید، تمام امتحاناتی که اشکتان را جاری کردند و قسم خوردید از ترم یا سال بعد هیچ درسی را به شب امتحان موکول نمی‌کنید. دانش‌آموزان بسیاری در این تجربه ناخوشایند شریکند اما تنها درصد اندکی موفق می‌شوند قولشان را به سرانجام برسانند. این به تعویق انداختن‌ها در زندگی همه‌ی ما بارها و بارها تکرار شده چون همواره کاری جذاب‌تر از وظیفه‌ی آن لحظه وجود دارد. دلیل این اتفاق چیست؟ چرا نمی‌توانیم امری ضروری که گاه فرصت اندکی برای انجامش داریم را خاتمه دهیم؟

کتاب صوتی درمان تعلل با تمرکز بر این تجربیات مشترک تالیف شده تا به سوالاتی جهانی پاسخ بدهد. نویسنده در بخش اول کتاب، ابتدا تجربه‌ی خود را از اهمال‌کاری به اشتراک می‌گذارد، سپس به شکل‌های مختلف بروز اهمال‌کاری می‌پردازد و در نهایت چگونگی غلبه بر این میل قوی را به شما آموزش می‌دهد. بخش دوم کتاب جایی است که نویسنده از 21 نکته‌ی طلایی رونمایی می‌کند. در اینجا تجربه‌ی او باز هم به کمکش می‌آید تا با مثال، نحوه‌ی رویارویی با وسوسه‌ی تعویق انداختن کارها را درک کنید. دیمون زاهاریادس این کتاب آموزنده را با فصل «چگونه تعلل فعالانه باعث افزایش کارایی می‌شود؟» به پایان می‌رساند. عنوانی بحث‌برانگیز که شیوه‌ی استفاده از جنبه‌های مثبت اهمکاری کاری را آموزش می‌دهد!

کتاب صوتی درمان تعلل مناسب چه کسانی است؟

اگر اهمال‌کاری باعث می‌شود کارهایتان را ناتمام رها کنید یا امور مهم را پشت گوش بیندازید، شما مخاطب این اثر هستید!

با دیمون زاهاریادس بیشتر آشنا شویم

ازجمله نویسندگان مطرح در حوزه بهره‌وری دیمون زاهاریادس است. او درباره خودش اینطور می‌گوید که از ابتدا فردی پربازده و یا مبتکر نبوده است و به‌همین‌دلیل تجربه بودن در بسیاری از محیط‌های کاری شلوغ و یا تن دادن به مکالمات غیرضروری را داشته است. او در زمینه نگارش کتاب‌ها و مقالاتی با موضوع مدیریت زمان، افزایش بهره‌وری و بهبود شرایط کار و زندگی سرآمد است و امروزه به بسیاری از کارزارهای بازایابی محتوا، مشورت‌های فکری و کمک‌های تبلیغاتی می‌دهد.

از دیگر آثار این نویسنده می‌توان به کتاب‌های «هنر نه گفتن: بدون احساس گناه»، «30 روز تا بهره وری»، «سرسختی ذهنی» و «زندگی‌ات را 80/20 کن» اشاره کرد.

در بخشی از کتاب صوتی درمان تعلل می‌شنویم

وقتی قرار باشد به کسی جواب پس بدهیم، احتمال اینکه کارها را به انجام برسانیم بالا می‌رود. این طبیعت انسان است. ما نمی‌خواهیم جلوی بقیه افراد کم بیاوریم. برعکس، ‌اگر به دیگران بگوییم که می‌خواهیم کاری انجام دهیم، مایلیم آن انتظار را برآورده کنیم. مثلا فرض کنید به همه اعلام می‌کنید که قرار است در مدت 6 ماه رمان خود را بنویسید و منتشر کنید. این اظهار را در وبلاگ و فیس‌بوک خود اطلاع می‌دهید. به همکاران خود خاطرنشان می‌کنید و به دوستان و اعضای خانواده می‌گویید.

حالا دیگر همه حواس‌ها به شماست. انتظاری در دیگران به وجود آورده‌اید. اگر وجه‌تان برایتان مهم باشد، به احتمال زیاد شروع به نوشتن رمان خواهید کرد. نمی‌خواهید پس از گذشت 6 ماه به دیگران بگویید که شکست خورده‌اید. بلکه می‌خواهید یک نسخه کامل از رمان چاپ‌شده‌تان را به آن‌ها نشان دهید و بگویید: ‌«ماموریت انجام شد.» این قدرت پاسخگو بودن است. ما برای جایگاه اجتماعی خود ارزش قائلیم و به هر دری می‌زنیم تا آن را بهتر و مستحکم‌تر کنیم. بنابراین می‌توانیم از این محرک رفتاری به نفع خود استفاده کنیم تا به کمک آن بر میل اهمال‌کاری غلبه کنیم.

منبع : کتابراه
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه