عرق کردن برای پوست بد است؟| اثرات مفید عرق کردن چیست؟
عرق کردن هم باعث ایجاد بوی بد میشود و هم ممکن است ما را خجالتزده کند. هیچکس دوست ندارد مثل یک لیوان آب یخ زیر آفتاب وسط یک قرار عاشقانه یا یک جلسه کاری عرق کند. بدتر از آن وقتی است که عرق با باکتریهای روی پوست شما برخورد میکند و میتواند بوی نامطبوعی تولید کند.
با وجود این، قبل از اینکه روی تعریق وسواس داشته باشید و سعی کنید درمانی برای آن پیدا کنید، به یاد داشته باشید که عمل عرق کردن برای بدن خوب است. به گفته هوستون متدیست، تعریق برای حفظ تعادل بدن ضروری است، دمای بدن از طریق فرآیندی به نام «گرمای تبخیر» خنک میشود. بنابراین شاید تعریق مشمئزکننده باشد، اما بدن شما برای عملکرد صحیح به عرق نیاز دارد که 99 درصد از آن آب مخلوط با یک درصد نمک، پروتئین، اوره و آمونیاک است. حالا بیایید به بعضی از فواید عرق کردن بپردازیم.
عرق کردن سموم را از روی پوست شما پاک میکند
در حالی که تعریق بیشتر به عنوان مکانیسمی خنککننده در بدن شناخته میشود، اما میتواند چیزی بیش از آزاد کردن گرما برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد بدن باشد. در چندین مطالعه نشان داده شد که فلزات سنگین مانند سرب، آرسنیک، جیوه، آلومینیوم و آهن که در بسیاری از لوازم آرایشی کشف شدهاند، در جریان خون، ادرار و اندامهای بسیاری از مصرفکنندگان لوازم آرایشی یافت میشوند. سمومی را که به بدن شما نفوذ میکنند میتوان در مواد غذایی کنسرو شده و بطریهای پلاستیکی آب و چیزهای دیگر پیدا کرد.
عرق کردن به شما پوستی درخشان میدهد
متخصصان میگویند همانطور که عرق میتواند به بدن شما کمک کند تا از شر سموم خلاص شوید، باعث میشود منافذ شما باز شوند تا کثیفیها، باقیماندههای آرایش و آلایندهها خارج شوند. سمزدایی از ناخالصیهایی که زیر پوست شما وجود دارد باعث میشود جوش نزنید، جریان خون را افزایش میدهد و به پوست شما حس درخشندگی میدهد. علاوه بر این، عرق کردن میتواند به شما کمک کند تا به طور موقت با درد عضلانی مقابله کنید.
برای اینکه از فواید فراوان تعریق برخوردار شوید، باید هر روز از راه ورزش و تمرین عرق کنید. پس از دویدن، میتوانید به سونای بخار بروید تا مواد سمی مانند آلومینیوم، مس و تالیم را دفع شوند. برای جلوگیری از جوش زدن، قبل از رفتن روی تردمیل آرایش خود را پاک کنید و بعد از ورزش هم صورت خود را کاملاً بشویید.
(استفاده از مطالب اختصاصی 55آنلاین بدون ذکر منبع ممنوع است.)
دیدگاه تان را بنویسید