دکتر مهران احمدی بلوطکی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به نوع دوز سوم واکسیناسیون برای هر فرد اظهار کرد: افرادی که دوز اول و دوم را از واکسن بهارات دریافت کردهاند میتوانند دوز سوم را بهارات، آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس دریافت کنند.
وی افزود: همچنین دریافتکنندگان دو دوز واکسن سینوفارم میتوانند برای تزریق دوز سوم از سینوفارم، آسترازنکا و یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند.
دبیر شورای سلامت اهواز بیان کرد: کسانی که دوز اول و دوم را واکسن برکت دریافت کردند، باید دوز سوم را از نوع برکت، آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند.
وی گفت: دریافتکنندگان دوز اول و دوم اسپوتنیک باید دوز سوم را آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس تزریق کنند. افرادی که دوز اول و دوم را آسترازنکا دریافت کردهاند نیز میتوانند برای تزریق دوز از واکسن سوم آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند.
احمدی بلوطکی افزود: افرادی که دوز اول و دوم پاستوکووک را تزریق کردهاند نیز میتوانند دوز سوم را از نوع پاستوکووک پلاس تزریق کنند. باید توجه شودکه پاستوکووک برای تزریق نوبت اول و دوم استفاده میشود اما پاستوکووک پلاس تنها برای دوز سوم قابل استفاده است.
کرونا | امیکرون | آمریکا | واکسیناسیون | آفریقای جنوبی | کودکان
کمتر از یکماه برای مقابله با "اومیکرون" زمان داریم | تصمیمگیری درباره تزریق واکسن کرونا به کودکان
عضو کمیته علمی کرونا با بیان "کمتر از یکماه برای مقابله با "اومیکرون" زمان داریم" از تصمیمگیری درباره تزریق واکسن کرونا به کودکان زیر ۱۲ سال خبر داد.
دکتر داوود پیام طبرسی درباره تزریق واکسن کرونا به افراد زیر 12 سال اظهار داشت: در کمیته واکسیناسیون کرونا تصمیم بر این بوده است که واکسیناسیون زیر 12 سال نیز شروع شود؛ بسیاری از کشورهای دیگر نیز در موج "اومیکرون" تصمیم گرفتهاند با توجه به شدت درگیری، کودکان را نیز واکسینه کنند اما تصمیمگیری نهایی منوط به نظر وزارت بهداشت است.
چه واکسنی به کودکان تزریق میشود؟
وی درباره نوع واکسن کرونایی که به کودکان تزریق خواهد شد، افزود: بهاحتمال زیاد واکسنهای خارجی و وارداتی به کودکان تزریق شود زیرا واکسنهای ایرانی کرونا هنوز مجوز مصرف عمومی برای کودکان را نگرفتهاند.
کمتر از یکماه برای مقابله با اومیکرون فرصت داریم
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با تأکید بر لزوم تزریق دوز سوم واکسن کرونا به افراد بالای 18 سال، بیان کرد: ما کمتر از یکماه برای مقابله با سویه اومیکرون فرصت داریم و بنابراین باید زودتر نسبت به تکمیل واکسیناسیون گروه هدف اقدام کنیم.
تفاوت علائم بالینی اومیکرون با سایر گونههای کرونا
عضو کمیته علمی کرونا درباره تفاوت علائم بالینی سویه اومیکرون با سایر گونههای ویروس کرونا نیز گفت: تاکنون تفاوت فاحشی در علائم بالینی دیده نشده است اما با توجه به اینکه در مناطقی که سویه اومیکرون گسترش پیدا کرده افراد جوانتر بیشتر درگیر شدهاند؛ علائم، خفیفتر و شامل تب، بدندرد، درد مفاصل و سایر علائم سرماخوردگی بوده است اما برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر به زمان بیشتری نیاز داریم.
سویه اومیکرون نوع جهشیافتهای از ویروس کروناست که که نخستین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شد و بهدلیل سرایتپذیری بالا، بسیاری از کشورها را درگیر موج جدیدی از بیماری کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید