علی دهقان کیا (رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران) اظهار داشت: پرداخت مستمری اسفند بازنشستگان و مستمریبگیران سازمان تامین اجتماعی از بیستم اسفند به روال همیشه آغاز شده است.
همسان سازی حقوق بازنشستگان هر ساله با تصمیم دولت تغییر می کند و افزایش می یابد. همسان سازی حقوق بازنشستگان یکی از دغدغه های اصلی بازنشستگان است. همسان سازی حقوق بازنشستگان با نوسان تورم باید تغییر کند و متناسب با آن باید بیشتر شود تا امرار معاش بازنشستگان دچار مشکل نشود .حسین سوری (فعال صنفی بازنشستگان کشوری) از دو فقره افزایش همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری در سال جاری خبر داد. افزایش همسان سازی حقوق بازنشستگان همچنان در بلاتکلیفی است.
گفته وی، با این واریزی، معوقات بازنشستگان سایر سطوح بابت چندماه اول سال به صفر میرسد.
حقوق این بازنشستگان ۳۰ تا ۵۰ درصد اضافه میشود | خبر خوش آخر سال برای بازنشستگان
دهقان کیا در مورد باقیمانده متناسبسازی سال قبل گفت: طی مذاکراتی که با مدیرعامل سازمان در مورد بیست و پنج درصد باقیمانده متناسبسازی صورت گرفته، ایشان رضایت خود را با اجرایی شدن آن اعلام کردهاند و عنوان کردهاند که به دنبال راهکار برای اجرای آن هستند.
او اضافه میکند: امیدواریم باقیمانده متناسبسازی در اسرع وقت اجرایی شود؛ انتظار بازنشستگان این است که نهایتاً در فروردین ماه احکام جدید بازنشستگان مشمول صادر شود؛ بازنشستگان ماههاست در انتظار اجرای باقیمانده متناسبسازی هستند.
صادقی در ادامه به متناسبسازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: تورم امروز نتیجهی سیاستهای اقتصادی است و چوبِ آن بر سر کارگران و بازنشستگان خورده است. در ابتدای دولت فقر مطلق۲۵درصد بود و الان به ۳۰ تا ۳۲ درصد افزایش پیدا کرده است. این سیاستها فقرا را فقیرتر و اغنیاء را ثروتمندتر کرده است.
وی به ترمیم حقوق کارگران و بازنشستگان دولت اشاره کرد و گفت: برای افزایش حقوق بازنشستگان مدتها تعلل کردند اما حقوق بخش خود را دو روزه افزایش دادند. این عین تبعیض است.
صادقی به متناسبسازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: تکلیف متناسبسازی باید مشخص شود. اگر ندارید سهام بانک رفاه را به ما واگذار کنید. ۹ ماه از سال ۱۴۰۱ گذشته اما حاضر نیستید سر این موضوع با ما جلسه بگذارید.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری افزود: اگر وضع سازمان تأمین اجتماعی بحرانی است، وضع زندگی بازنشستگان از آن بحرانیتر است. اگر سازمان به دلیلِ به هم خوردن نسبت پشتیبانی و ورودی و خروجی و بدهیِ کلانِ دولت به آن دچار مشکل شده است، بازنشستگان هم به دلیلِ تورم دچار مشکل شدهاند.
صادقی به بیمه تکمیلی اشاره کرد و گفت: ما بیمه تکمیلی را از روی رضایت نپذیرفتیم. اگر مسئولان به تکلیف خود عمل میکردند و قانون الزام را رعایت میکردند، ما دیگر به بیمه تکمیلی نیازی نداشتیم.
وی گفت: به جایی رسیدیم که شرکتِ ورشکستهای به نام آتیهسازان حافظ برای ما ناز میکند! اسم آنچه به ما میدهند نه بیمه تکمیلی بلکه بیمهی مکمل است و ما آن را پذیرفتیم تا پرداخت از جیبِ بیمه شده کاهش پیدا کند اما برعکس شده است. بیمه شده پول بیشتری بابتِ درمان از جیب خود میپردازد.
صادقی گفت: بیمه تکمیلی یعنی گرفتنِ صد درصد هزینهی درمان، اما ما درصد کوچکی از هزینه را آن هم به سختی دریافت میکنیم. بسیاری از بیماران سرطانی و صعب العلاج ما امروز خانه و زندگی خود را میفروشند تا هزینهی درمان بدهند. این مغایر با قانون الزام است.
تأکید کرد: ما در ابتدا باید به دنبال اجرای قانون الزام باشیم و بعد به سراغ بیمه تکمیلی برویم. آنچه باعث شده امروز به سمت بیمه تکمیلی برویم، ناکارآمدی قانون الزام است. چرا سازمان میتواند ۵۰هزار میلیارد تومان برای بیمه تکمیلی بدهد اما نمیتواند این رقم را برای بیمارستانهای خود هزینه کند؟
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در ادامه به متناسبسازی اشاره کرد و گفت: سال ۱۴۰۰ برای بازنشستگان تامین اجتماعی متناسبسازی صورت گرفت. قرار بود اگر افزایش حقوق مبتنی بر ماده ۹۶ و ۱۱۱ نبود، با متناسبسازی این فاصله پر شود. اگرچه من نگران بودم این موضوع بدعت شود و دولت هرساله به جای مصوبهی شورایعالی کار و تامین اجتماعی برای ما تصمیم بگیرد که خوشبختانه این اتفاق نیفتاد.
تو رو به خدا اخبار به روز بگذارید اینقدر. تن و بدن ما رو به خاطر یه قرون که معلوم نیست به ما بدن یا ندن نلرزونید
بازنشسته های کشوری ولشگری چی میشه؟
چرا همسانسازی اجرا نمیشه؟واختلاف حقوق شاغلین وبازنشسته ها باید ۸تا۱۰ میلیون باشه؟؟
واقعا بازنشستهاخیلی بدبخت هستن 30 سال زحمت اینهم نتیجه دگه چی
۲۵ درصدهمسانسازی بازنشستگان هپلو شد رفت سرکاری
آقای مدیرعامل محترم دنبال چه راهکاری هستین ۴تاضرب وجمع وعقب مانده ۲۵درصد مگه کارشاقیه مامنتظریم تاچندروزپایانی سال دراحکام وفیش حقوقی خودشاهداعمال آن باشیم
آخه خودشان آدم نیستن فرشته آن وگرنه مگه میشه دوروزه
چه فایده چی کارکردین برا بازنشسته ومستمربگیران همه خورده سد رفت
با عرض سلام احتراما ۲۵ در متناسب سازی سال ۱۴۰۰ آقای دهقانی کیا که عقل کل هستید در سال ۱۴۰۲ همان ۲۵ درصد میشود خوب فکر کن بنظر بنده ۲۵ درصد سال ۱۴۰۰ در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵۰ درصد میشود انگار از تورم افسارگسیخته خبر نداری لطفا کمی در بازار بعضی اقلام خوراکی از جمله پیاز،سیب زمینی و انواع میوه ته مانده را قیمت کن به بین چقدر با سال ۱۴۰۲ فرق کرد
اگه به فکر باز نشسته بودن که ۲۵ درصد تا حالا طول نمیکشید یه کم کمتر میخوردن الان پول کارگر بازنشسته یه سال عقب نبود با این وضعیت گرانی چرا باید حق بازنشسته خورده بشه
از اینکه متنهای بنده را نمیگذارید دیگر دوستان بخوانند جای تاسف دارد نشریه آزاد باید باشد مگر بنده حرف دیگری گفتم حرف حق و حقوق و از کانون های بازنشستگان گفتم که انتخاب شده هستند نه انتخاب شده
لطفا نشر کنید
هرچه درمورد حقوق وهمسان سازی بازنشستگان کارگری بگید کمه باز نشستگان تامین اجتماعی وقتی باز نشست شدن تازه میفهمن که در هیچ جای حقوقی جایگاهی برای حتی مطالبه گری ندارند.جمهوری اسلامی کارگر به چشم برده ۱۴۰۰ سال پیش نگاه میکند مگر اینکه دیدگاه آقایان عوض بشه .