پژمان فراتیان اظهار کرد: عمده آسیبهای ناشی از مراسم های مرتبط با چهارشنبه آخر سال،براساس آمارها مرتبط با گروههای سنی بین 6 تا 20 سال است.
وی از دانش آموزان به عنوان مهمترین گروه آسیب پذیر در بین این بازه سنی نام برد و افزود: با توجه به دربرگیری حوادث در بین گروه محصلین بیتردید با توجه به نقش نظارتی والدین و خانوادهها مهمترین گروهی هستند که می تواندد نقش موثری در پیشگیری از وقوع این حوادث داشته باشند.
این کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بر لزوم نظارت و کنترل بر خریدهای دانش آموزان در این مقطع تاکید و تصریح کرد: بسیاری از دانش آموزان در این دوره ممکن است که به صورت مخفیقانه اقدام به خرید محصولات آسیب زا کنند لذا کنترل و نظارت خانواده ها در این مقطع می تواند بسیار کمک کننده باشد.
وی ادامه داد: مواردی در گذشته وجود داشته که افراد مواد محترقه را خریداری و در جیب خود نگهداری کرده و همین سبب بروز حادثه برای وی شده است.
این کارشناس خاطرنشان کرد: موردی نیز وجود داشته که پس از خریداری این مواد، حین حمل آن، حادثه رخ داده و متاسفانه افراد آسیب های جدی دیدند.
وی با اشاره به تجربیات سال های گذشته گفت: معمولا بچهها پس از خریداری مواد محترقه و آسیبزا ، آنها را در جیب، کمد، وسائل شخصی و...نگهداری کنند لذا انتظار می رود برای پیشگیری از حوادث خانوادهها با نظارت و کنترل بر فرزندان خود، همکاران ما را بیش از پیش یاری کنند.
بیشترین آسیب دیدگان از حوادث چهارشنبه سوری گروه محصلان هستند که مخفیانه مواد محترقه را خریداری و در جیب لباس یا کمد خود مخفی کرده اند.
وی با اشاره به وقوع حوداث مشابه در چهارزشنبه های آخر سال از عموم شهروندان و خصوصا اولیا و والدین خواست در این یکی دو روز نظارت دقیقی بر فرزندان خود داشته باشند.
کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی سمنان همچنین از عموم شهروندان خواست در صورت وقوع حادثه نیز با رعایت خونسردی، در اولین فرصت با مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی تماس بگیرند. همچنین در صورت بروز آتش سوزی همزمان از طریق سامانه 125 با آتش نشانی تماس بگیرند تا ماموران مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، آتشنشانی و دیگر دستگاه های خدمات رسان به سرعت، بهموقع و در سریع ترین زمان ممکن بر سر صحنه حادثه حاضر شوند.
دیدگاه تان را بنویسید