مهاجم تیم ملی که با یک اظهار نظر دچار چالش رسانهای با دراگان اسکوچیچ شده بود، پس از تماس با سرمربی تیم به این ماجرا پایان داد.
پس از اظهارات دراگان اسکوچیچ و مهدی طارمی درباره تاکتیکپذیر بودن یا نبودن بازیکنان ایرانی که به محل اختلاف تبدیل شد، سرمربی تیم ملی برای رفع سوء تفاهم با طارمی تماس گرفت که مهاجم تیم ملی این تماس را بیپاسخ گذاشت. پیش از بازی ایران و لبنان نیز کریم باقری در مصاحبهای اعلام کرد طارمی تماس او را هم برای حل مسئله بیپاسخ گذاشته تا این مسئله بغرنجتر شود و بسیاری منتظر تصمیم بعدی بودند.
اسکوچیچ چندی پیش در بخشی از گفتوگوی خود با نشریه «وچرینجی لیست» چاپ زاگرب کرواسی گفته بود: «چیزی که فوتبال ایران در آن کمبود دارد و جای پیشرفت زیادی در آن میبینم، توانایی تاکتیکی است. آنها در کارهای تاکتیکی بهاندازه کافی خوب نیستند، اما وقتی بلندمدت به این قضیه نگاه میکنم، میتوانند بیاموزند و سطح فوتبالشان بالاتر از این برود. اروپاییها همیشه از نظر تاکتیکی منظم و مرتب بودهاند و از آنجا که ایران حالا بازیکنان بیشتری در تیمهای اروپایی دارد، این امر به آرامی در حال تغییر است».
به دنبال این موضوع مهدی طارمی در توئیتی نوشت: «باید عرض کنم که بازیکنان ایرانی علاوه بر تکنیک فردی و جنگندگی و... از لحاظ دانش فوتبال و تاکتیک خیلی درک بالایی دارند، ولی متأسفانه مشکلات جایی دیگر است.»
طارمی که اردوی قبلی تیم ملی را به دلیل بالا گرفتن اختلافات و بیپاسخ گذاشتن تماس سرمربی، مربی و سرپرست تیم ملی از دست داد، برای بازگشت به تیم ملی به دنبال رفع سوء تفاهمات بود و حالا با دراگان اسکوچیچ تماس برقرار کرده تا بار دیگر پیراهن تیم ملی را بپوشد.
یک منبع آگاه در تیم ملی که نمیخواست در این خصوص اظهار نظر رسمی داشته باشد با اعلام آشتی میان اسکوچیچ و طارمی گفت: مسئله میان سرمربی و مهاجم تیم ملی حل شده و باید این مسئله را به فال نیک گرفت و گذشته را فراموش کرد. مهدی با اسکوچیچ تماس گرفته و هر دو به خوبی با هم دیگر صحبت کردهاند و مسئله نیز حل شد. اسکوچیچ مانند یک معلم و پدر به طارمی گفته او مانند پسرش است و به این بازیکن علاقه دارد.
با توجه به برقراری تماس مهدی طارمی با دراگان اسکوچیچ به نظر میرسد باید منتظر دعوت او به اردوی بعدی تیم ملی بود که بهمنماه سال جاری برای دیدار مقابل عراق و امارات در تهران برگزار خواهد شد. تیم ملی که در آستانه صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ است، ۷ بهمنماه به مصاف عراق خواهد رفت و ۱۲ بهمن نیز با امارات دیدار میکند.
در صورتی که ایران مقابل عراق به پیروزی برسد یا لبنان و امارات امتیاز از دست بدهند، صعود شاگردان اسکوچیچ به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر سه بازی مانده به پایان دور گروهی قطعی خواهد شد که سریعترین صعود تاریخ ایران به جامهای جهانی خواهد بود. تیم ملی پیش از این به پنج جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین، ۱۹۹۸ فرانسه، ۲۰۰۶ آلمان، ۲۰۱۴ برزیل و ۲۰۱۸ روسیه صعود کرده بود.
دیدگاه تان را بنویسید