مقایسه آمارهای سالهای 96 تا 99 نشان میدهد، تبلیغات 57 برند داخلی از سال 1396 تاکنون به 5 مورد و تبلیغات برندهای خارجی دارای نمایندگی در کشور نیز از 30 به 2 مورد کاهش یافته است. بیشترین این کاهشها به ترتیب در گروه فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و خدمات روی داده که با توجه به اهمیت تکرار پخش و بازههای زمانی در شبانه روز، از اهمیت دوچندان برخوردار میشود.
دفتر تبلیغات و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف حفظ سرمایههای داخلی و جلوگیری از خروج سرمایههای مالی و انتقال آنها به بازارهای خارجی هدف، موفق شد در راستای مقابله با کمپینهای رسانهای، تبلیغاتی و اقتصادی این شبکهها در همافزایی با مراجع ذیربط و بر اساس منافع ملی کشور، با رصد بهنگام و همراهی صاحبان کالا و شرکتهای داخلی، مجموعه اقدامات ایجابی را در راستای وظایف و ماموریتهای محوله برای این تغییر رویکرد انجام دهد.
بر همین اساس، تغییر رویکرد صاحبان کالا و خدمات داخلی از مراجعه به شبکههای برون مرزی و ترغیب و تشویق آنان به تبلیغ در چارچوب سیاست های اقتصاد مقاومتی در رسانههای داخلی از جمله این برنامههای ایجابی بوده که توانسته است بستر مناسبی برای پرهیز از تبلیغ در این شبکهها فراهم نماید.
بر اساس جداول آماری ارائه شده، میزان تبلیغات کالاها و خدمات ایرانی و خارجی دارای نمایندگی در ایران که توسط شبکههای ماهوارهای فارسی زبان پخش میشوند، در 4 سال گذشته یک دهم شده است.
همچنین بنابر آمار یاد شده، تبلیغات گروههای کالاییِ فرآوردههای خوراکی – آشامیدنی و آرایشی – بهداشتی همچنان بیشترین تبلیغ را در بین گروههای موجود به خود اختصاص دادهاند.
دیدگاه تان را بنویسید