ارسال به دیگران پرینت

آمریکا: مذاکرات مستقیم با ایران را نداریم

پرایس اضافه کرد: می‌توانم تایید کنم که رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، مسئولیت تیم مذاکراتی ما را در وین بر عهده خواهد داشت اما انتظار داریم که این مذاکرات، سخت باشند.

آمریکا:  مذاکرات مستقیم با ایران را نداریم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تایید خبر مسئولیت "رابرت مالی" برای تیم مذاکراتی این کشور در وین، گفت: انتظار داریم مذاکرات سختی داشته باشیم اما یک گام مثبت رو به جلو است.

ند پرایس روز دوشنبه در نشست خبری روزانه خود در پاسخ به سوالی درباره اینکه چه کسی مسئولیت تیم آمریکا را در مذاکرات مربوط به بازگشت به برجام در وین را برعهده دارد، این مطلب را مطرح کرد.

وی افزود: ما موافقت کرده‌ایم که با شرکای اروپایی، روسیه و چین در قالب ۱+۵ که در برجام حضور دارند، گفت وگو داشته باشیم تا درباره بازگشت متقابل به پایبندی به تعهدات برجامی تبادل نظر شود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: معنی متقابل هم به طرف ایران و طرف آمریکایی بر می‌گردد.

پرایس اضافه کرد: می‌توانم تایید کنم که رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، مسئولیت تیم مذاکراتی ما را در وین بر عهده خواهد داشت اما انتظار داریم که این مذاکرات، سخت باشند.

وی خاطرنشان کرد: باور داریم که مذاکرات ما با شرکا و همچنین مذاکرات شرکا با ایران، یک گام سالم به سمت جلو است. موضوعات اولیه‌ای که قرار است مورد بحث قرار گیرند، ساده است: در یک طرف اقدامات هسته‌ای ایران است و در طرف دیگر اقدامات ما برای بازگشت به اجرای تعهدات برجامی است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: پیش‌بینی مذاکرات مستقیم با ایران را نداریم هرچند که برای انجام آن، حاضر هستیم.

پرایس با بیان اینکه زمان مشخصی برای رسیدن به این تفاهم تعیین نمی‌کنیم اما با متحدانمان و همچنین روسیه و چین در مسیر دیپلماتیک تعامل داریم، گفت: دیپلماسی با سرعتی که مناسب تلقی می‌کنیم، حرکت خواهد کرد.

وی افزود: هیچ انکاری وجود ندارد که رویکرد اورژانسی به این چالش داریم. ایران در هفته‌های اخیر از برجام فاصله گرفته است و ما نگران از دست دادن زمان هستیم. زمان موسوم به "شکست" همچنان در حال کم شدن است. به یاد بیاورید که در پایان دولت اوباما، ایران به واسطه برجام تا دستیابی به سلاح اتمی، ۱۲ ماه فاصله داشت.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: در دولت ترامپ، هر دو طرف از برجام فاصله گرفتند و ایران گام‌هایی را برداشت که در روزهای اخیر گزارش‌های آن را دیده‌ایم. این زمان، یک پنجره است و هدف ما این است که "زمان شکست" را هر چه ممکن است طولانی‌تر کنیم.

پرایس اضافه کرد: هدف غایی ما این است که اطمینان یابیم به صورت دائمی و تایید شدنی، محدود شود و مبتنی بر آن، ایران نتواند به سلاح اتمی دست یابد. این تنها هدف ما نیست بلکه هدف شرکای باقی‌مانده در ۱+۵، متحدان و شرکای منطقه‌ای و هدفی است که حمایت گسترده‌ای را در کنگره دارد. از این رو، ما به دنبال طولانی شدن غیرضروری مذاکرات نیستیم.

وی ادعا کرد: ما به طور یکجانبه امتیازی به ایران نمی‌دهیم تا در موقعیت بهتری قرار گیرد. هدف ما در وین، زمینه‌سازی برای بازگشت متقابل به اجرای توافق هسته‌ای است. فرمول اصلی، امروزه همان فرمول اصلی است که لغو محدود تحریم‌های هسته‌ای در ازای محدودیت های دائمی و قابل تأیید برنامه هسته‌ای ایران نامیده می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره لغو تحریم‌های غیرهسته‌ای هم اظهار کرد: من پیش‌گویی درباره نگاهمان نخواهم داشت اما فکر می کنم این فرمول یکی از این مواردی باشد که همچنان در برجام وجود دارد. تحریم‌هایی که باید برداشته شود، بر اساس دستورالعمل توافق اصلی برجام خواهد بود.

پرایس نتیجه مورد انتظار از نشست روز سه‌شنبه در وین را درک بهتر برای "عمل در برابر عمل" توصیف کرد.

 

 

منبع : فرارو
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • یک ایرانی ارسالی در

      میگنمیگن:به آبادی راهش نمدادندسراغ خونه ی کدخدارامیگرفت!!حکایت آمریکاست!

    • کرامت سلیمی ارسالی در

      ایا امریکا به عنوان ابرقدرت بلامنازع جهان ، کشور پیروز جنگ جهانی دوم و دارنده حدود هفت هزار پایگاه نظامی در کل دنیا باید با یک کشور جهان سومی مثل ایران با التماس و زاری خواهان مذاکره شود.

      قطعا" یک ریگی در کفش دولت امریکاست و یک نقطه ضعف بزرگی دارد که نمی تواند از روی قلدری و زورگویی با ایران برخورد کند

      این نقطه ضعف چیزی نیست جز اینکه امریکا یک ابرقدرت پوشالی بیش نیست و اصلا و ابدا چیزی به عنوان سلاح هسته ای در اختیار ندارد.

      و فقط با کمک کشورها و سازمانهای هوچی گر به دروغ وانمود به داشتن سلاح هسته ای می کند تا در بین ملتها ( برده ها ) رعب و وحشت ایجاد کند و انها را انطور که می خواهد کنترل و هدایت کند.
      سلاح هسته ای یک تفنگ خالیست و در واقع همان اقا گرگه دوران کودکی ماست.


      افرادی که عنوان دانشمند هسته ای را یدک می کشند فریبکارانی هستند که کارشان فقط باور دادن این موضوع به ملتها ( برده ها ) و ایجاد ترس و وحشت در دل انها می باشد.

      چراغ هدایت جامعه دروغهاییست که در باورهاست و تا دروغهایی همچون بمب اتمی ، هارپ، مثلث برمودا و دروغهایی از این دست در باورها و ترس از این باورها در دلهاست اوضاع جهان و علی الخصوص منطقه همیشه در بحران خاورمیانه همین است و حتی بدتر هم می شود.



      بنده اعتقاد دارم که هیچ تفاوتی بین دانشمندان به اصطلاح هسته ای و دعانویسان و فالگیران نیست و همه انها دروغگو و خالی بندند.

      دانشمندان به اصطلاح هسته ای با استفاده از تحمیل دروغهایی که به انها جنبه علمی می دهند مردم را فریب می دهند و می ترسانند و دعانویسان و فالگیران با استفاده از احساسات مردم ساده لوح از انها سوء استفاده می کنند.

      جالب است که هر دو گروه صدها کتاب هم برای باور دادن مطالبشان در جامعه پخش کرده اند.

      راه مبارزه با ابرقدرتها و اذناب انها فقط افشای این دروغ است.و باید این موضوع در تمام رسانه ها منتشر و به محیطهای دانشگاهی کشیده شود تا بسط و گسترش یابد و بتوان منشأ اثر در جامعه شد.


    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه