«علی محمد مختاری» روز چهارشنبه درباره وضع نابسامان درختان خیابان ولیعصر(عج) و نحوه آبیاری آنها به خبرنگاران گفت: درخت هم یک موجود زنده است و اتفاقا درختان این خیابان احیا شده است اما درجه حرارت هوا که بیش از حد بالا میرود، شوک به گیاه وارد میشود و درخت شروع به خزان زودرس میکند البته این خزان به آن معنا نیست که درخت در حال خشک شدن است.
وی با بیان اینکه این موضوع با برنامه ریزی برای ساعات آبیاری درختان حل میشود، توضیح داد: ما به مناطق ۲۲ گانه دستورالعمل داده ایم که در تیر و مرداد ماه در ساعات خنک روز، یعنی از ۶ عصر تا ۹ صبح آبیاری کنند و از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر آبیاری ممنوع است چرا که علاوه بر این که ۵۰ درصد آب تبخیر میشود، به گیاه صدمه نیز میزند و مثل این میماند که پای گیاه آب جوش بریزند.
مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران تاکید کرد: ما سعی کرده ایم در محلهها یا مناطقی که کم برخوردار هستند و سرانه فضای سبز در آنها پایین است، بتوانیم باغات را از محل اخذ عوارض تملک کنیم.
۲۱ باغ در تهران تملک شد
وی همچنین افزود: ۲۱ باغ در مناطق ۷، ۱۰، ۱۱، ۱۷، ۸ و ۱۲ تملک شد تا اینها به عنوان بوستان محلهای طراحی و احداث شوند و در نهایت مورد بهره برداری قرار گرفتند.
مختاری ادامه داد: منطقه ۱۰ یکی از مناطق کم برخوردار است که بافت فشرده مسکونی دارد و سرانه فضای سبز در این منطقه پایین است.
این مقام شهری گفت:بر اساس طرح جامع شهر تهران، باید توزیع عادلانه حداقل ۱۰ متر مربع برای هر شهروند تهرانی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون در بخش درون شهری در مناطق ۲۲ گانه تهران، سرانه فضای سبز ۱۵.۴۲ متر مربع است اما در بخشهای کم برخوردار که ۶ منطقه هستند، سرانه فضای سبز زیر ۱۰ متر است و توزیع عادلانه فضای سبز انجام نشده است.
مدیرعامل سازمان بوستان های شهر تهران تاکید کرد: با برنامه ریزی که انجام شده، ما سعی کرده ایم در مناطق کم برخوردار پارکهای منطقهای و محلهای را حفظ کنیم و سرانههای خدماتی از جمله سرانه فضای سبز را تامین کنیم.
وی در رابطه با باغ ملی حکیم تاکید کرد: این باغ در مدت ۴۰ روز ساخته شده است، طراحی ایرانی- اسلامی دارد و حدود ۶.۵ میلیارد هزینه دربرداشته است. مساحت این پارک محله ای هم پنج هزار متر مربع است.
به گفته مختاری، سعی شده که این پارک برای معلولان، جانبازان و نابینایان مناسب سازی شود.
مختاری افزود: این پارک، ۲ هزار و سیصد و دومین پارکی است که در تهران مورد بهره برداری قرار میگیرد.
مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران یادآور شد: سرانه برون شهری ما حدود ۲۵ متر مربع برای هر نفر است، ما سرانه برون شهری را جز سرانه فضای سبز به حساب نمیآوریم، بلکه جاهایی که مردم مستقیما استفاده میکنند را جز سرانه فضای سبز حساب میکنیم.
۲ هزار و ۲۸۹ بوستان شهری و جنگلی در مناطق ۲۲ گانه پایتخت واقع شده که بوستان جوانمردان، نهج البلاغه، چیتگر، شهدای خلیج فارس، یاس فاطمی، تلو، ارم، سرخه حصار و ولایت از جمله آنها است.
دیدگاه تان را بنویسید