ارسال به دیگران پرینت

توافق مجلس و دولت برای اجرای لایحه رتبه بندی معلمان

منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از توافق دولت و مجلس در زمینه اجرای لایحه رتبه بندی تا سقف ۲۵ هزار میلیارد تومان خبر داد.

توافق مجلس و دولت برای اجرای لایحه رتبه بندی معلمان

 علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در حاشیه نشست علنی امروز (یکشنبه ۹ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران عنوان کرد: در نشست غیرعلنی امروز که با حضور لطیفی رئیس سازمان امور استخدامی کشور و میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، دولت با اختصاص رقم ۲۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای لایحه رتبه بندی معلمان موافقت کرد و بر همین اساس مقرر شد لایحه رتبه بندی به کمیسیون آموزش برای تطبیق با رقم مورد توافق بازنگری شود.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم تصریح کرد: براساس توافق صورت گرفته مقرر شد لایحه در کمیسیون آموزش مجلس بررسی و مجدداً برای رسیدگی در صحن علنی بارگذاری شود.

وی تاکید کرد: با رقم مدنظر، خواسته معلمان اجابت خواهد شد و رتبه بندی معلمان هر زمان که به تصویب برسد، از تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ برای معلمان اعمال خواهد شد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ماده ۴ این لایحه مبنی بر اینکه رتبه معلمان بدو خدمت با مدرک کارشناسی و بالاتر به عنوان مربی معلم تعیین خواهد شد، گفت: در این ماده ابهام وجود داشت که تکلیف معلمان زیرلیسانس چه خواهد شد، لذا این ماده به همراه سایر مواد بعدی برای تطبیق با بودجه در نظر گرفته شده برای اجرای این لایحه به کمیسیون ارجاع شد.

منادی با بیان اینکه موافق ارجاع طرح به کمیسیون بودیم، اضافه کرد: پیش بینی می شود این لایحه هفته آتی مجدداً در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گیرد و نهایتاً تا یک ماه آینده تصویب و برای تایید به شورای نگهبان ارجاع شود. دولت نیز یک ماه زمان دارد آیین نامه اجرایی آن را تدوین کند.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس بیان کرد: برنامه ما این است که تا روز سه شنبه کار بررسی لایحه را در کمیسیون به اتمام برسانیم تا هفته آینده این مهم در دستور صحن علنی قرار گیرد.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه