ارسال به دیگران پرینت

برجام | مذاکرات برجامی | مذاکرات هسته‌ای

توصیه عجیب به ایران درباره مذاکرات هسته ای | همه چیز به نفع ایران می شود اگر ...

کیهان نوشت: قطعا اوضاع امروز بهتر از یک‌سال قبل است و طبق پیش‌بینی‌های مراکز معتبر بین‌المللی، اوضاع رفته‌رفته بهتر هم خواهد شد. دولت سیزدهم هم نشان داده بدون برجام و اف‌ای‌تی‌اف می‌شود کارهای بزرگی کرد. بنابراین، آن طرفی که باید عجله کند ما نیستیم. دو ماه! فقط دو ماه دیگر اگر اوضاع به همین شکل ادامه یابد، اوضاع زمین تا آسمان تغییر خواهد کرد!

توصیه عجیب به ایران درباره مذاکرات هسته ای | همه چیز به نفع ایران می شود اگر ...

توصیه کیهان به دولت: فقط دوماه دیگر توافق و مذاکرات هسته‌ای را عقب بیندازید، همه‌چیز به نفع ایران تغییر خواهد کرد

مدتی است خبرهایی (غالبا از سوی مقامات و رسانه‌های غربی)از مذاکرات هسته‌ای منتشر می‌شود که، صحت و سقم آن معلوم نیست.

خبری از رعایت خطوط قرمز در این اخبار دیده نمی‌شود. دو)همه تحریم‌ها قرار نیست لغو شوند. سه) سپاه پاسداران، بازوی توانمند جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از کشور همچنان در لیست تحریم‌هاست و از همه مهم‌تر چهار) هیچ تضمین محکم و غیر قابل نقضی در کار نیست.

چون دولت محترم درباره مذاکرات هسته‌ای اطلاع‌رسانی لازم را نداشته، میزان صحت و سقم این اخبار را نمی‌دانیم. اما لازم است نیم‌نگاهی به وضعیتی که اروپا در آن قرار دارد بیندازیم و بعد تصمیم بگیریم چرا که هنوز فرصت هست. به پیش‌بینی‌ها و گزارش‌هایی که از مؤسسات و نهادهای بین‌المللی و بانک جهانی از اوضاع اقتصادی ایران منتشر می‌شود نیز توجه کنیم. قطعا اوضاع امروز بهتر از یک‌سال قبل است و طبق پیش‌بینی‌های این مراکز معتبر بین‌المللی، اوضاع رفته‌رفته بهتر هم خواهد شد. دولت سیزدهم هم نشان داده بدون برجام و اف‌ای‌تی‌اف می‌شود کارهای بزرگی کرد. بنابراین، آن طرفی که باید عجله کند ما نیستیم. دو ماه! فقط دو ماه دیگر اگر اوضاع به همین شکل ادامه یابد، اوضاع زمین تا آسمان تغییر خواهد کرد!

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      سردبیراین روزنامه حتماشبهاسرته میخوابدچون همه چیزرابرعکس تصورمیکندحیف انسان وقتش رابرای خواندن این معضلات تلف کند......

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه