ارسال به دیگران پرینت

در حادثه سقوط هواپیمای پاکستانی 3 نفر نجات پیدا کردند

درپی سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به سازمان هواپیمایی کشوری پاکستان در «کراچی»، منابع رسمی این کشور از پیدا شدن ۳۰ جسد در محل حادثه خبر داده و گفته می‌شود که تعداد قربانیان به بالای ۹۰ نفر می‌رسد.

در حادثه سقوط هواپیمای پاکستانی 3 نفر نجات پیدا کردند

رسانه‌های پاکستانی شامگاه روز پنجشنبه اعلام کردند: برخورد پرنده با موتور هواپیما که فاصله کمی تا باند فرودگاه بین المللی کراچی داشت، باعث از کار افتادن آن و سپس برهم خوردن تعادل هواپیما شد که متعاقب آن منجر به سقوط هواپیما در منطقه مسکونی نزدیک فرودگاه شد.

منابع خبری به نقل از مقامات سازمان هواپیمایی در کراچی و تیم‌های امداد و نجات در محل حادثه گزارش دادند: تاکنون جسد ۳۰ نفر از محل سقوط هواپیما به بیمارستان منتقل شد و بیم آن می‌رود که شمار کشته‌ها بیش از ۹۰ نفر باشد.

براساس این گزارش، ۳نفر از سرنشینان هواپیمای حادثه دیده از جمله رئیس کل بانک ایالت پنجاب نیز به طور معجزه آسا نجات یافته و تنها در این سانحه دچار جراحات شدند.

هواپیمای مسافربری ایرباس ۳۲۰ با شماره پرواز ۸۳۰۳ که از شهر لاهور راهی کراچی در جنوب این کشور شده بود، عصر امروز تنها در فاصله یک دقیقه‌ای از باند فرودگاه دچار آتش سوزی شده و در شهرک مسکونی نزدیک فرودگاه سقوط کرد.

«عمران خان» نخست وزیر پاکستان با ابراز تاسف عمیق نسبت به سقوط هواپیمای مسافربری این کشور در کراچی، دستور فوری بررسی و دریافت علل این حادثه را به مدیراجرایی سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ کرد.

چهاردهم آذرماه ۱۳۹۵ یک فروند هواپیمای مسافربری‌ای تی آر پاکستان با بیش از ۴۰ سرنشین و خدمه در منطقه چیترال در شمال غرب این کشور سقوط کرد و تمامی سرنشینان آن کشته شدند.

دوم اردیبهشت ۱۳۹۱ نیز یک فروند هواپیمای مسافربری کراچی را به مقصد اسلام آباد ترک کرد اما تنها در ۲۵ کیلومتری فرودگاه بین المللی شهید بی‌نظیر بوتو اسلام آباد به همراه ۱۲۷ سرنشین سقوط کرد.

تیرماه ۱۳۸۹ هواپیمای شرکت خصوصی 'ایر بلو' پاکستان در منطقه مارگالا اسلام آباد سقوط کرد که در این سانحه نیز ۱۲۱ سرنشین و خدمه این هواپیما کشته شدند.

 

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه