برخی از مناطق در ایران امکان رشد درخت بادام هندی را دارد که آب و هوای مرطوب از مشخصه های آن می باشد، این درخت دارای تنه های کوتاه است که می تواند از 10 تا 20 متر ارتفاع آن، متغیر باشد.
جالب است بدانید که میوه ی بادام هندی با عنوان میوه ی ثانویه یا کاذب شناخته می شود به این دلیل که ابتدا یک گل مخروطی شکل می روید و در درون آن این بادام رشد می کند و بعد از رسیدن به بلوغ و رشد قابل چیدن و مصرف است.
برای کسانی که علاقه مند هستند بدانند که بادام هندی چگونه کشت می شود باید بگوییم که مانند دیگر درختها این درخت هم کشت می شود و شرایط مرطوب و شرجی با بهترین کود ارگانیک ویتامینه برای میوه دهی آن بسیار موثر می باشد.
همچنین لازم است بدانید که بذر بادام هندی ایرانی را باید در عمق 5 سانتی متری انجام داد و قبل از کشت به مدت 24 ساعت باید بذر را داخل آب خیساند.
شاید برخی از مردم بخواهند بدانند که بادام هندی در کجا کشت میشود، برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که این درخت بومی کشور برزیل بوده و بعد از آن به کشور پهناور هند منتقل شده است.
این درخت شرایط مرطوب و شرجی را برای رشد نیاز دارد که در صورت محیا کردن این شرایط در گلخانه امکان رشد و میوه دهی آن وجود دارد.
بادام هندی زرد
کمترین پذیرایی را در عید نوروز خواهید دید که بادام هندی زرد در آن نباشد، این بادام و بادام زمینی نه تنها در ایران بلکه در جهان جزو پر طرفدار ترین آجیلها می باشد و ارزش دلاری آن را می توان بیش از 6 میلیارد رقم زد و در بیشتر از 60 کشور در دنیا این محصول را جزو کالاهای خود در لیست مواد غذایی قرار داده اند.
در ایران سالیانه مقدار فراوانی از این آجیلها استفاده می گردد که بیشترین میزان مصرف آن در نیمه اول فروردین ماه می باشد که با توجه به تعطیلات نوروزی مصرف عمده ایرانیان می باشد.
دلیل استفاده فراوان از بادام هندی این است که بیشتر از همه دلایل می توان این مغزی را به این عنوان پر فروش دانست که در همه جا این آجیل را بسیار لاکچری دانسته و در مهمانیهای رسمی و ویژه از این آجیل استفاده می کنند.
به خصوص در عید نوروز که عید باستانی ایرانیان است حجم قابل توجه ای از بادام هندی زرد آجیل و مغزیجات مورد استفاده قرار می گیرد.
در ایران انواع آجیل موجود می باشد مانند بادام هندی روکش دار و بادام هندی شور که هر کدام فراوری مخصوص خود را دارد، بادام هندیها را در کارگاه ها زمانی که مزه دادند و به اصطلاح بو داده شد داخل دیگهای کوچک می ریزند و موادی که از قبل درست کردند به آن اضافه می کنند.
این مواد شامل انواع سرکه سیب و سس کچاپ همچنین انواع طعم دهنده ها که مانند یک روکش سطح بادام هندی را می پوشانند.
تولید بادام هندی خام
یکی از کشور های بزرگی که به تولید بادام هندی خام می پردازد و حدود یک سوم تجارت جهانی را اذان خود کرده است کشور ویتنام می باشد.
محصول مذکور نسبت به محصولات آجیلی دیگر بسیار گران تر است بنابراین بهتر است این محصول را به صورت عمده تهیه کرد تا مناسب تر و مقرون به صرفه تر شود.
خریداران و تاجرانی که تمایل به خرید عمده این محصول دارند حتما می بایست درک عمیقی از قیمت روز بادام هندی که به عواملی مانند اندازه بادام، کشور مبدا، مالیات واردات، مقدار خریداری و تولید شده آن و غیره دارد را مورد بررسی قرار دهند.
یکی از دلایلی که می تواند برقیمت بادام هندی خام تاثیر بسزایی داشته باشد واسطه ها هستند شما می توانید با حذف واسطه ها از نمایندگی های معتبر به صورت مستقیم با قیمتی مناسب و مقرون به صرفه این محصول را تهیه و خریداری نمایید.
مرکز تولید بادام هندی خام در ایران بهترین نوع این محصول را به صورت کارخانه ای و عمده بسته بندی کرده و روانه بازار می کند شما می توانید برای دسترسی راحت تر و آسان تر به صورت آنلاین به سایت ما این محصول را سفارش دهید. برای اطلاعات بیشتر به شماره های درون سایت مراجعه کنید.
بادام هندی معمولا در کشورهای خارجی ای مانند هند، نیجریه و ویتنام وفور یافت می شود بیشتر کشورهای خارجی و تاجرین داخلی به پخش و عرضه بادام هندی خام نیز مشغول هستند.
دیدگاه تان را بنویسید