ارسال به دیگران پرینت

در حال حاضر ۷۰ درصد برنامه‌های آموزشی دانشگاه تهران به شکل مجازی پیش می‌رود

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه ترم جاری این دانشگاه به هیچ عنوان حذف نخواهد شد گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد برنامه‌های آموزشی دانشگاه تهران به شکل مجازی طبق برنامه زمان‌بندی شده پیش می‌رود بنابراین حذف ترم نخواهیم داشت و دانشجویان نیز موظف به شرکت در کلاس‌های آموزش مجازی هستند.

در حال حاضر ۷۰ درصد برنامه‌های آموزشی دانشگاه تهران به شکل مجازی پیش می‌رود

دکتر محمود نیلی احمدآبادی، ضمن بیان این مطلب به تصمیم دانشگاه تهران در خصوص وضعیت کلاس‌های آموزشی دانشجویان این دانشگاه در ترم جاری اشاره کرد و گفت: بعد از اعلام تعطیلی کلاس‌های آموزشی دانشگاه، آموزش مجازی دانشجویان از دهم اسفند ماه سال ۹۸ آغاز شده و در حال حاضر ۷۰ درصد کلاس‌های آموزشی دانشجویان طبق برنامه و به صورت الکترونیکی یا مجازی برگزار می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان ترم جاری دانشگاه تهران حذف نخواهد شد، تاکید کرد: همانطور که عنوان کردم اکثر برنامه‌های آموزشی دانشگاه تهران بر اساس برنامه برگزار می‌شود و از فرصت تعطیلات نوروز نیز برای جبران عقب افتادگی‌های کلاس‌ها استفاده شده است. معلوم نیست که کرونا ویروس در کشور تا چه زمانی کنترل شود که بتوانیم کلاس‌های حضوری را برگزار کنیم. بنابراین کلاس‌های آموزش مجازی دانشگاه تهران طبق روند فعلی ادامه خواهد یافت و به هیچ عنوان ترم جاری حذف نمی‌شود.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: ما در ماه‌های پیش رو آزمون‌های کنکور، کارشناسی ارشد و دکتری را داریم. همزمانی برگزاری این آزمون‌ها با ادامه ترم مشکل‌ساز خواهد شد. ضمن اینکه قرار است ما برای مهر جاری دانشجو پذیرش کنیم. اگر ترم را به موقع البته با اعمال یک سری تمهیداتی، تمام نکنیم ما در ترم آینده نمی‌توانیم دانشجویان جدید در دوره‌های کارشناسی ارشد و حتی دکتری جذب کنیم. چرا که خوابگاه‌ها و کلاس‌های ما امکان پذیرش حجم زیادی از دانشجو را نخواهد داشت. بنابراین باید حتما ترم جاری تمام شود.

دکتر نیلی ادامه داد: در حال حاضر کلاس‌های نظری دانشجویان دانشگاه تهران طبق برنامه برگزار می‌شود و فقط در کلاس‌های عملی دانشجویان وقفه ایجاد شده که در این زمینه نیز با توجه به شرایط تصمیماتی را اتخاذ خواهیم کرد و این تصمیمات در سایت دانشگاه به دانشجویان اطلاع رسانی می‌شود.

رئیس دانشگاه تهران در خصوص طولانی شدن ترم جاری در این دانشگاه نیز گفت: فقط برای کلاس‌های عملی تمهیداتی را باید اتخاذ کنیم که در این زمینه تصمیمات جدید را اعلام خواهیم کرد.

نیلی در خصوص زمان بازگشایی کلاس‌های حضوری و حتی خوابگاه‌های دانشجویان دانشگاه تهران بعد از تعطیلات نوروز نیز گفت:‌ در این زمینه تابع تصمیمات وزارت علوم و ستاد ملی کرونا هستیم و اگر وضعیت به همین شکل ادامه داشته باشد نگرانی از نظر کلاس‌های آموزشی وجود ندارد چرا که کلاس‌ها طبق برنامه به صورت مجازی برگزار می‌شود و وزارت علوم در خصوص برنامه‌های آموزشی هماهنگی‌های لازم را با دانشگاه‌ها انجام می‌دهد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه‌ها استقلال لازم برای تصمیم‌گیری در خصوص وضعیت آموزشی ترم جاری را دارند خاطرنشان کرد: در حال حاضر تاکید وزارت علوم این است که دانشگاه‌ها زیرساخت‌های مجازی و الکترونیکی کلاس‌های مجازی را تقویت کنند و از این روش برای برگزاری کلاس‌ها استفاده شود.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه تاکنون گزارشی از عدم دسترسی دانشجویان این دانشگاه به آموزش‌های مجازی نداریم، گفت: با توجه به اینکه کلاس‌های مجازی دانشگاه روی سایت ضبط می‌شود بنابراین دانشجویانی هم که به این آموزش‌ها دسترسی نداشتند می‌توانند از فایل‌های ضبط شده استفاده کنند اما دانشجویانی که شرایط استثنایی پیدا می‌کنند طبیعتاً دانشگاه و وزارت علوم این شرایط استثنایی را برای آنها بررسی خواهد کرد.

دکتر نیلی خاطرنشان کرد: اگر ما کلاس‌های آموزش مجازی را در دانشگاه برگزار نمی‌کردیم آنها از فعالیت‌های خود عقب می‌افتادند و توصیه ما در حال حاضر به دانشجویان این است که در خانه بمانند و از این فرصت فوق‌العاده برای استفاده از آموزش‌های مجازی بهره بگیرند تا زندگی و وضعیت تحصیلی آنها با اخلال مواجه نشود و به آنها توصیه می‌کنم از این فرصت استفاده کنند و خود را با برنامه ارائه شده از سوی دانشگاه و حتی جلوتر از برنامه در بحث آموزشی پیش ببرند. چرا که کرونا نباید مانع پیشروی برنامه‌های آتی دانشجویان باشد و از این فرصت برای کار و تمرکز بر روی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود نیز استفاده کنند.

رئیس دانشگاه تهران در پایان در خصوص اشکالات احتمالی سیستم آموزش مجازی دانشگاه تهران نیز گفت: هفته اول برگزاری این آموزش‌ها یک سری چالش‌هایی در سرور این آموزش‌ها داشتیم اما خوشبختانه با اضافه شدن سرورهای جدید مشکلی در آموزش‌های مجازی گزارش نشده است و معاونت آموزشی دانشگاه با همکاری دانشکده علوم تربیتی پرسشنامه‌ای را تدوین کرده و در حال نظرسنجی از اساتید و دانشجویان برای بررسی مشکلات احتمالی آموزش الکترونیکی هستیم تا از قوت‌ها و ضعف‌های آن باخبر شویم و نتایج آن تا چند روز دیگر استخراج خواهد شد.

 

منبع : صدای ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه