ارسال به دیگران پرینت

سرقت

سارقان در تهران بیشتر سراغ چه چیزهایی می‌روند؟ | چهارچشمی مراقب این وسیله‌ باشید

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ ضمن بیان اینکه برای کاهش وقوع سرقت‌های خرد باید پلیس و دستگاه‌های مسئول اقدامات پیشگیرانه، آموزشی و... انجام دهند، رفتار شهروندان را نیز در این باره موثر دانست و گفت: گاهی در خیابان می‌بینم برخی از شهروندان محترم هیچ توجهی به مراقبت از گوشی تلفن همراه، کیف و... ندارند.

سارقان در تهران بیشتر سراغ چه چیزهایی می‌روند؟ | چهارچشمی مراقب این وسیله‌ باشید

سردار علیرضا لطفی رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ درباره مهم‌ترین چالش پلیس آگاهی در سال جاری اظهار کرد: مهم‌ترین چالش ما بحث سرقت‌های خرد است، چرا که رقم آن زیاد است و هم به دلایل مختلف از جمله حضور معتادان متجاهر، افزایش قیمت‌ها و... میزان آن افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: به طوری که امروزه آمارهای ما در تهران حاکی از آن است که بیش از ۴۰ درصد از سرقت‌های رخ داده در شهر مربوط به لوازم، قطعات و موارد مرتبط با خودروهاست و عمدتا از سوی معتادان متجاهر انجام می‌شود.

تاثیر قیمت موبایل بر افزایش سرقت

لطفی به افزایش قیمت‌ برخی از اقلام و اشیای همراه شهروندان مانند گوشی تلفن همراه نیز اشاره کرد و گفت: این موضوع نیز یکی دیگر از مواردی است که به این چالش دامن زده است. افزایش سرسام آور قیمت موبایل گرایش سارقان را به سمت موبایل قاپی برد.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ درباره اینکه برای مقابله و کاهش وقوع سرقت‌های خرد چه باید کرد، گفت: قطعا اگر تکلیف معتادان متجاهر معلوم شود، کمک بزرگی خواهد بود. لازم است تمام دستگاه‌های مسئول به وظایف خود عمل کنند. سرقت موضوعی نیست که بگوییم فقط پلیس در مورد آن مسئولیت دارد و اتفاقا پلیس آخرین حلقه محسوب می‌شود و قبل از آن دستگاه‌های دیگر نیز باید اقداماتی را انجام دهند که شامل موارد پیشگیرانه، آموزشی و... است.

لطفی رفتار شهروندان را نیز در این باره موثر دانست و تصریح کرد: من گاهی در خیابان می‌بینم که برخی از شهروندان محترم هیچ توجهی به مراقبت از گوشی تلفن همراه، کیف و... ندارند. گوشی تلفن همراه را با دو انگشت دم گوش گرفته و بعد از سمت خیابان هم تردد می‌کنند. یا اینکه بدون توجه به محیط اطراف در حال پیام دادن و بررسی تلفن همراه خود هستند. اینها ساده ترین مواردی است که لازم است از سوی شهروندان رعایت شود.

وی همچنین با اشاره به فرارسیدن روزهای پایانی سال و افزایش حضور مردم در مراکز خرید و اماکن تجمعی گفت: پلیس آگاهی درکنار دیگر پلیس ها طرح های ویژه ای را در این خصوص اجرا کرده که از جمله آن گشت زنی هدفمند در اماکن پرتجمع است که این حضور به شکل محسوس و نامحسوس است. علاوه بر آن اقدامات دیگری نیز در دستور کار قرار دارد و من امیدوارم که شهروندان نیز در این ایام توجه کافی را به هشدارهای پلیس داشته باشند.

منبع : ايسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • ناشناس ارسالی در

      تا بیکاری و فقر در کشور حاکم است دزدی و چپاول هم هست ریشه سلامت در هر کشور عدم فقر است البته نام معتادان بیچاره به زشتی رفته چون مریضند هیچکس سراغ دزدان اصلیرو نمیگیرند اونی که مواد غذایی رو دارو رو اونی که رشوه میگیره سود بانکی و روچندین برابر از مردم بدبخت میگیرند دزد اصلیند نه یک آفتابه دزد دزدان پولدار و بگیرین بعد بنگرید که یک دزد متجاهر در کشور رویت نمیشود

    • ناشناس ارسالی در

      چرا ؟معتاده متجاهر میگی؟بدش بدشم،چرا؟پلیس آخرین گذینه است؟

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه