چطور رابطه دوستی به ظاهر یکطرفه را جلو ببریم؟
گاهی ممکن است با شخصی دوست باشید ولی در این رابطه فقط یک نفر تلاش کند. یعنی یک نفر اغلب پیام بدهد یا زنگ بزند یا یک نفر علاقه بیشتری به دیدار طرف مقابل نشان دهد. شاید در این مواقع از خود پرسیده باشید: «چرا من همیشه دوستیام را ابراز میکنم؟» برای اینکه دوستیتان را ارزیابی کنید باید نکات زیر را مد نظر قرار دهید.
بفهمید دوستی شما قطعاً یکطرفه است یا خیر
گاهی ممکن است فرد به دلیل مشکلات یا اتفاقات جدیدی که در زندگیاش به وجود آمده وقت کافی برای دوستانش نداشته باشد. مثلاً به تازگی بچهدار شده باشد یا شغل جدیدی پیدا کرده باشد که میبایست ساعات بیشتری را در محل کارش بماند. ممکن است دوست شما دلیلی منطقی برای کارهایش داشته باشد ولی شما تصور کنید که دیگر به شما اهمیت نمیدهد.
دوستی یکطرفه چه شکلی است؟
وقتی در رابطه دوستی فقط یک نفر مسئول برقراری ارتباط است این دوستی یکطرفه محسوب میشود. یعنی کسی ارتباطی را آغاز میکند و تلاش میکند که آن ارتباط ادامه پیدا کند و طرف مقابل هیچوقت تلاشی برای ادامه ارتباط نمیکند. اگر فکر میکنید که دوست شما بدون دلیل قانعکننده تمایلی به برقراری ارتباط و نگه داشتن دوستی ندارد بهتر است او را نادیده بگیرید و رهایش کنید. به هر حال نگهداری و مراقبت از دوستی یکی از مراحل مهم دوستی است. اگر کسی نمیتواند رابطهای را که مربوط به دو نفر است نگه دارد پس بهتر است این رابطه به پایان برسد.
ما در طول زندگی خود با انسانهای زیادی آشنا میشویم که میآیند و میروند. بعضی از دوستیها قرار نیست که تداوم داشته باشند و این بسیار عادی است و اصلاً چیز بدی نیست. وقتی در مرحله خاصی هستیم با آدمهایی ارتباط برقرار میکنیم. وقتی از آن مرحله گذشتیم ممکن است وقت گذراندن با آن آدمها دیگر دلیلی نداشته باشد. درست است که ما دوست داریم روابط خود را حفظ کنیم اما دوستی یکطرفه هیچوقت جواب نمیدهد. بهتر است این دوستی را رها کنید و به آینده و دوستیهای دیگر امیدوار باشید.
(استفاده از مطالب اختصاصی 55آنلاین بدون ذکر منبع ممنوع است.)
دیدگاه تان را بنویسید