ارسال به دیگران پرینت

آیت الله علوی بروجردی | هشدار های آیت الله علوی بروجردی

هشدارهای صریح آیت الله علوی بروجردی: سفره های مردم خالی است | تذکر می ‎دهیم، پای آن هم ایستادیم | چرا باید غصه کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه را بخوریم

فیلمی از کلاس خارج فقه آیت الله علوی بروجردی در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ منتشر شده است که در آن انتقاداتی را متوجه ساختار و تصمیمات مدیریتی می کند.

هشدارهای صریح آیت الله علوی بروجردی: سفره های مردم خالی است | تذکر می ‎دهیم، پای آن هم ایستادیم | چرا باید غصه کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه را بخوریم

هشدارهای صریح آیت الله علوی بروجردی: سفره های مردم خالی است/ تذکر می ‎دهیم، پای آن هم ایستادیم /چرا باید غصه کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه را بخوریم

فیلمی از کلاس خارج فقه آیت الله علوی بروجردی در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ منتشر شده است که این روحانی شاخص در آن انتقاداتی را متوجه ساختار و تصمیمات مدیریتی می کند.

بخش هایی از اظهارات آیت الله علوی بروجردی را بخوانید؛

آیت الله علوی بروجردی:

*این خسارتی که الان قطعی برق دارد به کارخانجات می زند، محاسبه کردید چقدر می شود؟ با این مبلغ می شد چندین نیروگاه ساخت.

*مملکت ما در بیشتر ایام سال آفتابی است، با این صفحات خورشیدی الان عربستان و جاهای دیگر سرمایه گذاری های کلانی کرده اند. ما هم می توانیم این کار را بکنیم. پول ندارید؟ امکانی فراهم کنید مردم بیایند. 

چرا مردم خشن‌تر شده‌اند؟ | ضرورت توجه به ریشه‌های گسترش خشونت

*من وظیفه خودم می دانم این حرف ها را بزنم. سفره های مردم خالی است، مردم مشکل دارند. بعد از ۴۳ سال دیگر فرصت آزمون و خطا نداریم، کار با تخصص و کاردانی پیش می رود نه با ادعا و آمار دروغ!

*ما می توانیم کاری کنیم که یک اقتصاد پویا داشته باشیم که زبانزد باشد نه اینکه بنشینیم و غصه کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه را بخوریم!

*ثروتی که در این مملکت هست، در کمتر کشوری وجود دارد اما درآمد سرانه مردم ما از تمام این ممالک کمتر است.

*ما بساط را در خطر می بینیم، وظیفه داریم تذکر بدهیم، پای آن هم ایستادیم، هر که هر چه می خواهد بگوید. فقط تعریف و تمجید کافی نیست، تعریف و تمجید کار را پیش نمی برد.

 

منبع : تجارت نیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه