ارسال به دیگران پرینت

احتمال ابتلای مجدد به بیماری کرونا در چه افرادی وجود دارد؟

دارو‌هایی که برای درمان کرونا استفاده می‌شود مربوط به بیماری آنفولانزا و مالاریا (هیدروکسی کلروکین) است البته داروی تامی‌فلو و H. ۱ N. ۱ فعلا در بیماران سرپایی از فلوچارت خارج شده است، اما اگر قرار به بستری یک بیمار باشد بسته به شرایط وی، دارو‌های دیگری مانند کلترا که داروی ضد ویروس ایدز است استفاده می‌شود چراکه این دارو عوارض زیادی دارد و باید بیماران تحت نظر باشند.

احتمال ابتلای مجدد به بیماری کرونا در چه افرادی وجود دارد؟

یک متخصص عفونی توضیحاتی درباره احتمال ابتلای مجدد به بیماری کرونا در افراد بهبود یافته بیان کرد.

 فاطمه محمدی درباره احتمال ابتلای مجدد بهبود یافتگان کرونا اظهار کرد: افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای مانند نقص ایمنی، بیماری قلبی، عروقی، دیابت، فشار خون هستند و همچنین افراد مسن، بیشتر در معرض خطر و وضعیت کشنده این بیماری قرار دارند.

وی ادامه داد: چناچه این افراد به کرونا مبتلا شوند و بهبود یابند باز هم به دلیل شرایط مذکور ممکن است دوباره به این بیماری مبتلا شوند بنابراین باید دقت لازم را داشته باشند تا در معرض ابتلا قرار نگیرند چرا که دارو‌هایی که برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده می‌شود، درمان ۱۰۰ درصدی ندارد و یک درمان نسبی انجام می‌دهد.

این متخصص عفونی تصریح کرد: پرتکلی تهیه شده و اساتید اجماع و اعلام کرده‌اند چه دارو‌هایی می‌تواند برای این بیماری موثر باشد بنابراین نمی‌توان گفت: دارو‌هایی که تجویز می‌شود در افراد ایمنی ایجاد می‌کند بلکه تا حدودی منجر بهبودی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دارو‌هایی که برای درمان کرونا استفاده می‌شود مربوط به بیماری آنفولانزا و مالاریا (هیدروکسی کلروکین) است البته داروی تامی‌فلو و H. ۱ N. ۱ فعلا در بیماران سرپایی از فلوچارت خارج شده است، اما اگر قرار به بستری یک بیمار باشد بسته به شرایط وی، دارو‌های دیگری مانند کلترا که داروی ضد ویروس ایدز است استفاده می‌شود چراکه این دارو عوارض زیادی دارد و باید بیماران تحت نظر باشند.

محمدی درباره گسترش بیماری و احتمال ضعیف‌تر شدن ویروس کرونا گفت: یک زنجیره انتقال وجود دارد و افراد ناقل حتی اگر علائم ظاهری نداشته باشند می‌توانند به راحتی ویروس را به دیگران منتقل کنند؛ اگر فردی بیماری زمینه‌ای نداشته باشد ممکن است بیماری‌شان در حد یک سرماخوردگی باشد.

وی ادامه داد: از آنجایی که این بیماری شیوع جهانی پیدا کرده است تا زمانی که ناقل وجود دارد اپیدمی خاموش نمی‌شود و بیماری نیز ادامه خواهد داشت؛ اگر مردم قرنطینه را جدی نگیرند و تجمع‌ها به راحتی وجود داشته باشد، اپیدمی نیز خواهد بود.

این متخصص عفونی خاطرنشان کرد: در بیماران سرپایی (بیمارانی که نیاز به بستری در بیمارستان ندارند و باید در خانه بمانند) تأکید می‌کنیم اتاق، غذا و لوازم شخصی خود را از دیگران جدا کنند و اگر در جمع اعضای خانواده قرار گرفتند حتما فاصله یک تا یک و نیم متر را رعایت کنند و همه افراد خانواده از ماسک به ویژه ماسک‌های ساده استفاده کنند، زیرا استفاده از ماسک‌های فیلتردار را توصیه نمی‌کنیم.

وی افزود: اگر توصیه‌ها جدی گرفته نشود، پیک بیماری بالاتر رفته و غیر قابل کنترل می‌شود؛ این در حالی است که هر چقدر هم بیمارستان صحرایی ایجاد شود، در کادر درمان و میزان دارو دچار مشکل شویم بنابراین بهتر است قرنطینه اجباری اعمال شود و همه خودشان را ملزم به رعایت موارد توصیه شده کنند.

 

منبع : فرارو
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه