ارسال به دیگران پرینت

دومین بیانیه سفارت ایران درباره مشکلات مسافران در فرودگاه مسکو

سفارت ایران در روسیه در بیانیه ای اظهار کرد : این سفارت خانه مجددا به مسافرینی که قصد عزیمت به روسیه را دارند اکیدا توصیه می کند ضمن اطمینان از اعتبار و تجربه آژانس مسافرتی و مدارک لازم برای سفر، از قوانین و مقررات ورود به روسیه بطور کامل مطلع و نسبت به نوع ویزا و هدف سفر خود توجیه باشند .

دومین بیانیه سفارت ایران درباره مشکلات مسافران در فرودگاه مسکو

در دومین اطلاعیه سفارت ایران در روسیه در مورد مشکل به وجود آمده برای تعدادی از هموطنان ایرانی در فرودگاههای مسکو آمده است : پیرو اطلاعیه قبلی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو در خصوص خبر منتشره  به نقل از رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافری در مورد معطلی تعدادی از شهروندان ایرانی در فرودگاه های مسکو بیانیه ای دیگر در تکمیل بیانیه روز گذشته منتشر شد که در ادامه می خوانیم:

 «با توجه به مشکل پیش آمده برای شهروندان ایرانی در سفر به روسیه برای تماشای مسابقات فوتبال جام ملتهای اروپا، این سفارت به محض اطلاع از این مشکل با اعزام نماینده به فرودگاه رایزنی های گسترده ای با مقامات امنیتی و انتظامی مسئول جهت حل مشکل بوجود آمده بعمل آورد. از حدود ۲۵۰ مسافر ایرانی که با پرواز شرکت هواپیمایی ایرفلوت روز پنجشنبه ۲۷ خرداد ماه وارد مسکو شدند، برخی از مدارک ارایه شده از سوی ۳۸ نفر از مسافران مورد تایید مسئولین پلیس مرزی روسیه قرار نگرفته و همچنین اظهارات این مسافران نیز مغایر با هدف سفر آنها بوده است . همانطور که در خبر منتشر شده نیر ذکر گردیده تعدادی از این شهروندان نیز کودکان خردسال و افراد مسن و بیمار هستند که سفر آنها به روسیه با فن آیدی از سوی پلیس مرزی روسیه توجیه منطقی نداشته و آنان نیز در اظهارات خود به اهداف دیگری غیر از تماشای مسابقات فوتبال از جمله گذراندن ماه عسل و یا دیدار برخی اقوام و نزدیکان اشاره کرده اند که این موضوع بر خلاف قوانین و مقررات کشور روسیه می باشد. این در حالی است که شرکتهای مسافری که از سابقه گردشگری با روسیه برخوردار می باشند ملزم اطلاع و رعایت قوانین و مقررات بوده و باید خود را مکلف به رعایت این قوانین و مقررات بدانند و همزمان مسافرین خود را از این مقررات آگاه نمایند. 

سفارت جمهوری اسلامی ایران همواره در جهت احقاق حقوق شهروندان ایرانی اقدام کرده و به محض اطلاع از مشکل پیش آمده مکاتبات خود را با وزارت خارجه روسیه و سایر مراجع رسمی و ذیصلاح انجام داده و شرایط مناسب برای این دسته از شهروندان در فرودگاه را ایجاد نموده است و بدیهی است این تلاشها تا حل مشکل ادامه خواهد داشت . 

سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه مجددا به مسافرینی که قصد عزیمت به روسیه را دارند اکیدا توصیه می نماید ضمن اطمینان از اعتبار و تجربه آژانس مسافرتی و مدارک لازم برای سفر، از قوانین و مقررات ورود به روسیه بطور کامل مطلع و نسبت به نوع ویزا و هدف سفر خود توجیه باشند .»

سفارت کشورمان در فدارسیون روسیه روز گذشته در بیانیه خود اعلام کرد:

سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو به اطلاع  شهروندان ایرانی که قصد عزیمت به فدراسیون روسیه را دارند، می رساند طبق اطلاعات واصله، برخی از آژانس های مسافرتی در چند وقت گذشته مبادرت  به فروش غیر قانونی بلیط و Fan ID برای تماشای مسابقات جام ملت های اروپا در سنت پترزبورگ به برخی از شهروندان ایرانی کرده اند.

 مرزبانی فرودگاه های روسیه با ادعای جعلی بودن Fan ID و اختصاص یک بلیط به چند نفر مانع ورود این عده از شهروندان به مسکو شده  است. این امر با شیوع بیش تر ویروس کرونا در فدراسیون روسیه و اقدام غیر قانونی چند ایرانی در هفته گذشته جهت عبور از مرز روسیه به سمت اروپا، همزمان شده و در نتیجه مرزبانی فرودگاه های مسکو سخت گیری های خود جهت ورود مسافران ایرانی به روسیه را افزایش داده و در صدد  بازگرداندن آنان به کشورمان شده اند.

 این سفارت به محض اطلاع از این موضوع،  در احقاق حقوق این افراد تلاش کرده و با پیگیری های مستمر، مانع از بازگرداندن تعداد زیادی از آنان به کشورمان شده  است. لکن مشکل به طور کامل حل نشده و هنوز افرادی در فرودگاه شرمیتووا بلاتکلیف باقی مانده و با احتمال بازگشت (دیپورت) به کشور مواجه هستند.

 سفارت جمهوری اسلام ایران در فدراسیون روسیه به شهروندان عزیز ایرانی که قصد سفر به روسیه را دارند،  اکیدا توصیه می‌شود  جهت اجتناب از معطلی و اخراج از روسیه،  بعد از اخذ روادید و مجوز ورود به روسیه (صادر شده از سوی ستاد مبارزه با کرونای روسیه ) و اطمینان از صحت اسناد و مدارک مذکور، مبادرت به سفر به روسیه کنند .

 

منبع : خبر آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه